7

до иво минета

преди 11 години

Бухахахах, "красив мъж"- чувал с картофи! По гнусно нещо от Борисов няма! А може би само Цвъко го надминава.

6

Анонимен

преди 11 години

""Самият аз съм за ядрената енергетика. Сто пъти го казах. Но нямаме пари." 1 милион за мачове да показваш по телевизията има, да разхождаш селските бекове с правителствения самолет-има, а за централа няма. Няма, защото се вдигна много пушилка и няма да има как да крадете, нещастници мръсни!

5

Време е !

преди 11 години

През тези три години биваше някой да му каже на този човек, че кметовете се будалкат с него. Канят го да реже ленти на няколко запълнени дупки, а седмици след това местните хора не спират да се смеят. На 4.09.2012 г. доц. Борисов откри половината от училището в Ивайловград, другата половина не беше измазана. Училището е построено през 1928 г. А бе видяха един луд и не го оставят на мира. Знаем, че на лудия му е хубаво и той умора няма. Догодина ще му ще го лишим от тази тежка работа - рязането.

4

Алов

преди 11 години

Абсолютно безсмислен референдум . Значи и едните и другите ще гласуват за ядрена централа ,тогава кой питат и какъв е смисъла от това питане? С този референдум показваме на Европа, че в България ни управляват много демократично? Референдум беше добре ,ако имаше смисъл от него ,а не хвърлени на вятъра пари.

3

Анонимен

преди 11 години

До турчин Започвам:По нагъл човек от Тиквата, управляващ нещастната ни Родина ,никога не е имало! "БСП вдигала пушилка"Да се смееш ли ,да плачеш ли?Такава димна завеса е пуснал Боко парвенюто,че всичко в БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА МЪГЛА! Пусна ли водата в тоалетната и там се показва да каже колко е велик!

2

Анонимен

преди 11 години

А защо ти не го почнеш?Или си от ***,дето се присламчват до всяка власт,без да ги е грижа ,че държавата затъва,че бизнеса умира,безработицата расте,да не избброявам.Дори прехвалените магистрали,глътнали животите на толкова хора,са некачествени,но дори и да бяха качествени,работа на премиера на една страна не е рязането на лентички,смешно е

1

Анонимен

преди 11 години

Една голяма ,куха ,проста ,***, банкянска тиква!!!!!