70

Анонимен

преди 11 години

2 милионера в евро от комисионни .

69

Анонимен

преди 11 години

ПРЯКА И НАГЛА НАМЕСА на Путин в подкрепа на БСП в навечерято на изборите !Това е истината, другари, ... но за вас което идва от Москва е заповед ...

68

дан

преди 11 години

много са тъжни...за да подпишат договор за белене са вземали мноооого милиони, сега при отказа ще трябва да ги връщат...мама си трака

67

Анонимен

преди 11 години

Много интересно гласуване тече тук. Като го гледам имам чувството че се гласува под строй.

66

Анонимен

преди 11 години

Най-интересното е, как бивши комунисти и живковисти-днес се определят като гербери и демократи. Това комунистът срам няма. 45 години са ни водили към светлия си комунизъм-идиотизъм и са плюели по "загниващия капитализъм", но днес станали за 3 години от комунисти-демократи. Даже сами си вярват.

65

Анонимен

преди 11 години

Станишев и Овчаров са за разстрел.Тия безхаберници задминаха със светлини години управлението да Виденов.

64

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Овчаров е гладен... - не може да го скрие...

63

възмутен

преди 11 години

Ами то нали нямаше договори бе? Пък и какво общо има как са сключвани договорите, след като има такива и държавата е била длъжна да спазва задълженията си! А дали са правомерно сключвани или не тези некадърници имаха три години да установят! Тази анкетна комисия от некадърни хорица ще точат само пари, за да плещят глупости, каквито слушаме вече три години. Управляващите са за съд за ощетяване на държавата в особено големи размери. Заради тях ще плащаме милиарди!

62

Овчаров и Станишев

преди 11 години

Или по-точно Серж Хохрегеров и Р.Овч. - ГЛАВНИТЕ УЧАСТНИЦИ, ВЗЕЛИ МИЛИОНИ !!! КОМИСИОННА В СДЕЛКАТА С БЕЛЕНЕ - ЗАТОВА И ТОЛКОВА ЗАГРИЖЕНИ В ЗАГРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД С МИЛИАРДЕН ДЪЛГ ЗА ДЕСЕТКИ ГОДИНИ !!! *Бел. прев.(да не се забравя и доносник Гоце Мезонета, участващ в схемата, но под името "Голям Шлем")

61

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен.ЛИЧИ СИ ,ЧЕ СИ ТЪПО ГЕЙБЕРАСКО ***...БОКО МИЛИАРДЕР,НА ТЕБ ТИ Е ПОДХВЪРЛИЛ КОКАЛЧЕ И ТИ СИ ДОВОЛЕН.....

60

Син

преди 11 години

До 99/ Смешнико, червените са при гербавите ви, каквито и да се наричате ще си останете винаги комунисти. Станишев никога не е бил комунист затова злобеете ***.

59

Berta

преди 11 години

БСП е единствената социална партия, която поне малко мисли за обикновените хора. Заслужава да управлява, ако изхвърли тия комунисти от власт. С две ръце ще гласувам за Доган.

58

Анонимен

преди 11 години

"Абсолютно прави са тия двамата, въпреки че не харесвам социалистите. За последните три години такава съсипия и мизерия никога не е било."Още може! Давай Бойко! Писъци на червени *** чак до Канада искам да чувам!

57

do 89

преди 11 години

Глупчо ли си или само се правиш на такъв да ни заблудиш !? :) . Всички партии след БКП (терористична такава дошла на власт след преврат забранена с закон) са не-български а *** партии ! КАЗАХ ! По добре без партии от колкото еничари да ми пишат каква да ми е съдбата !

56

Негласуващ

преди 11 години

Като чета хленчещите тук, имам усещането че ако бсп бяха на власт всичко щеше да е прекрасно. Нямаше да има криза и всичко щеше да е наред - високи заплати, високи пенсии и доволни хора. Да ама не, както казва един велик журналист. Аз по времето на управлението на тройната коалиция станах безработен. След няколко месечно безплодно търсене на работа /възрастта ми е такава , че никой не ме взема / започнах свой малък бизнес. Сега не съм богат, но не разчитам на заплата. Неволята учи.

55

кутьо спиноза

преди 11 години

вземат ли ни белене,няма от къде да крадеме

54

Анонимен

преди 11 години

До Атила/Атила-скаран си с аритметиката. При социалистите комунистите са 42, при гербавите ви са 112. Гербер да се нарича демократ и десен-е просто смешно. Бивш комунист и бивш *** просто няма.

53

Анонимен

преди 11 години

ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ НЕПОЗНАТА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ?--ВИДЕНОВ-БСПМАСОВО ОБЕДНЯВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ?-ЛУКАНОВА И ВИДЕНОВА ЗИМА -БСПГЛАД,МОР И ГЕНОЦИД?-200000 За празниците извън България на почивка,гладни и уморени,пътуващи с трабанти по разбити пътищаКОЙТО ГЛАСУВА ПАК ЗА ТЯХ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ2 -иначе ако са БСП бой за да се пишеш Македонец-БСП е ПРОКЛЯТИЕТО на България,Винаги работят СРЕЩУ народа И ГО крадат както и Турците не са го правили.

52

Добре де,

преди 11 години

нека да се направи списъче кои точно в годините са подписвали ангажиментите за Белене. Подозирам, че най-виновен е Костов.

51

Син

преди 11 години

До 85/анонимен-Зависи кои определяш за червени. Червените *** мисля са при гербавите, там освен комунисти и тия дето са крепяли живковизма и милиционерщината му по пътя към светлия комунизъм-идиотизъм-други няма. Със сигурност само зная, че Станишев, дори и Доган никога не са били комунисти и милиционери-ФАКт, от който гербавите доста злобеят.