194

nqkoi_si

преди 11 години

Еххх, като се сетя едно време Тиквун 'къв мъж беше (пак като ****но на дъжд), як строен левент, с мутренска осанка и крива глава настрани, ала Марлон Брандо... А сега кво стана, стана премиер поокраде някой друг милиард и стана подут като ужилен от пчела, дори лицето му се видоизмени... Единствената константа е вакуума в главата му, пази боже се отвори таз кратуна, нова черна дупка ще излезе :D:X

193

коко

преди 11 години

Ако Бойко разкара калинките и румянките около себе си пак ще гласувам за него.ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА МИ ЦЪКАТЕ МИНУСИ си спомнете коя Партия докара глада през 19997 година!

192

BRATIA GALEVI

преди 11 години

DOLU GERB !!! TEZI NI SASIPAHA BIZNESA.....PRI BSP BESHE NAI DOBRE !

191

до226

преди 11 години

Абе ти *** ли си?Нали Костов им казва цената.Нали той ги гонеше,за да си разиграва коня.Кои ние сме искали пари за нищо???Аз и ти ли?Костов ги искаше.И те бяха изумени.Идват,за да си вложат парите.Да изкарат пари от нас,но и ние от тях и Костовите мекерета ги правят луди калинки по негова заповед и те изумени си тръгват и отиват другаде

190

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ ПОБЕДА

189

Анонимен

преди 11 години

Костов е политически труп.Едва ли ще влезе пак в парламента,но не му и трябва.Ето-Муравей Радев тихо се измъкна и си харчи милионите.Но с гадостите,които извърши спрямо народа и държавата няма достойно наказание за него.Потърпевшите сме пак ние

188

Анонимен

преди 11 години

наглия *** пак ще си пише точки

187

Анонимен

преди 11 години

Никак не е лесно да си гербераски *** на хранилка в момента.Вече и слепите прогледнаха що за *** е гербераската такава ,начело с тъпата, нагла *** от Банкя-.Долу ГРОБ , долу ТИКВАТА, долу слугите на злото.

186

Анонимен

преди 11 години

По време на местни избори 1999г в сините клубове бяха назначени доносници,които донасяха за своята улица,блок или вход за кого ще гласуват,и инакомислещите бяха изхвърляни на улицата.Фирми,които нямаха окачени грамоти за дарение на фондацията на жена му бяха подложени на данъчен терор и принудени да си плащат.Тази фондация внасяше и продаваше на суперзавишени цени ненужни л;екарства за болниците и впоследствие бяха изхвърляни,но джоба на Костов бе препълнен

185

Анонимен

преди 11 години

До до 214 Инвеститорите от световен мащаб си отидоха защото видяха че искаме пари за нищо. Тойота дойдоха да купуват ВАМО и като чуха цената - си заминаха. В Словакия им подариха земя да си направят завод от 0. И сега си правят колите там. А ние понеже сме много умни - лапаме мухите, а ВАМО си умря в държавни ръце.

184

до 219 Стига червени

преди 11 години

*** си бил,*** си,най-вероятно и такова ще си останеш! ... Тиквен *** !!!

183

Анонимен

преди 11 години

*** Боко окраде парите на работниците от ВМЗ заедно с крадеца от КТБанда ****аст Василев и Стоенчев.Сега се прави на спасител кухата Тиква.Дано Тиквата да я пръсне някой малокалибрен.

182

до 214

преди 11 години

Имаше инвеститори-сериозни в световен мащаб фирми,които бяха гонени още при поискване на информация.Е,те си отидоха.А предприятията Костов продаде за компенсаторки на своите,после разпродадоха всичко от тях и сега са в руини.Има и един флагман на Костовата приватизация-Авиокомпания Балкан-на Гад Зееви.А за терора приложен върху хората несъгласни с него нямам думи.Възроди система по-лоша от ДС за терор на обикновени хора.Медицинска сестра неръкопляскала на синьо мероприятие-уволнение.

181

Анонимен

преди 11 години

Е нема как ШОПА само на оръжейния бизнес не е сложил ръка ама то пусто ЕГО шопско, алчно та алчно......

180

Българин

преди 11 години

Сигурно както плати в ОЦКомбинат,Лъжец

179

Илиян

преди 11 години

щом ББ е присвил така очите, значи работата за комунистите става все по-зле

178

стачник

преди 11 години

Братчета,не се лъжете!Приберем ли се,край на стачката.И после отново трябва да се чака за нова процедура,за да може новата стачка да е законна...То е малко като парадокс тази работа,ама... "законна стачка в беззаконна държава"Затова...докрай... Жалко е само,че има хора които имат на главите си тикви - както във форума тук,така и в завода при нас.......... *** ОВЦА....ВМЗ-ейци знаят какво значи това!

177

Анонимен

преди 11 години

Докога ще търпим?В началото през месец два ни вдигаха по някоя стока или услуга сега вече ежечасно ни вдигат по нещо...Докога ще търпим?????????????

176

Анонимен

преди 11 години

Дааа, с оръжейници шеги не се правят.Добре,че Боко го разбра навреме.

175

Анонимен

преди 11 години

pogled po vreme na zapek predi da se dokopa do hartiika