60

Анонимен

преди 11 години

мисля че създалата се ситуация може да се определи като обществено опасна да се потърси отговорност и да има реални последици за тези които трябва (бивши - настоящи и най вече бъдещи)

59

Бг

преди 11 години

В България ,за сега трябва да се закрие ---Нар. събрание ,да се забранят всички политически партии ,право на глас да имат лица над 21 г.възраст ,а НЕГРАМОТНИТЕ ДА НЯМАТ ПРАВО НА ГЛАС!Това са първите мерки за да се ОТЛЕПИМ от дъното на блатото

58

банан по Коледа

преди 11 години

хахахахх, някои хора са се хванали, като удавници за тия банани, на ви сега Бананова република

57

акуд

преди 11 години

ВРЕМЕ Е НА РОМИТЕ ДА ИМ СЕ ОБЯСНИ КЪДЕ ИМ Е МЯСТОТО, ВРЕМЕ Е И ПАРТИЯТА дпс КОЯТО ИМ ВДЪХНА *** САМОЧУВСТВИЕ ДА ОСЕТИ БЪЛГАРСКАТА ЛЮБОВ

56

Анонимен

преди 11 години

Ако няма наказани, тази изродска история ще продължи!

55

А АТАКА ЩО СПИ ПАК

преди 11 години

НАЛИ СА ГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ АТАКА, ЩО СПИ, ЩО НЕ ГО ПОВДИГНА ТОЗИ ВЪПРОС, НАЛИ ТЕ СА ЕДИНСТВЕНАТА УЖ АЛТЕРНАТИВА И ГОЛЕМИТЕ ПОБОРНИЦИ ЗА ПАТРИОТИЗЪМ, ЩО СПЯТ, ЩО МЪЛЧАХА, ЩО НЕ ПОВДИГНАХА ТОЗИ ВЪПРОС, ПРЕДИ НЯМАХА ТРИБУНА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ПРЕДИ НЕ БЯХА В УПРАВЛЕНИЕТО, ТОВА Е СТАНАЛО 2011 ГОДИНА, КОГАТО БЯХА ДУПЕ ДО ДУПЕ С ГЕРБ, ЩО НИЩО НЕ НАПРАВИХА, ТИЯ ПОНЕ ШУМ ВДИГНАХА

54

възмутен

преди 11 години

В момента гледам становище на КЗД по Канал 3! Пълни некадърници! Ама те били нова комисия, ама някакъв документ бил изгубен и нищо конкретно! Отваряйте си очите и ушите, защото както вървят нещата, можем да учим децата си на това какви престъпници са били хайдутите, Левски, Ботев! ГЕРБ са пълни некадърници, нямащи ни най-малка представа за какво са поставени начело на държавата! А ние, ако бяхме народ, досега щяхме да сме по площадите по цялата страна да защитим историята си и нас самите!

53

до 61

преди 11 години

ти пък само банани ядеш- тогава и доматите бяха истински, и месото, и колбасите- без Стара планина стандарт

52

до 39

преди 11 години

да ,ама банани виждаше само на Коледа!

51

Какво ни будалкате?

преди 11 години

Публикувайте им имената и ги дайте на хората, тяхната ***!Глави ще .......

50

Кире Рило-Пирински

преди 11 години

Тези гадни *** ни се качиха на главите в годината, през която отбелязваме 100 години от ПОБЕДАТА на България в Балканската война 1912 г. !!!Стига робство и тиранство, всички на оружие !!!Турците - на екскурзия !!!

49

ДО 45

преди 11 години

НЕ СЕ ПАЛИ ТОЛКОВА- МАЛКО ФАКТИ- ЦАР КРУМ ПИЕ ОТ ЧЕРЕПА НА НИКИФОР- ДИВАШКА РАБОТА, БЪЛГАРИ КАТО ЗАВЗЕМАЛИ ТЕРИТОРИИ, СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е СТАВАЛО С БЪКЛИЦА, ТУРСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО-ИМАЛО Е ВЛАДИЧЕСТВО, НЕ РОБСТВО. А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОТУРЧВАНЕТО- ДОБРОВОЛНО БЪЛГАРСКИТЕ ХРАБРИ БОЛЯРИ СА ПРИЕМАЛИ ТУРСКАТА ВЛАСТ, И ЦЕЛИ РЕГИОНИ, ЗАЩОТО КАТО МЮСУЛМАНИ СА БИЛИ ОСВОБОДЕНИ ОТ ДАНЪЦИТЕ НА РАЯТА

48

pipi

преди 11 години

За това нещо са платени милиони!А,ако мине номерът/за подобряване имиджът на Т../ще се платят дваж!Защо някои се правят на "ощипани моми"!

47

Анонимен

преди 11 години

От цялото управление на герб до сега прави впечатление, че те са по големи партньоти с дпс дори и от комунистите! Оставка предатели!

46

Анонимен

преди 11 години

а кой е този "голям ***", който е назначил турчин да решава какво и кой да цензурира? Къса ли ви е родовата памет долни национални предатели? Какво правят турски депутати в българския парламент и разни национални комисии? Малко ли ви беше 5 века робство, нападението в гръб през 1913-ста(при положение, че сме сключили мирен договор в Лондон), неизпълнението на Ангорския договор от тази долна пасмина наричаща се турска нация? Преосмислете си действията, иначе ще съжалявате!

45

Румби

преди 11 години

Г-н Еюп, явно *** не просто е голям, а УНИКАЛНО голям, защото опитите за както казвате вие "цензуриране", а според мен си е направо пренаписване на историята, са факт.

44

Добре казано

преди 11 години

По добре не мога да кажа какво е състоянието на България от спама които е по-надолу в коментарите: "Какъвто ти е манталитета - такава ти е Държавата. Затова младите емигрират..." .Точно от това страда България- Манталитет които води след себе си всички икономически проблеми, а след тях и най-големия бич емиграцията. Като баща на дъщеря която учи в чужбина съм проклинал България хиляди пъти за това, че прогони детето ми.

43

възмутен

преди 11 години

Значи,.. тези хора взимат от нашите пари...и това което вършат е да се опитват да ни унищожат историята...добре сме!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Хайде поне ведньж да се обьрне внимание на основните проблеми в Б-я. Никой няма да махне Ботев от учебниците. Просто тези който ви манипулират знаят как да отвлекат вниманието от главните проблеми в старната:(Стандарт на живот, цени и т.н.)Няма по-лесно манипулируем народ от Бьлгаския. Поне по един морков да ви бяха дали да не сте толкова наивно прецакани. докато се осьзнаете хляба ще е станай 3 лева и ще си викате:баси що така..? Ами щтото в БГ никой не обрьща внимание на основните проблеми.

41

Tina

преди 11 години

Нагли! Изключително нагли!!!"И голям *** да е човек, не би предприел действия да санкционира такива велики поети, писатели и революционни дейци, или да цензурира тяхната дейност или литература - като Ботев, Вазов и Левски", коментира Еюп, използвайки думата ***, с която бе наречен в някои медии." И после: "Много спорен е въпросът дали в българските учебници има дискриминационни текстове, не съм запознат изцяло с учебниците, някъде има, някъде няма, но има какво да се желае".