102

Не се!

преди 12 години

Не се оставяйте да ви промиват разни израело-турско-гръко мекерета! Имаме един враг! Скопие е нашата цел! Скопие у пламъци Оле Олеее!

101

Нина

преди 12 години

Вие наистина ли не си знаете произхода и езика..бреййй...каква неграмотност...

100

Анонимен

преди 12 години

ДО 149:ХАХА И ОТКОГА ОРИГИНАЛНИТЕ БАЛКАНСКИ НАРОДИ СТАНАХА ***? ХАХА МНОГО ИНТЕРЕСНО ЯВЛЕНИЕ ХАХА

99

Обама

преди 12 години

Браво на братята Арнауди ,ако ме преизберат ще ви уредя с трета автономна република...

98

Geshev

преди 12 години

Samo murtav shiptar e dobur shiptar.I tova si e istina.

97

Анонимен

преди 12 години

ХАХА АЙДЕ ПАК ПОЧВАТ С РЕЛИГИЯТА ХАХА АМА НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЗА РЕЛИГИЯТА ВЕ? ТО И В КИТАЙ ИМА 300 МИЛИОНА ХРИСТИЯНИ И КАКВО ОТ ТОВА? САМИ СИ ИЗБИРАТ ХОРАТА КВИ ДА СА ХАХ АМАН ОТ РАЗБИРАЧИ А МАРСИАНЦИТЕ ХРИСТИЯНИ ЛИ СА?

96

до Нина бляди

преди 12 години

Марш, чиба, пфууууу!

95

Az

преди 12 години

Мръсен народ са албанците.Не че съм очаквал нещо различно...само като им погледнеш турските имена доста неща се изясняват, но пък възможност се дава на всеки.

94

Нина

преди 12 години

До до Нина блядМоето "племе" е ВЕЛИКО и това го знаете добре, но няма смисъл да разпалваме отново междуетническо напрежение. Интересно ми е сега в БГ какво се учи по история, че българите не са микс, а са еднонационален народ ли? )))В микса няма нищо лошо реално погледнато.

93

Анонимен

преди 12 години

ПО 144:ПО ГОЛЯМ *** ОТ ТЕБЕ ДАЛИ ИМА? ХАХАХАХА

92

Анонимен

преди 12 години

ДО 137:А ТИ СИ ХВАЩАЙ ПЪТЯ ОБРАТНО КЪМ ИНДИЯ(ПРИ ИНДИЙСКИТЕ СИ БРАТЯ) ХАХА

91

ТРАКИЕЦ

преди 12 години

ХАХА МНОГО ИНТЕРЕСНИ ХОРА ИМА ТУКА КОГАТО НЯКОЙ СЕ ИЗКАЖЕ ЛАСКОВО КЪМ ДАДЕН НАРОД ВЕДНАГА ПОЧВАТ ПОДМЯТАНИЯТА-ПЕРСИЕЦ,ТУРЧИН,АЛБАНЕЦ,ГРЪК,СЪРБИН,КИТАЕЦ,ТАДЖИКИСТАНЕЦ И ДР ХАХА МНОГО ЖАЛКИ ХОРА СА СЕ НАВЪДИЛИ КВО ВИ ПУКА КОЙ НА КОГО СИМПАТИЗИРА БЕ?

90

Анонимен

преди 12 години

България не е това,което е била в създаването си ,нито е това,което е била в началото и средата на миналия век.България никога не е била толкова слаба,бедна и безащитна в цялата си история....едни *** от Столипиново и Факултета с лопати и камъни да се вдигнат и няма кой да ги спре,камо ли външна интервенция....

89

до Нина бляд

преди 12 години

Нино, хазарско-руска блятко, ай губи се от сайта и не ми дръж лекции по история, щото вашето мизерно племе смърди - и в душата си и в делата си и с телата си!

88

ш

преди 12 години

Ей албанче, хващаш си коня и обратно към кавказа (при чеченскитети братя).

87

Нина

преди 12 години

До РЕФЕРЕНДУМ-уногондури, пелазги..какви пък са тези? Вие наистина ли не знаете, че сте микс от три народа-траки, славяни и прабългари, и че говоримият език :български" е от южнославянското езиково семейство....отчайвате ме с невежеството си..

86

до 127

преди 12 години

България като и половина свят е техен.Това,че няма военно присъствие е знак ,че сме мирни и кротки и че сме доволни от съдбата си .Други държави,които се бориха,сега с в гражданска война...други след гражданска....та така с мирните еврей

85

ТРАКИЕЦ

преди 12 години

ТОВА ЧЕ ХАРЕСВАМ АЛБАНЦИТЕ(ИЛИРИТЕ) И РУМЪНЦИТЕ(ДАКИТЕ) НЕ МЕ ПРАВИ ТАКЪВ... СЪЩОТО МОГА И ДА КАЖА ЗА КИТАЙЦИТЕ(НАРОД С ДРЕВНА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ КОЯТО УВАЖАВАМ) КВО СЕГА МОЖЕ БИ И КИТАЕЦ ЩЕ МЕ НАПРАВИШ А?

84

бг турчин

преди 12 години

121Нали това разправям. Ако ние бг-турците имахме някакъв национализъм България щеше да се разпадне ама ние се асимилирахме доброволно. Не като език и самосъзнание ама културата ни се асимилира и *** ни харесва. Защо да я разрушим..

83

Нина

преди 12 години

""Като гледам накъде върви БГ от 1989г. цяло чудо е ,че България не се е разпаднала...Явно е нужна за нещо на великите сили от отвъд голямата вода и техните господари от Близкия изток.""може да ви е адски неприятно, но българи унищожиха българия, дори тук съм засичала пропаганда, че след 89г. Б-я била прогресирала)) Реално БГ политици и олигарси унищожиха мощностите, изклали са животните и са унищожили селското стопанство.