83

До 104

преди 11 години

С ,,май,,не става.Ако знаеш нещо казваш го,ако не-не.Вярваш ли си че ще напомпат някого с компресор и ще се уволнят ей така.Знам случаи на ***-урски изцепки,но всичките отнесоха присъди и дисцип,кой повече кой по-малко,но извинявай че и ***,,май,,не са лежали.

82

vranq

преди 11 години

91,бравос ти си мъж.Let me guess-сега си почти готов да се изрепчиш на шефа си "падай и започвай да помпиш ",защото той не е такъв мъж като теб.Hо страха да не загубиш работата си те възпира като новобранец в лафка.

81

до 102

преди 11 години

в БГ,и момчето остана сакато,а *** май и не лежаха...

80

До 99

преди 11 години

Аз съм служил в Елхово,какво имаш да ми кажеш по темата.Ако си мел срещу вятъра,и си се търкалял някъде,съжалявам за теб,казармата не е за синковци.И служих след 89-та,имаше поделения,и родове войски,където за разлика от ЖП и Строителни войски,се служеше наистина,а не обиване на номера,и отпуски всяка събота.Аз за година и половина имам точно 40 дни гарнизонки,повечето от които прекарвах в Елхово понеже не ми стигаше времето да си ида до нас,и да се върна.

79

osmanpasa

преди 11 години

kakvo ste se zagrisili za turskiya asker ,te sa mnogo dobre obucheni profesionalisti ,i vi itam kak se sizdava profesinalna armiya ane kato vasata armiya ot babi

78

Анонимен

преди 11 години

Заради това в България бъка от турски студенти, които плащат по 3-4 хил евро на година, само и само да се отърват от казарма! *** са и *** ще си останат просите турци- да си седят там и да си се избиват - не ми дреме

77

от 91

преди 11 години

Тука май повечето хора преповтарят каквото са чули от други. Който е служил след 1989-та не е бил в истинска казарма. С "демокрацията" започна да се разлага.

76

osmanpasa

преди 11 години

abe maloumnitsi,vie kato ste v evropa da ne bi da ste po dobre ot turtsite,heh heh ,smesnitsi tinete vglad i mizeriya,kolko ste jalki,s vasite psevdo patriotichi chuvstva

75

Анонимен

преди 11 години

До rument,няколко месеца казарма (маx 6) разбирам,но повече си е загуба на време.Аз като стар войник освен да спя,пия и да делегирам задължения,нищо друго не съм правил.A лигльовци е имало и по мое и по твое време,ще ги има и за напред.

74

Анонимен

преди 11 години

Нека се изтрепатр взаимно

73

Анонимен

преди 11 години

Manafiqland

72

до 81

преди 11 години

Ти пък къде си служил? Откраднали му нещо. Какъв е проблемът? И ти си го открадваш и готово. Ядели от една чиния..... Това пък на какво прилича? Някаква глезотия. Ядеш от канчето и в мешката. Като свърши учението и ако се досетиш може даже да го измиеш. Но едва ли. При нас храната беше добра. По празниците ни даваха и по чаша вино.Спални и димитровски стаи ги бяхме оплели със скрити кабели. Само войниците ги знаехме. Има ли някаква проверка, дневалният натиска едно копченце и скрита от нежелани очи лампичка започва да мига. Пиенето бързо се прибира и докато офицерът мине 7 - 8 метра до спалното, всички са в леглото и се правят на заспали. Като си замине продължаваме. Нали ни бяха тренирали за няколко минути при тревога да сме облечени и настанени в машините. На осмата минута техниката излиза от парка. Бързаци ни направиха.

71

bau

преди 11 години

Д///а и *** първобитни :)

70

Анонимен

преди 11 години

Защо има толкова много перушина в този форум ?

69

Анонимен

преди 11 години

спасението е в професионалната армия

68

до 82

преди 11 години

За Турция и Сирия - Ердоган е пак *** с празните си приказки. Пак се изложи като селски бабаит. Още мълчат и шикалкавят като ги питат какво точно е имало в самолета. А колкото кой какво пише - защо си толкова чувствителен. Ако нещо не ти харесва *** в друг форум.

67

do 80

преди 11 години

Добре де,винаги съм се чудел как може да имаш оръжие,патрони,наблизо са мъчителите ти който хъркат спокойно и оня да пропуснеш възможноста да ги убиеш..И без това си решил да умреш.Не е ли по разумно да накажеш мъчителите си?Да им хвърлиш две-три гранати в бараката и да ги стреляш като на една компютърна игра докато се щурат напред назад.Би било страшен фън.Вместо това "страдалците" предпочитат да се самоубиват самички.Не е ли странно?

66

rument

преди 11 години

До 81 - казармата не е само пропиляно време,там ставаш мъж,ставаш дисциплиниран и т.н. виждам днешните дришльовци какви са като не са ходили в казармата - лигльовци които само мрънкат,те не знаят какво е да бягаш сутрин в 6 часа на минус 10 - 15 градуса гол до кръста и т.н. и т.н. много мога да говоря по темата.

65

Анонимен

преди 11 години

"Днешна Турция е държава, в която хората живеят в страх и са разделени на политически, икономически и социален принцип. Демокрацията ни регресира по отношение на разделянето на властите, основните човешки права и свободи и социалното развитие и правосъдието. Гражданите се притесняват сериозно за бъдещето си. Тези неща са отразени от повечето по-големи международни организации, като Хюман райтс уоч, която постави Турция сравнително ниско по отношение на човешките права" - Кемал Калъчдароглу

64

Анонимен

преди 11 години

sorry ama kazarmata si be propiliano vreme.nqkoi po-dolu se be izkazal kolko mu bila haresvala hranata , abe moia ti kyde si rasal ta da ti haresa hranata?!mnogo nesta nauchihme v kazarmata, kak da rinem snqg na platza s vrati(qvno nqmashe lopati), kak da plastame na starshinkata za charshafi koito toi samia be otkradnal,kak da qdem ot edna chinia i t.n. vse vajni nesta.