18

Анонимен

преди 11 години

и държавата е виновна, че измисли всички тия скапани промени, в абсолютен ущърб на болните и белите престилки са виновни, ако не заради друго поне затова, че са положили клетва, това е ЧОВЕК, бре хора как е възможно това. Лека му пръст на човечеца!

17

Анонимен

преди 11 години

До 123"Е как да не ги пребиеш сега тези лекари-убийци?"Ami prebijte gi be,***,i ]e mrete o]e powe`e!Wmesto da naprawi[ taka,`e uslowiqta na trud da sa po-dobri,ti prizowawa[ da prebiwat horata,koito ti okazwat pomo]!Samo mrysno viwotno move da prizowe za towa,ku`eto blive rykata,koqto go prewyrzwa i [ie ranite mu!

16

до 11 !!!!!

преди 11 години

до 11 !!!!!Подозирам,че си фелДшер щом говориш така. Значи знаеш, щом си фелДшер,че не може да реанимираш както трябва с всички подробности някой в линейка... Или поне не в линейка като нашите лазаретни трошляци. Защо тогава АВТОРИТЕТНО се изказваш, а и на това отгоре и обиждаш.Какъв медик си ти бе, *** нещастен? Вземи си изгори дипломите и забрави какво си работил! Знахар !

15

до 4

преди 11 години

Кой ще махаш пък ти ***...Ако толкова те е грижа за нашите проблеми да си стояла тука-какъв ти е проблема та се провикваш чак от Канада-аман от презокеански съвети...

14

Анонимен

преди 11 години

Какъв дядо бе?Дядо е бил за внуците си!Сега СЪД,съд до дупка,да им извадят душите на тия МЪРТВИ души в бели престилки!Куче да намериш в такова състояние,ще му помогнеш!***!Лека му пръст на човека!

13

Анонимен

преди 11 години

до 11, не съм съгласен с теб, да окажеш помощ в линейката и да бъде приет в болница е съвсем различно

12

ЕЙ,келеши

преди 11 години

Най-близката болница до Обеля е Трета градска!Къде тогава е района на хората от Обеля и Люлин? Сигурно в Младост или Бусманци?След като вчера приеха закон за защита на лекарите,за да има справедливост трябваше да приемат и такъв за пациентите!А,сега какво? "Проверка" извършена от медицинско лице/а познайте какво ще констатира!????

11

срамота !!!

преди 11 години

От кога вече и спешните случаи не се приемат приоритетно?Някои хора трябва да си подадът оставката много скоро. Чудя се какво оправдание ще измислят за да потулят случая.Ако това не беше някой дядо, а нЕкой въшлив с пари реститут, даже щяха и във ВИП стая да го настанят ама нали човечеца си е бил като нас не са му обърнали внимание.Съдът едва ли ще осъди виновните за това,но да се надяваме,че Господ си знае работата!До кога ще е така в здравеопазването ни?! Срамота ! Нагли обирджии !!!

10

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости човека.Ами така ще е,като изгонихте с омраза добрите си лекари на Запад.Не може лекар в Спешна помощ да бъхти по цял ден и да получава 600 лева месечно,а една *** за един сеанс да го изкарва това.Няма логика.Затова...тъга.

9

Анонимен

преди 11 години

близките да съдят, спешна, болница, държава, това е човешки живот, но това е и България и е ясно за съжаление къв ще е смисъла.........

8

Анонимен

преди 11 години

Днес в медицинска академия отказаха да приемат баща ми. Единственото, което ги интересуваше е дали познавам някого там. Държаха се много грубо и без да им пука. След като има закон с които ни наказват с 15 години за побой над лекар, дали няма да се приеме и закон които да държи отговорни лекарите при отказ да приемат човек докаран от бърза помощ???

7

хък

преди 11 години

Как ще го приемат като не е ***,само за *** е позволено всичко.

6

123

преди 11 години

Е как да не ги пребиеш сега тези лекари-убийци?

5

MISLITEL

преди 11 години

NADVISHIL E VAZRASHTA ZA BALGARIA TRIABVALO E DA OTIDE V AZAIBARDJAN.......

4

Анонимен

преди 11 години

срам и позор за държавата, не стига че сме на изчезване, а и се стига до там,болен пациент да се подхвърля като чувал с картофи, докато се реши от кой район аджаба е, пфууууу и тъпата му оправия в тая държава

3

дори

преди 11 години

здравната министърка ??? да те махаме ли или ти ще махаш виновните. Аз живея в Канада , тук това се наказва жестоко ако се случи ..но не се случва

2

Анонимен

преди 11 години

Всички *** виреещи в България да УВИСНАТ НА ВЪЖЕТО СЪС СТРАШНА СИЛА!!!!!!!!!!!!СМЪРТ ЗА УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 11 години

Убийци!Семето ви да се затрие!