31

АТИЛА

преди 11 години

Сега е момента да Палим Волга и Балканите така както гори Кавказ и да прочистим земите на Българите от Руската Юдо Хазарска *** и нейните Склавянски Пълна Независимост на Западните покрайнини и Войводина,на Чувашия,Башкирия,Татарстан,Чечения....Свобода за Българските градове и столици КАЗАН, КИЕВ, МОСХА, БЕЛГРАД, СКОПИЕ, ОХРИД..Тази Измислена държава наречена Русия1.Българи я Създадоха2.Българи я Култивираха3.Българи ще я Ликвидират.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

30

Ммдааа...

преди 11 години

Крайно време беше Путин да дръпне лееекичко ушенцето на онуй самозабравилото се черничко момченце.А ако *** реши да се прави на мъж, ще стане интересно.Бая шамаросване ще му се наложи да изтърпи.А и е крайно време.

29

до 33

преди 11 години

Дали САЩ няма да се превърне в един Виетнам от едната страна целия арабски свят от другата Русия и Китай май тоз щеше да е последния президентин.

28

Анонимен

преди 11 години

Мачкай Асад даже да го гътнат на бунтовниците скъпо ще им излезе туй гътване ха ха ха

27

Анонимен

преди 11 години

Дали няма да започне Великото преселение на сирийските фесове към Турция?

26

Анонимен

преди 11 години

na Amerikanzite i na dosta Evropeski darjavi zora im e Iran zaradi gazta i petrola koito pretejavat e te i Rusia iskat da zavzemat che tja ima dosta prerodni survini ama she ja obarkat v kliakaneto

25

Анонимен

преди 11 години

Сирия имат около 10-12% християнско население и тези християни са на страната на Асад срещу мюсюлманите подкрепяни от Турция и САЩ.

24

Бай Иван

преди 11 години

дали Сирия няма да се превърне в един нов Виетнам или Афганистан, от едната страна САЩ а от другата Русия

23

до 28

преди 11 години

Каквото и да е разписал Обама, истината е само една - американците громят само по холивудските филми.Интересно ще ми е да ги видя как ще се пред бойния вой на Великата Руска мечка.А и баси набутката, що доларчета потрошиха за да се оттърват от Путин по изборите, ама тццц...Руския народ няма нищо общо с българския, нито пък Путин има нещо общо с борисов.

22

djem

преди 11 години

VREMEE MRASNITE QNKI DA BADAT SPRQNA I DA SE PRIBIRAT V SKAPANATA SI KO4INA USA BIQT SE BAVAN DA NESE IZPOTREPQT V KA6TI S XILQDITE SI PROBLEMI V SOBSTVANATA SI KO4INA KOQTO PREDSTAVQT ZA RAI A C SA6TOST E AD MILIONI BEDNI BEZDOMNI I GLADNI ZA TQX SI NI6TO NE PI6AT SMRADLIOVCITE DOLU USA

21

Анонимен

преди 11 години

заради един човек всеки ден се избиват стотици

20

Сирия

преди 11 години

Сирия е свещенна земя по която е ходил Господа ни,но за съжаление е в територията на планувания"Велик израел"

19

Анонимен

преди 11 години

Миналата седмица Обама е подписал тайна заповед на ЦРУ за доставка през Турция на долари и оръжие за опозицията. Така наемниците разполагат вече с танкове, вертолети и противотанкови ракети. ЦРУ и НАТО също обучават нови наемници в Афганистан и Ирак.

18

Палестина

преди 11 години

Изведнъж изчезнаха от световната преса ВСИЧКИ НОВИНИ ЗА ПАЛЕСТИНЦИТЕ.ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАНА!

17

до 15

преди 11 години

Няма страшно, прясно напечатани долари и евро има в изобилие като тоалетна хартия. --Да де, ама от коментара разбираме, че точно ти ги нямаш тези "тоалетни хартии"!

16

до 19

преди 11 години

УУУдряй НАТО ХАХА!!!!!!!!!!!! Ше им цепем дупетата и на тия ! Ама рашките да не се правят на мноо големи ЧЕ утре да не се появят няколко БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВИ с столици Казан , Симферопол и Одеса . днеска сирия утре иран и накрая следва рушката педенация. --Намали ракията, че утре ще правиш империя с бели мишки, които ще виждаш.

15

Русия си е Русия

преди 11 години

Всички беди на този свят идват от евреите и американците, и е добре, че на Русия и писна да се прави на толерантна.А, че Русите имат потенциал да пометат терористите отвъд океана барабар с евреите, в това съмнения едва ли съществуват.Въпросът е кой и как ни натика нас-мижитурките в обятията на терористите.Какво ни дадоха САЩ освен план РанЪт, бедност, мизерия и нищета?И виновни няма - ни Костов, ни Царя, ни бойко...ни никой.Баси!

14

Анонимен

преди 11 години

Дамаск е поискал от Русия да й бъдат предоставени малко ядрени бойни глави...ъъъ, така де, твърда валута!

13

Анонимен

преди 11 години

хахахахааа-привет на всички хамерикански ...малко посмърдявате...подмийте се...хахахаха!!!!

12

Анонимен

преди 11 години

s siria 4ufutite udrjat na kamuk.ne mi se misli kvo 6e stava kogato se dovla4at s teroristi4nite si provokacii sre6tu iran