54

-10

преди 11 години

"до 25 - Всъщност според exit poll-а, гласоподавателите на ГЕРБ са предимно млади, образовани и работещи хора от големите населени места. ..."--------Смея да се смятам за млад, работещ, с добро образование и сносна работа. И смятам, че управлението на ГЕРБ ЕООД е най-пагубното, което е съществувало от турско време насам!

53

ИЗПЕРКАЛ

преди 11 години

Докога ще търпим тези 240 бандити да безчинстват? В 75-милионна Турция Меджлиса е съставен от 500 депутати, в просперираща 28-милионна Холандия са 150... Логично е за нашите икономически условия да са не повече от 60 депутати! И то читави българи! Не бандити!

52

Анонимен

преди 11 години

Тоя кривоглед борсук си е открито БСП и ДПС насочен. Що го питат изобщо, като знаят какъв ще му е отговора. По-лесно ще е направо да си го измислят, да напишат нещо срещу ГЕРБ и веднага ще се доближат до мнението му.

51

До 48

преди 11 години

Гладът е по силен от тока.Ако ти си гладен и ти ще се наведеш за 10 лв.

50

Уорлик

преди 11 години

Е в тая държава посланници на световни суперсили няма ли? Според Вас нищо значимо ли не съм направил през изминалата седмица? Защо не коментирате това, което правя за страната ви? Неблагодарни аборигени!!!

49

-10

преди 11 години

огромна маса от хората с лекота са готови да отстъпят основни граждански права и свободи,свободата на словото, правовия ред, демокрацията... в името на националното (каквото и да значи), в името на мимолетна сигурност под желязната полицейска ръка в името на въздаване на "народна" справедливост вън от правната. А зад всичко това като мрачна сянка стоят страх, завист, желание за мъст, омраза и нетърпимост към богатите и просто другите-----Тоталната ИСТИНА! Българите сме дребни душичци!

48

-10

преди 11 години

Марк, не разбрахме кое е най-доброрто според теб? Освен, че избулва куп безмислени приказки друго не каза с поста си!

47

Еlektra

преди 11 години

Че кога и за какво да са доволни българите? Че ги управляват една група некадърници? Извинявам се! Кадърни за разруха,кражби ,корупция,престъпност,алчност партийни " величия".Самозабравили се депутати . Избиратели,които пишат само по форуми ,но когато трябва да се намесят ги няма.Даже липсват и на изборите,така ,че *** решават кой да ни управлява. Сами сме си виновни за състоянието в което се намираме.

46

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм с Райчев, че живеем каквито са възможностите на страната ни. В глобален план ние сме една малка и зависима държава. Никога няма да станем богати като САЩ или Кувейт. защото нямаме ресурсите да го направим. Имаме условия за туризъм, за някакви инвестиции за това, че сме на добро място на картата, но това е всичко. Никой няма да тръгне да налива пари в нашата държава просто защото сме му симпатични. Това е положението, който и да управлява. Другото са просто приказки.

45

Анонимен

преди 11 години

на снимката виждаме милионер олигарх един от многото червени крадци от прехода

44

Анонимен

преди 11 години

огромна маса от хората с лекота са готови да отстъпят основни граждански права и свободи,свободата на словото, правовия ред, демокрацията... в името на мимолетна сигурност под желязната полицейска ръка в името на въздаване на "народна" справедливост вън от правната. А зад всичко това като мрачна сянка стоят страх, завист, желание за мъст, омраза и нетърпимост към богатите и просто другите-И АКО КЪМ ТОВА ДОБАВИМ НЕИСТОВОТО ЖЕТЛАНИЕ ДА ПРЕРЕДИМ ДРУГИЯ. ТЕ ТУК НЯКЪДЕ СЕ КРИЕ ИСТИНАТА ЗА БИТИЕТО НИ!

43

НФСБ

преди 11 години

НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ е алфата и омегата на всяка политика. Но това не се случва! Защо? Защото всички на власт до сега са изключителни крадци: краде се от бюджета чрез раздут щат и хипер заплати и бонуси, от държавните проекти, от НЗОК, от Зелената енергия, от субсидийте в Земеделието, от Областни и Общински бюджети над 70 % са брутални обири, чрез Банковата система, чрез цените на горивата...и прочие! Тотален геноцид над смирения, съсипан народ!Да дадем шанс на НФСБ да ни изведе от блатото!

42

Bbb

преди 11 години

Тоз комунистически милионер не помни какво ни докара неговата/БСП/ партия-сега още им сърбаме попарата.Пне това правителсво се опитва да оправи нещо.Ти-Райчев,дето се облагодетлства от комунизма-заграби сума ти терен около Балчик и си съдружник на голф игрище,и много други далавери-точно ти ли намери да приказваш за народа-а?

41

FAS

преди 11 години

Неразбирам какво коментирате-ВЪНШНИЯТ МУ ВИД , СТАТИЯТА МУ ИЛИ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ?

40

romlianin

преди 11 години

bagamesh pula ngura latoc daca shmuia futu te ngura fotus maiku le saifut

39

гмд

преди 11 години

Чета коментарите и се радвам, че и до тук сме я докарали...с тоз матриал това ни е върха...

38

Анонимен

преди 11 години

Райчев преоткрива Америка вече цели 23 години, и то всяка година задължително.

37

optimist

преди 11 години

до 25 - Всъщност според exit poll-а, гласоподавателите на ГЕРБ са предимно млади, образовани и работещи хора от големите населени места. Докато тези, които подкрепят БСП са със средно или по-ниско образование, над 50 г., в голяма част ***. Иначе казано неграмотни, некултурни, необразовани, прости хора, без познания по икономика, които виждат ползата от управлението в едни 10-15 лв. месечно.

36

ДО 12

преди 11 години

Погледни и пенсионерите с какви пенсии живеят,стигат ли им парите за лекарства, ток,храна нещо което един ден теб ще те вълнува? А имаш и родители.Не гледай само около носа си погледни и по надалеч.

35

Петьо-Евреи

преди 11 години

Че то аз за 30 години такива екземпляри не съм виждал!! :)