350

Анонимен

преди 11 години

Борисов е най долния продажник управлявал България ,но освен ,че е отявлен продажник е и масов убиец на собствения си народ.Днес вестник 24 Часа ни уведомява ,че имало рекордно замърсяване на въздуха ,заради забележете..мъглата!? Тези горе съвсем на будали ни взеха,откак се помня зимата е имало мъгли,ама не са замърсявали въздуха Замърсяват го въздуха щатските самолети оставящи хим.следи -кемтрейлърс,дето ББ и правителството на ГЕРБ им разрешиха да летят над България

349

До 503

преди 11 години

Пиши на български че не разбирам драсканици!

348

Анонимен

преди 11 години

Аз отивам за пържоли!Чао!

347

Стария

преди 11 години

На медиите АЗ съм постоянен гост,народът да ме вижда, че не съм чак толкоз ***.Разбирам АЗ от тенис, футбол, кучета, прасета,от рязане на ленти, садене на картофи и лалета.Желаех, но не станах полиглот, защото бягах АЗ от час,да ритам футбол в ръката с филия с мас.И ето, сега съм в ОСЛО, седя на стола-първи ред,не знам езици, какво говорят-нищо не разбирам,затова със GSM-a се развличам и цъкам SMS-и без да спирам.От много работа и срещи умора тежка ме налегна,нарушиха ми се биоритмите и реших да си подремна.

346

Анонимен

преди 11 години

501Не знам кой какво си мисли че учи но ти определено има много да учиш но времето май ти е минало.А и на село НЕ ТИ ТРЕБЕ!Да гласуваш za Tikvata трябва да си *** иначе няма как да стане!

345

Анонимен

преди 11 години

Туй да си *** не било нищо спрямо туй да си член на ГЕРБ

344

До 492

преди 11 години

Остави не се мъчи да ги учиш,защото стават повече!Ей го и 666!СУПЕР пише за ЖИЕСЕМА на Бойко!

343

Анонимен

преди 11 години

Ако си знаеше грешките, нямаше да искаш да ти ги посочват, умник :). Ходи учи по-добре, вместо да пишеш по цял ден из форумите :). И гледай по-ведро на живота, това, че си неграмотен, не е толкова страшно - пълно е с такива като теб, не само по селата.

342

Анонимен

преди 11 години

492Грешка и пропуск са две различни неща ,***!Грешка е ГРЕШНО РАЗБИРАНЕ а пропуска е когато го знаеш НО СИ ГО ПРОПУСНАЛ по една илидруга причина!!!Селянина си ти!!Защото си провинциалист!Неграмотният си пак тИ и то се ВИЖДА от Космоса ама ти си КЬОРАВ!Това че познаваш думите НЕ ЗНАЧИ ЧЕ РАЗБИРАШ смисъла И!!!Ето това е НЕГРАМОТНОСТ слетако.

341

Анонимен

преди 11 години

Ясно Василев е на държавна хранилка.България е отворена страна,щом мислиш че ще живееш по-добре в Турция с 339 евро минимална заплата,никой не те спира!

340

до 488

преди 11 години

Ти си роб на страшна психическо болест !!! И такива като тебе не се лекуват !!

339

до 486

преди 11 години

Грешките са винаги пропуски, бе селянин. Пропуск да напишеш правилното. Пишеш кратък член, а се иска пълен, пишеш без пунктуация, да не изреждам всичко... От коя дупка пишеш, че имаш нет, а имаш грамотност на селянин учил до 2 клас. А стига спами с неграмотните си мнения, всяко по-неграмотно от следващите.

338

Анонимен

преди 11 години

Бря! Този можел да чете!

337

Свобода е, когато ..

преди 11 години

Демокрация е, когато десет лисици обсъждат с един заек, какво ще има довечера за вечеря.Свобода е, когато заекът извади чифтето, и оспорва решението на лисиците.

336

ПРОСТ НАРОД

преди 11 години

Шeфа никога не среме!!Той си почива.Шeфа никога не яде!!Той се храни.Шeфа никога не ***!!Той се пречиства.Шeфа никога не блее!!Той размишлява!ШЕФА ВИНАГИ Е ПРАВ!!!Това са максимите на СЛУЧИТЕ и РОБИТЕ!

335

Анонимен

преди 11 години

470И пропуснах!!!!!!!!При толкова НЕГРАМОТЕН , Н Е Г Р А М О Т Е Н премиер за когото си гласувал както ти така и половин Бг *** ми говориш за ПРОПУСКИ (не грешки а П Р О П У С К И) в правописа???Е от това ПО-ГОЛЯМА НЕГРАМОТНОСТ има ли????

334

Анонимен

преди 11 години

Супер,и 666!СУПЕР се наспа!

333

Анонимен

преди 11 години

Той не е спал, той се е отпуснал на една страна със затворени очи за да медитира, да открие вътрешна хармония и силата в себе си в този труден момент, в който е бил заточен далеч от проблемите на страната си... Не бе, спал е те и децата го видяха.

332

Анонимен

преди 11 години

СТРАШЕН ***,АКО НЕ СА СЕ КАЧВАЛИ НА ПОДВОДНИЦА ТИЯ ТИГРИ ,МОЖЕ И НА НЕЯ ДА ГИ ПОВОЗИШ !! САМО ЧЕ , ЕДИНСТВЕНАТА ТАКАВА ВИЯ Я ПОТОПИХТЕ ,ТАКА ЩЕ ПОТЪНЕ И ГРОБАРСКАТА ВИ ПАРТИЯ НА ИЗБОРИТЕ !!!

331

Анонимен

преди 11 години

470непълен член ама друг път,"грамотнико"!Клавишите на клаватурата са +/- 50 и shift са два но ТОЧНО ТОЗИ клавиш НЕ РАБОТИ добре!!!Така че главата ти е КЛАВИШ!Aман от НЕГРАМОТНИ ДАСКАЛИ!