287

до 375

преди 12 години

Като гледам и теб яко те клатят, но ти харесва :)

286

Анонимен

преди 12 години

Няма сини,зелени,пембени.Всички партии са еднакви.Слава Севрюкова много точно е предсказала.Всепризната ясновидка.Заминава си от тоя свят през 1991 год.Думите са следните"Държавата ще се срине.Ще се изредят да я управляват много партии,но нищо няма да постигнат.Напротив ще я крадат."Дори има опасност българска земя да се отцепи в полза на Турция.Чак след 2017 год.нещата ще почнат да се подреждат.

285

Анонимен

преди 12 години

забравиха хората лагерите мизерията и че всичко беше под строй .. остана само демагогията и пропагандата .. ами вервайте айде чао

284

до 368

преди 12 години

... и е затова всеки следващ ще те е.. повече от предишния.а на тебе все "другите" ще са ти виновни, ама това хемороиди не лекува...

283

що бе?

преди 12 години

Нали кратуня ще ви даде 1 мир.лева?! :О"Министърът по управление на средствата от ЕС Томислав Дончев посъветва перничани, които не са с големи щети от земетресението от 22 май, сами да си ги покрият. Причината за това са ограничените средства, отпускани от Междуведомствената комисия."

282

БЪЛГАРАН

преди 12 години

Серго за спинозни не гласувам....Но като се сетя как Кутев един път каза нещо вярно и точно и то тлокова точно описа името на партията си Българска спин партия !

281

от 357

преди 12 години

361,я мо'ем да четем и пишем и така, ама ти не мо'еш.Акъл трЕбе, не само манджа!!!Бегай...не мо'еш разбра нищо, ако не е на шльокавица...

280

Анонимен

преди 12 години

Много спонозни има тука бе ......КУТЕВ И СЕРГЕЙ ДА ИМ ПЛАТИ ПО НЯКОЙ ЛЕВ

279

до 360

преди 12 години

Да гласуваш "ЗА", значи някой да ти представи програма по която да работи. И като не работи, му се търси сметка. Ти къде видя такава политическа личност. Ето затова винеги ще гласуваме "против"

278

Анонимен

преди 12 години

Сбогом БСП!

277

към 357

преди 12 години

Защо изобщо му обръщате внимание ? колкото по самотен го оставите да си пише и чете сам тиквените писания толкова по-дълго ще го държи над водата простотията му....

276

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ управлява ПЕРФЕКТНО! БСПин КРАДЕ НЕУСЕТНО! ДПС манипулира ДИРЕКТНО!

275

до 359

преди 12 години

супер, е сега ще питам гуглата. Щото си нямам пенсионери в къщи, та не знам кога какви пенсии са взимали.мамин и татин дигне пенсията с 7 лева, и повишил доходите ... а скрий се некъде.как пък не го усетихме това "постоянно индексиране", хем толкоз време ни управляваха.

274

Андрешко

преди 12 години

Серьожа, не съди по себеси !Вероятно много от възрастните избиратели, на които обещаваше да им върнеш децата и внуците от странство със заплата от 600 лв., не са между живите, но по-младите помним гаврата.Сега усмивката не ти е така самодоволна , нали ?

273

КЪМ 357

преди 12 години

оти....оти.... я първо си прочети собствените писания и най-добре *** се наспи....

272

Анонимен

преди 12 години

будали, не забелязвате ли, че единствената предизборна платформа на Станишев е : "трябва да свалим герб от власт"?И като я свалите, какво? от 20-30 години всички гласувате против! Така докарахте НДСВ, така докарахте и ГЕРБ. И винаги "другите" са ви виновни. следващите ще са още по-лоши, докато не проумеете, че трябва да се гласува "за", а не "против"

271

Анонимен

преди 12 години

352...Сергейчо мамин и татин сека годИн дигаше пенциите.За Коледа даваше и още.Та не ми излизай с ментето, че само преди изборите е дигнАл пенциите...Ако не помниш-питай гугълчо бе...

270

Анонимен

преди 12 години

плюс това, тройната коалиция индексирала доходите ... ама на тези, дето са на държавна работа. В частния сектор при вдигане на осигуровките и плосък данък, доходите не растат. Трябва съвсем друга политика за вдигане на доходите, те много добре го знаят, ама демагогията върши работа сред овцете.То тая политика липсва и у герб - ние сме единствената страна в света , която има фискален министър вместо финансов. Само че това не е причина да докарам ония с приятелските кръгове отново.

269

до 349

преди 12 години

Спокойно, де не изпадай в пристъп на шизофрения, успкой се.

268

до 350

преди 12 години

всъщност истината е, че ако станишев си мълчеше, Бойко щеше да му вдига рейтинга постоянно.Само че станишев не може да стои без да дърдори.И не се усеща, че всичко, което говори за герб, важеше и за бсп.така че истината е една - патова ситуация - трябва да махаме герб, ама по-добре да ги оставим, че бсп са още по лош вариант.