131

ot USA

преди 11 години

"При финансови затруднения българите са най-малко склонни да се лишат от цигарите, алкохола, лекарства и разходите за телефон."E,tova obiasniava vsichko.Vsichkata Mara vtasala, samo zigarite,telefona i alkohola i lipsvat.BEZ KOMENTAR!

130

Хм?

преди 11 години

Интересно, как така се получава, че уж българина живеел в мизерия, пък същевременно от банките изнесоха сводката, че тази година имало рекордни депозити по личните влогове в размер на милиарди!Как става така, че всеки втрои уж "беден" пенсионер вади десетки хиляди за да ги даде подкуп на телефонните измамници.Интересно е също как така МОЛовете са до дупка пълни, заведенията и те, всеки втори с айфон.Май пропагандата на комунистите издиша, или говорят само за техните обеднели по време на управлението на ГЕРБ другари.

129

Анонимен

преди 11 години

Нали искахте демокрация ?!? Я, сега недоволствате. За бедостта си, всеки е виновен сам за себеси...От там тръгват Вашите неволи..Какви да ви управляват?! Та нали Вие си ги избирахте 22 години...

128

Лисан

преди 11 години

Дянковата зима ще бъде тежка, но за сметка на това - продължителна.

127

Чиновник

преди 11 години

Българина може да търпи безкарайно. Не виждам смисъл да се вдигат доходите на плебса, след като така и така винаги се примиряват.

126

Bg

преди 11 години

Турците и само турците са виновни за положението в нашата родина трябва да ги премахнем и да им отмъстим за всички престъпления срещу българитеСъбудете се братя българи и ще видите истината ,че само турците са виновни за глада и мизерията в българия

125

БОКО ТИКВАТА

преди 11 години

КАКВО МИ ПУКА, ЧЕ ТУК СЕ ДЪРЛЯТЕ? МОИТЕ ВЕРНИ *** ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ НЯМАТ ВЛОГОВЕ, ТАКА ЧЕ КАТО СПРАВЕДЛИВ БАЩИЦА ЩЕ ВЗЕМА ОТ ВАС, ТА ДА ДАМ НА ТИЯ БЕДНИ И ОНЕПРАВДАНИ ТРУЖЕНИЦИ!

124

DEMOKRIT

преди 11 години

KOMUNIZMA E JIV...JIV.... NITO EDIN POLITIK V BG NE E SVOBODEN .VSI4KI SA MINALI PREZ PARTIATA MAIKA. NEGRAMOTNITE SA BEDNI? A MUTRITE S MERCEDESITE GRAMOTNI LI SA ?

123

The Devil

преди 11 години

Чакам всички политици в ПЪКЪЛА, там където има само плач и скърцане със зъби и няма да могат да искат покаяние от Иисуса Христа, Спасителя на всички человеци

122

Глад и мизерия.

преди 11 години

Долу Герб.никога повече мутри във власта.Тиквата следващия мандат в затвора.

121

:)

преди 11 години

Първата година беше постна пица. Следващата беше само хлебеца. Тази ще е само опаковката с автограф на гения Дянков !Четвъртата - чаша студена водица и сметката... яко надписана :)

120

СмаХнат

преди 11 години

Тъжно, но факт! Това е истината, и няма значение дали си от София или друго място. Зимата я ще дълга и трудна.

119

ds

преди 11 години

Глад, мизерия, бедните стават още по-бедни, а мутрофашистите от ГРОБ крадат и пируват на гърба на народа. Само Народен съд трябва да се разправя с антибългарите от ГРОБ! Унищожи ГРОБ, спаси България!

118

Анонимен

преди 11 години

Ръгай чушки в боба и тичай да гласуваш - няма значение за кого - важното е да се гласува!

117

До Хм?

преди 11 години

Алабалистиките са едно, статстиката на БНБ е съвсем ясна:Над 95 процента от депозитите са до 1000 лв със средна стойност 136 лв. Всички останали депозити не са на граждани, а на юридически лица. Всичко останало, което се вади на ръка е кредит. Айде да престанем с обобщенията за моловете и кафенетата и да погледнем цифрите най-накрая. Държавата е пред фалит, всичко е на кредит.

116

Veselin

преди 11 години

Планът Ран-Ът действа с всичка сила за намаляване населението на България ,и пропагандата си върви много добре успели са да ни убедят ,че не заслужаваме дори половината на европейските заплати ,хората си мислим ,че между партиите има някаква разлика ,но те се ръководят от трети лица ,които дърпат конците ,може би само Атака са стойностни ,но няма да се учудя ако и зад тях не седи някой .

115

Анонимен

преди 11 години

Липсва средна класа. Има много богати и хитри ще добавя. И много бедни. Необразовани, глуповати хора. Едните експлоатират другите. Но трябва да се внимава. Защото експлоатираните ще станат експлоататори.

114

Анонимен

преди 11 години

Това, че хората се отказвали от храната в името на телефона, цигарите и алкохола не е вярно. Не пуша, не пия, плащам единствено месечната се такса за телефон и какво от това. С около двеста лева обезщетение от БТ какво мога да направя? От какво още да се откажем?

113

ЗА СОЦИАЛЕН МИР

преди 11 години

ЗА ДА ИМА МИР, ДЯНКОВ, ЦЕЦО И БОРИСОВ В СИБИР !Долу мафията ГЕРБ !

112

Анонимен

преди 11 години

Дойде зима и хайде да почнем да мачкаме българите,колко е зле положението!Денчт е малък,студено е,хората са се свили вкъщи и почваме да промиваме мозъците им от телевизора,радиото,интернет и т.н!Психологическа атака си е това!Копчето за изключване и сме Ок!От понеделник до днес по БТВ новините само негативизъм,ако бях със слаба психика да съм се самоубил вече!