376

ГЕРБер

преди 11 години

Долна лъжа на *** - лъжат за нашата бедност !България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........И това откакто Бойко и Герб дойдоха на власт. Българина при това правителство започна да живее нормално,лятото всеки си позволи луксозна почивка било в страната или чужбина ......Доходите нараснаха,заведения ,ресторанти и механи се пукат по шефовете,улиците пълни с автомобили, гражданите носят скъпи дрехи....Народа не е толкова глупав и го показа на изборите....Президент от Герб и 2/3 кметове от Герб...ПОБЕДА

375

2391

преди 11 години

Във България пари има за поне двойно увеличение на заплатите - 500 минимална и 1200-1300 лв средна , но някои хора не искат българина да живее добре ;)

374

ЕС и България

преди 11 години

Явно толова положение устройва и нашите политици и тези от ЕС, ако не беше така- просто нямаше да се случи! Още в началото ни изобразиха като "тоалетната на едвропа/ Май....

373

Анонимен

преди 11 години

ВЪВ УИКИПЕДИЯ КОИТО ГО ИНТЕРЕСУВА ДА ПОГЛЕДНЕ КОЛКО Е БВП НА ДЪРЖАВИТЕ ВЪВ АФРИКА ,НА КАКВО НИВО Е ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО/ НЯМА ГО. / ОБРАЗУВАНИЕТО/ТУК ТАМ/ ИНФРАСТРУКТУРАТА/ в по голяма част липсва/ ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ . Аз под тая статия няма какво повече да кажа ,

372

до Разбирач

преди 11 години

Не мога да се съглася с тебе. Сам си направи сметка колко висшисти годишно излизат в България и колко работни места се освобождават за хора с висше образование.Единственото висше образование, което се признаваше в светът по Татово време беше на свищовската академия. Но ... студентите бяха малко и получаваха добро образование. Сега са 15 000 студенти /редовни + задочници/. Приемат с ниски балове. Нивото на подготовка драстично падна. ВУЗ-овете станаха много и с много студенти. Получават дипломи, но не и образование. ВУЗ, това значи инкубатор на безработни.

371

Разузнавач

преди 11 години

Точно така, не е правилно да се сравняват Африканските държави с нашата. Там климатът е неблагоприятен, плодородните почви са кът, ресурсите са ограничени- особено прясната вода, няма почти никаква инфраструктура, производството на енергия е слабо, няма дъждове, няма условия за туризъм и промишленост.

370

Анонимен

преди 11 години

Всеки здраво мислещ българин знае , че стандарта ни е толкова нисък , защото евреите ни мразят . Тези врели некипели , че не сме работели много и затова не сме взимали добри заплати да си ги плещят на необразованите *** , които им вярват на всичко , което изръсят . Ако не се вземем в ръце , никой няма да ни оправи , защото повечето ни мразят . Не трябва да се мразим и ние !

369

Анонимен

преди 11 години

Eйййй шарани и шаранчета,видяхте ли до къде ви докара СОЦИАЛИСТА Бойко - РАПОНА?! До просешка тояга...нали? Ако си изберете социалиста серГЕЙ - ще е същата мизерия,защото той ще ви довърши...)) Време е да забравите крадливите,лъжливи и НЕКАДЪРНИ социалисти с промити мозъци....ВРЕМЕ Е!

368

Анонимен

преди 11 години

Много са скъпи енергиините источници .За едно съвременно производство е много важно да има ефтини енергиини ресурси ,по простата пречина че всичко е автоматизирано.Човешкият фактор не е водещ елемент .Няма начин или няма кои да го обясни на простите ни политици това .Не работоспособноста нито ниската заплата ,НАИ НИСКА ВЪВ ЕВРОПА са важни за големите западни инвеститори .Няма как да направиш производство при тези цени на енергията не става дума въобще за заплати,малки или голяма

367

Анонимен

преди 11 години

Калашников как може да вдигне доходите на народа до 2 -3 месеца ще им се стъжни на елита в БГ

366

da

преди 11 години

OBSHONACIONALNA STACHKA BEZ LIDER!VECHE OT 1989 VSE LIDERI NI OPRAVLQVAHA.TAKA NI POKAZVAHA PRAVELNIYT PYT CHE VECHE STIGNAHME DEISTVITELNO DYNOTO.JALKO MNOGO JALKO,CHE I DA IMIGRIRAME SME BELI ROBI,AMA MAI CHE KOITO SA ROBI V DRYGITE STRANI SA PO DOBRE OT NAS TYKA KOITO MNOGO SI OBICHAME TATKOVINATA.

365

Дянката

преди 11 години

Нормално е да е така. Има световна криза. България естествено е най-засегната. Защо ли ?Ами няма да ви кажа защо, защото ще трябва много да лъжа и мажа. Пък и защо да се обяснявам на простолюдието? Вожда каза да не се замесваме в провокации и неудобни въпроси.

364

Анонимен

преди 11 години

Само ГЕРБ!!!!!!

363

Анонимен

преди 11 години

геноцид

362

Anonymous

преди 11 години

А дали може да уточните къде точно в Африка са по високи заплатите? Понеже в Нигер годишната заплата е 700$. Кой от вас живее с 88 лв. на месец? A колко процента от Българите умират всяка година от СПИН, Туберкулоза, Малария. Да не говорим за глад, суша и войни.. Много сте жалки да сравнявате България с Африка.

361

Анонимен

преди 11 години

България е Сомалията на Европа.

360

догодина

преди 11 години

сравнете разликата в заплатите в Швеция и България през 2009 г. и сега. Извода си направете сами и гласувайте с главата...tinyurl/Bulgaria-New

359

Анонимен

преди 11 години

До Разбирач 445ДА, НО В СОФИЯ!

358

Анонимен

преди 11 години

Не само в Африка,но и в света.България -140 е минимална раб .заплата :Гвинея-144 е:Ирак-146 е:Ливан-247е:Сейнт Винсент-152 е:Перу-153е:Босна,Херцеговина--164е:Еквадор-180 е:Антиго-387е:Барбуда-387е;Покупателна способност-Тунис с 12 % по висока от България:Босна и Херцеговина- с 40%:Хондурас-с 82%:Чили-44% :Иран-с 40% :Македония-8 % :Боливия-75% :Пуерто Рико-147% :Малави-82%% .ДДС на храните най високи в България-20%;Великобритания,Ирландия-0%:Румъния-5%Полша-3%:Франция-5%

357

Работник

преди 11 години

Няма как един частник да дава голяма заплата предвид ниската минимална заплата,а държавата няма как да вдигне минималната заплата,защото парити заминават за ромите.Трябва веднъж завинаги да се реши проблема с ***.