11

anonimen

преди 11 години

а..къде са *** майки? тееее..защо не протестират? те имат най голям интерес от това..на всяко *** ако плаща държавата по минимум 300лв..леле мале..банкета няма да е 3 дни ахо ихо..и на края тихо..а..ще е цяла седмица..пак е нещо де

10

ПАК ГИ ИЗЛЪГАХА

преди 11 години

КАКВО ПРАВЯТ МАЙКИТЕ ВЪТРЕ В ПАРЛАМЕНТА ПРИ МАФИЯТА ? PR НА МАФИЯТА ИЛИ ПРОТЕСТИРАТ ??? МАФИЯТА СЕ СНИМА СЪС ДЕЧИЦАТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ,ЕХ МАЙКИ МАЙКИ,ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ТЕГЛИ ЧОВЕК ЕДНИ МАЙКИ

9

Анонимен

преди 11 години

Според доклад на ООН България е с най-нисък естествен прираст в света!Основна задача на всички управляващи трябва да е съхраняването ни като нация, няма нищо по-важно от това!

8

Филип 31

преди 11 години

А после нямало разждаемост в България!..Единственият начин да се насърчи населението за по голяама раждаемост е да се увеличат парите, друг начин няма, политиците го знаят много добре, но не им изнася !....какво ли им пука, че българското население нямалава?!

7

възмутен

преди 11 години

Каква гавра с българските майки! Каква гавра с техните и нашите деца! Гавра и с пенсионерите! Лъжи, лъжи.... Това не е управление, а самоуправство! Цял мандат бездействие, милиардите изхарчени без лев за нито една прослойка в обществото, съсипване на малкия и среден бизнес и увеличаване на безработицата.... Отврат!

6

Анонимен

преди 11 години

До онбашиятаТи си ненормален! Тогава *** не би трябвало изобщо да раждат!

5

ф-1

преди 11 години

За вас бебетата няма, но за милиционерите- има!!!

4

До онбашията

преди 11 години

кастрация за такива като тебе ...

3

Анонимен

преди 11 години

Над един милиард лева всяка година за децата- ама за КОИ точно деца - за *** ли?

2

Анонимен

преди 11 години

Пука им на управляващите за децата. Отвън им се плаща да ни намалят населението, те ще дават повече на майките - няма как да стане.

1

онбашията

преди 11 години

който не може да гледа деца, да не прави.