27

честито на БГ

преди 11 години

Народното събрание обяви обществена поръчка с прогнозна стойност 4 388 250 лева с ДДС. Поръчката е за 75 автомобила, което прави около 50 хил. лв. за кола. В поръчката са обявени точните технически изисквания за возилата. Те трябва да са със задвижване 4х4 със система за разпределение на въртящия момент между предната и задната ос, резервоар, не по-малък от 70 литра, задни светлини с LED технология и старт-стоп система на двигателя, съобщава Дневник.

26

Анонимен

преди 11 години

Хахахаха...Е по-голям виц не бях чувал!Борисов бил уникален като Рейгън''"За по-малко от 3 години тук бях свидетел на огромни промени. България е силна, стабилна и просперираща демокрация.''Едно от нещата, за които говорех най-много, бе икономическият ръст. Дадох най-доброто от себе си, за да привлека тук американски инвеститори.''Хахахахаахаха...Пълни глупости говори тоя.Точно обратна е реалността на думите му!

25

Анонимен

преди 11 години

По време на управлението на "уникалния" Бойко Борисов българският народ изпадна в нечувана икономчическа криза. Толкова бедни не сме били дори по време на Виденовата зима.

24

до ИЗСЛЕДВАНЕ

преди 11 години

***!

23

eдин

преди 11 години

До Анонимен -3млн долара са нищо ! Ние да не сме просяци, що за наглеци ! Тотално подмазвачество , показва защо са дошли на власт, но нашия избор след тях какъв ще бъде?

22

до до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Голям страх да няма протести, а Странджа? Че, ако примпламне искрата, Боко ще използва правителственият самолет да литне на край света :) Нищо няма да го спаси.

21

fgd

преди 11 години

Хората плачат от тези двамата а те си правят реклама.Най калпавото управление от стотици години на зад.

20

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Питам още веднъж... - има ли гладни *** тука?...

19

до СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Протестното шествие ще се състои на на 15 септември пред 6 апартамента на Цвъко

18

притеснен

преди 11 години

Тука има евреин и антиционист.Другите да не се маскират!

17

Хасан

преди 11 години

Много точно казано: "За хора на които българският не е роден език".Ах, Циганистан мой роден....

16

Социопат

преди 11 години

Абе Кочо Нереза май се пере с Уорлик вече, а не със Сталийски....

15

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Протестното шествие на 15 септември няма да се се състои пред Народното събрание, а пред 18 стайния апартамент на Ручен Овчаров... - по известен като Р. Овч.

14

Анонимен

преди 11 години

Униксален като изкопаемо ,Деликатно на това американците му казват - простоватичък. Нищо незнае от икономика и след като е назначил министър наикономиката да го слуша , ще се леят простотии след простотии . Какъв икономическо анализ може да направи , спира производства и го сравнява с метро или шосе.. Толкова много шосета са в окаяно състояние , но няма истински план за развитие , което да подобри стандарта на живеене , само за определени групи е добре ??

13

Алов

преди 11 години

Щом казва Уорлик. Иначе моето мнение е ,че е уникален ***,но иначе не е ***.

12

като не Ви отърва

преди 11 години

Протестно шествие ще се състои на 15 септември от 17 ч. на площада пред Народното събрание, съобщиха на специална пресконференция активисти от Facebook групите "Ние сме против високите цени на тока!", "Не на монопола на топлофикация!", "Не на високите цени на горивата!".

11

Анонимен

преди 11 години

Боко цървула е уникално ***. Задминава й героите от вицовете за милиционери.

10

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Баба Пенка е кретенка...

9

БАБА ПЕНА

преди 11 години

Уникален *** е Бойко Борисов! Целия български народ е уникален след като гласува и продължава да търпи този профан да съсипва държавата.Ние не сме народ,а ***! Ако този пожарникар беше избран в Гърция,досега да бяха запалили парламента гърците.Неможе треторазряден човечец да съсипва икономиката на цяла държава и да прави умишлен геноцид над собственото население под диктата на американците.***.

8

anonimen

преди 11 години

Ynikalno prost 4ovek!4ak se samozabravq dokato govori glupostite si!