15

Да, да

преди 11 години

Ако не се смятат приходите от полезни изкопаеми, икономиката на Русия е колкото тази на Белгия. Сами си правете сметка какви нещастници са руснаците. Погледнете мързеливите и миризливи араби какво направиха от пустините си само от петрол. Русия е най-богатата страна на всички видове ресурси в света, а народа и живее в мизерия. Няма как да разчиташ на страна, която сама себе си не може да оправи.

14

калинке-малинке

преди 11 години

бегай да продаваш домати на пазара в Хасково. Ядрените централи остави на хора дето разбират

13

Анонимен

преди 11 години

И какво ще ви отгодори Енергетиката на САЩ, ПобликувЙте писмито?Ще ви каже че тези дето са се регистрирали преди 5 месеца , Са построили по света - 5 АЕЦ .Нали казахте че са строили ? В кои държави не казахте ...

12

анонимен

преди 11 години

Браво,не знаех,че в Министерския съвет е имало Длъжност Разводач,това е някакво нововъведение на Боко,явно

11

На снимката

преди 11 години

Не всичко което има бузи е лице.

10

МОЖЕ

преди 11 години

Ама е такава каша -- от това че 3 години дремаха . Даже Добрев като дойде и като му чух изказването , че няма да се занимава с енергетиката , та ахнах . Енергетиката е в основата на цената и на други производства . Населението използваел енергия , и да си затваряш очите ?Защото Бойко слуша кой от къде дойде и ток къде отиде . То няма план след 10 години България къде ще бъде , всяка седмица точно обратното на казаното в предишната ?

9

Анонимен

преди 11 години

Мамино ненагледно сукалче!Поредната "калинка"в управлението на това малоумно правителство!

8

Акъл море

преди 11 години

Можеш да раздуваш локуми,ако има още *** да те слушат,но времето ти е ограничено.Може да излетиш и преди Тиквата да излети!

7

Анонимен

преди 11 години

аз бях за аец но вече , не погребвайте го на кого ще правите ток на *** дето не плащат ли ?

6

Анонимен

преди 11 години

Опааа,нали има Решение на НС от март 2012 г. за спиране на проекта?Отменено ли е това решение?

5

Анонимен

преди 11 години

30 години се водят преговори за тоя АЕЦ а България нито има инвеститор нито знае дали ще го правим.Хубава работа ама Българска.

4

??!!

преди 11 години

Няма да получаваме гарантираните транзитни такси , защото сме акционен (минимален) в проекта ?!!!Защо ли не си кажат че са навряни в ъгала и каквото им заповядат *** това ще направят.

3

Анонимен

преди 11 години

Може и с Арменския поп Калинчо мамин...нал според Вожда и Съвета на старейшините въобще и изобщо не ни треаше никва централЪ ?Кви са тия перуети кво е туй нещо ? Да не би Нешка Робева да ви е треньор ?

2

Анонимен

преди 11 години

Какъв го е играел министърът на изкуствата на семинарът в "Златни", може би аниматор?!?

1

Анонимен

преди 11 години

Хващайте гърците за ортаци!