34

Анонимен

преди 11 години

Английска му работа. Режат клона на който седят. Да се махат от ЕС и да *** в скапания си климат.Всички англичани с визи в България! Както и да нямат право да притежават имоти. Ай сиктир! Аман от двойни стандарти!

33

Анонимен

преди 11 години

До АнонименАбе номер 26, ти чуваш ли се какво говориш? Никой не бил ходел там...В Лондон вече сигурно има толкова българи, че е станал четвърти или пети по големина български град.

32

Химлер

преди 11 години

Англо-саксонска сатаническа ***! Сбирщина от най-долните етноси познати на човечеството. Най-грозните и недодялани гени който може да съществуват,най-грозните жени познати на човечеството,най-уродливата нация колонизатор на черни макаци! Чаени хомо-***.

31

БГ-анализатор

преди 11 години

Tова си се очакваше от ингилизите.Наближава 1 януари 2014год.,когато ограниченията на трудовия пазар напълно отпаднат!Англетата все ще измислят ква пречка да изнамерят!Само че не знам къв проблем им е България с 5-6 мил. население и Румъния с нейните 18-19 милиона?!Ми кво да кажем за Испания дето населението й е 50-55мил.и безработицата(поне официалната е 25-30%)?!Или Франция с нейните 55-60милиона(и има голяма безработица)В Обединеното кралство по скоро да очакват испанци и французи,отколкото българи и румънци!?Най-големият проблем на тия англ.кавали са пакистанците,индийците,***,арабухите и всичките там маймуни!Вчера имаше една статия във dnes.bg,че Великобритания искала да напуска ЕС и да излезе от него!Абе,кво да говорим-както се казва английска политика!Между другото-хич не е далавера да се живее Обединеното кралство,много високи,почти космически цени,високи наеми,високи цени на недвижимото имущество и имотите и т.н.Ето например за Дания,Швеция,Финландия там няма проблеми за българи.В тия страни ограничения за българи до трудовия пазар няма още от самото начало на приемането на България в Ес!

30

до 29

преди 11 години

А какво ще кажеш за Танзания , Кения , Индия , Пакистан , Бангладеш и други такива *** все бивши английски колонии

29

анализатор

преди 11 години

На англичаните като вече не им отърват правилата на ЕС да го напуснат , бе !!! Те и без друго не щат еврото имат някакви специални привилегии за селското стопанство , уж са в ЕС , пък не напълно , само когато им изнася !!! Чертата и вън , да си приемат спинозните *** , индийци , пакистанци и всяква друга *** от бившите колонии !!!

28

Анонимен

преди 11 години

Тях ги е страх не заради българите, ами заради ония черни животни, дето се водят за хора, щото бая ще им пратим :). Това е причината за мен. Въведат ли обаче подобна мярка с ЕС е свършено!Иначе Англия си остава световен фактор... все там където някога е било английска колония, днес е държава за уважение - Америка, Канада, Нова Зеладния, Австралия.

27

Анонимен

преди 11 години

Ако Англия хлопне кепенците,Франция няма да закъснее ! За Щатие дума и приказка да не става / с изключение на Бойко , Цецо и Цеца-те са привелигировани там /.На гърци,португалци,испонци и др.подобни им е все тая ! Айде пак у *** !

26

Nikolay

преди 11 години

Bravo evala na London , da vi pitam az vie kade shte hodite koi kral i koi bil v zatvora da vi slojat vizite . Taka i trqbva vseki edin da byde proveren , ni London shte vidite nito Europa . 200 godini na zad shte si ostaneme i tova e . kogato se izchisti bokluka po ulicite togava shte se chustvame che Bylgaria e v Europa . az jiveq v France , i da vi kaja che na 15 septemvri izseliha vsichki *** ot Marsillie ;))) evala na francuzite

25

Анонимен

преди 11 години

То пък прииждат милиони българи и румънци към ВБ там за постоянно почти не ходят. българи и румънци ходят само по бригади за по 4-5 месеца. Да спрат визите пък тогава ще ги видим кой ще им бере ягодите, защото те самите са бая мързеливи. Пък и да не говорим ,че по тези бригади вече толкова малко плащат, че за последните 4-5 години са намалели в пъти хората и още 4-5 години и няма да има кой да им ходи дори и да не върнат визите .....

24

Анонимен

преди 11 години

Смееех,страааах! Нашите и румънските *** отвориха очите на англичаните,че може да се живее в каравана,да се гепи,да бъдеш мобилен,да взимаш доста помощи,да работиш на черно и най-важното,че можеш ДА НЕ ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ...хахахаха...Затова е този луд страх...Българите и румънците(барабар с ***) все още са МУСТАНГИТЕ НА ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА...Ние сме СВОБОДНИ..и даваме лош пример с това..хаххаха..НАПРЕД,МУСТАНГИ !!! ЕВРОПА Е ВАША!!! ОГЛОЗГАЙТЕ Я !!!

23

анонимен

преди 11 години

Да им пратим Симеон Дянков и след 3 години ще видиме какви ще ги говорят

22

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев нали беше поканил Кралицата на гости ? Да ходи сега да я покани още веднъж,ама тоя път да си вземе още по-мазната усмивка !

21

?

преди 11 години

Каква миграция ,бе хора! Та нали сме в икономическа и финансова стабилност,за които другите държави могат само да ни завиждат?!Аз по-скоро очаквам наплив на емигранти от Испания,Франция, Италия и т.н.При този глад за работна ръка и високи заплати ще станем притегателно място за всеки,който желае да усети тръпката да живееш ден за ден!

20

Анонимен

преди 11 години

Ама ако ще има визи и ще продължава дискриминацията, ние какво правим там?

19

wtf

преди 11 години

Да си огледат първо държавата, че е пълна с поляци, литовци и разни други националности и тогава да пискат за Българите. Пуснаха ги ония и вече по улиците на Лондон, английска реч не се чува, сега ние сме им проблема.

18

Анонимен

преди 11 години

Никакви визи не може да има, докото Юкей е в евросъюза.

17

Анонимен

преди 11 години

Нали сме в европейския съюз, какви са тези глупости или някои са по равни от други! Пълна дискриминация!

16

Българин

преди 11 години

М.........а им на Инглизите,ако са такива,щото оттам са минали Викинги и Саксонци,та и на тях им е пръсната х.....а

15

Анонимен

преди 11 години

В дипломацията и политиката никога 1+1 не прави 2 ! Така , че *** и другите навлеци едва ли са проблем за Англия ! Безумната политика на Борисов и сие ,политика на принципа"ден да мине , друг да дойде" ни доведе до това ! Какъв Шенген,каква Еврозона,бе *** такива Герберси ! Това което предишните правителства направиха за 20 г. преди вас,колкото и корумпирани и некъдърни да бяха ,вие сте на път да унищожите само за 3 г. ! Хубаво се вижте и си трайте !