103

Анонимен

преди 11 години

До 94НФСБ са винаги пропускани от социолозите, защото само те реалната опозиция.Останалите - СДС, БСП, АТАКА, РЗС, НДСВ, ДСБ, ДПС ги видяхме вече, че играя в един отбор - отбора на куманоидите.

102

Анонимен

преди 11 години

ГрупатаЕничари РазграбващаБългария

101

Гошо Тъпото

преди 11 години

Проучването е в...грешка,защото не е...отчетено проучването в Кривунделово.Тук Кухева води на...всички и е заела...позиция 69% симпатии,а партията й на...гражданята е към 100%;щото тук никой не се признава за...селянин.

100

ataka -ne

преди 11 години

Ataka ymrq,ima novi nazionalisti4eski partii,ina4e gerb ste ima pove4e ot komunistite,kolkoto i da gi boli bsp

99

Анонимен

преди 11 години

Атака/Вмро трабва да вземат мнозинство, т'ва е - Волен - Премиер !

98

До Марио

преди 11 години

Абе стига повръщал бе, много мирише

97

Ruja

преди 11 години

До 109: Никак не са едно й също. В ГЕРБ се подвизават комплексираните навремето комсомолски секретари, които и тогава никой, ама никой не ги понасяше. За това сега си избиват тъпите комплекси. На герберастите очевадно им се диша във врата. И сега ще откачат като побъркани пчели. Ама това този, как да го нарека, клоун ли, недоразумение ли - Яне, да влезе отново в парламента, ние трябва тотално да сме изтрещяли като народ, за да го вкараме там!

96

П.Петров

преди 11 години

ГЕРБ са си платили "социологическо проучване" :-)Конкретно са питали само за ГЕРБ,БСП,ДПС,РЗС,АТАКА,КУНЕВАОт графиките им се вижда, че 17% ще гласуват за други партии (СДС,ДСБ)Питани са 1000 човека очи в очи, аз по този начин мога да изкарам, че ГЕРБ изобщо няма да влязат в парламента, смо с това, че мога да преценя кой колко акъл има от външния вид.

95

Анонимен

преди 11 години

НА СНИМКАТА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ФЛИРТ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА ВЛАСТ ,ВЪВ НАЦИОНАЛЕН ЕФИ ПРЕД ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА,КРАЛИ ЛИ СА ДЪРЖАВНИ ПАРИ,ПОРЪЧВА ЛИ ЛИ СА УБИЙСТВА???

94

Анонимен

преди 11 години

Слава Богу, партията на нац. предател Пръмова спряла да расте, явно трябва още да я натрапвате в лицето на избирателя. Много ме обнадеждава това, има шанс да не влезе в парламента и да не се опозорим като народ вкарвайки нац. предател като депутат.

93

Тухла в стената

преди 11 години

Разбрахте ли ? Като станат дечицата ни на 3 ще минават през тестове та ако случайно не са по калъпа на ГЕРБ още от малки да си ги обявят за лудички. Кат си им сложат етикетчето и край. Да живеее жечното господство на ПОСТОТИЯТА на ГЕРБ и всички които те са назначили за да няма някъде случайно останал някой умен мислещ и неизпълняващ позивните на вожда

92

Анонимен

преди 11 години

Всички изброени партии са наследници на куманоидите.

91

Гладен

преди 11 години

Майко,гладен съм!

90

Иван

преди 11 години

Аз ще гласувам за каквато и да е националистическа партия ,ако се обединят още по добре,...като наказателен вот заради всички до сега власт имеющи ,които съсипаха държавата и циганизираха България....

89

Анонимен

преди 11 години

Тия соц. Мръшляци до кога ще си подават топката и ще краднат народа?

88

Спонги

преди 11 години

До да бе 108Не ме гледай какво правя чадо, слушай ме какво говоря.

87

БАТЮ

преди 11 години

До четен вестникА при БКП - БСП цъфтяхме и вързвахме....!!! Ей на това се надява Станишев - НА КЪСАТА БЪЛГАРСКА ПАМЕТ !!!!

86

varg

преди 11 години

Дгодина герб ще ги изметем и ще оправим държавата.

85

Кой е НОМЕР 1 ?

преди 11 години

Ако щете си ударете чевено-сините *** в тавана и 10000 минуса напишете ще Ви кажа1 -ГЕРБ в момента е на власт - самостоятелно без коалиций с абсолютно мнозинство в парламента - И е Номер 12 - ГЕРБ беше избран с най много гласове на последните избори - Беше Номер -13 - Дали води на БСП според горната статия с 5% или с 20% или с 1% - все тая - ПАК Е Номер 1 ФАКТ - некакво питаниье да имате крадлива червено-синя мафия ?

84

Анонимен

преди 11 години

САМО СК!