21

Анонимен

преди 11 години

България не е била в ЕС през 2003 година

20

Станишев

преди 11 години

Как може да се убива безащитен човек бе!Та утре полицията ще почне да стреля по всеки мирен селянин който има автомат и 2-3 бомби за риболов!Не на твърдата ръка в България!Оставка на ББ и предсрочни избори!

19

Ех

преди 11 години

Борисов, да ги беше запукал всички наред дето ограбиха България и рекетираха наред, равен нямаше да имаш. Май сега с твойте камъни по твойта глава.

18

Бандити по списък

преди 11 години

1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!

17

Въпрос

преди 11 години

колко полицаи са необходими за арестуването на човек въоръжен с калашник?

16

Анонимен

преди 11 години

На коментиращите по-долу да им кажа ,че съм от тоя край и да не ми превъзнасят Чакъра!

15

Спонги

преди 11 години

Когато срещу един обикновен селски бандит изпращаш повече от 200 души полицаи тна обикновения гражданин идва наум, че вероятно този е знаел нещо важно. Така бързо се самоуби и свидетелят в Перник, така бързо и неочаквано се помина и Мишо Бирата. Сигурно има и други по-неизвестни покойници, поминали се така внезапно.

14

Анонимен

преди 11 години

До АнонименМи те отначало не са били 50 полицая,а двама!След като е стрелял по тях тогава почват да пристигат и подкрепленията!

13

Анонимен

преди 11 години

Това си е показно убийство на мафията :)) Но мафията никога не признава, че е Мафия.

12

Чомаков

преди 11 години

Явно е трябвало полицаите да дадат жертва и чак тогава съда да оправдае полицията!*** и простотията!

11

Анонимен

преди 11 години

Тоя да не е бил някой наемен убиец или нещо подобно?И след като е станал неудобен да са го застреляли?Щото цялата работа е доста странна.Той-уж само за сексуслуги си бил давал жилището а имат бойно автоматично оръжие и както се твърди-гранати.Тва не е някакъв беден селянин дето се опитва да си докарва допълнително с наем.Един калашник е поне 3-4 бона..А и биха ли дошли 50 полицая да арестуват някакъв дето просто си дава къщата под наем?Едва ли някога ще узнаем истината,едва ли ни и трябва.

10

Свещеника

преди 11 години

Заповедта за ликвидирането на човека е дошла от много високо ниво-бъдете сигурни.............

9

dimitar

преди 11 години

znael e neshto koeto ne e tryabvalo da znae.prosto sa mu zapushili ustata.

8

Михаил Калашников

преди 11 години

На стенатаааааааааа!!!

7

Самоубит е

преди 11 години

Самоубит е, мутрите знаят как се прави, приятел е бил, затова РазБойко го е резнал, за да не конурира бизнеса

6

Волен

преди 11 години

Знаячи на Чакъра му е по-лесно да стреля с автомат,от колкото да развее бяло знаме и така повече от 22 часа!Какво очакваш от човек който стреля с автомат и е опасан с бомби?Както и да е,Чакъра е извадил нож и от нож е умрял,добре,че не успя да убие и други хора!

5

Самоубийство е

преди 11 години

След като е убит с гранатомет, човека се е самоубил

4

Кулчо

преди 11 години

Жената е права за себе си, но кой нормален човек държи автомат у тях? Този явно е бил главорез и си е получил заслуженото, а европейския съд ни осъди защото сме не доказали се аборигени.

3

ФАКТИТЕ:

преди 11 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат. А, фактите са следните: Чакъра не е бил някакъв мафиотски бос от международен мащаб. Бил е обикновен, селски бандит или нещо такова. Говори се дори, че имал психични проблеми.Чакъра не е бил осъден на смърт, на доживотен затвор или дори на няколко години затвор. Бил е осъден само на 6 месеца затвор !Чакъра е бил сам. Срещу него е имало над 100 полицая. Твърди се, че е имало и поне 30 човека от спецчастите на МВР.Прав ли е Борисов ?

2

Анонимен

преди 11 години

Оставка и съд за Борисов!