21

Анонимен

преди 11 години

Офффф, истината е, че шепа алчни психопати, които се мислят за по-велики от другите, побъркаха света и вече е късно нещо да се промени. Но, нека помнят, че който нож вади, от нож умира.

20

До 11

преди 11 години

Ако *** в България решат да правят преврати и бъдат подкрепени от САЩ пак ли би ги защитил!? В Сирия се избиват наемници на САЩ а не хора от сеирийският народ!ПП толкова много "зверства" и нито една снимка на труп в нета!? Толкова ли няма кой да запише някое "клане"! Има клипове само на разни взривове и престрелка със стените!

19

Анонимен

преди 11 години

Абе, всички говорите срещу запада и защитавате Иран, но не са ви яли задниците мюсулмански ... тогава да ви видя...И каква е тази омраза към запада, към който уж искате да принадлежим?Май нито Европа, нито европейски съюз заслужавате, ами палатки в пустинята и да опъвате килимчетата.

18

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Турция регионална сила. Сила ама друг път. Кюрдите в две държави вече са свободни . В Ирак , сега вече и в Сирия. ПКК действа в Турция. Тя нея си не може да оправи, камо ли други държави.Кюрдската държава вече е на дневен ред.

17

Ксеркс

преди 11 години

Браво на Иран, само така срещу агресивното световно еврейство.

16

Анонимен

преди 11 години

И как ще стане това , ще минат напряко през Турция или през Ирак или по вода през ормузкия пролив покрай американските самолетоносачи , после през Червено море после през Суецкия канал , тц така не става не ще заобиколят Африка през нос Добра надежда и като стигнат до Гибралтар ще паднат на колене англичаните да ги пуснат , май съвсем се обърках не искам да съм на мястото на иранските стратези хахахахахахахаха

15

Анонимен

преди 11 години

Точно тези, които уж са най-големите патриоти и се изказват против турците в България, същевременно са най-големите поддръжници на Иран, Русия и противниците на запада.Това ако не е шизофрения?!!

14

Анонимен

преди 11 години

нека да минат изборите в сащ да видите кво ще стане

13

до 4

преди 11 години

"Умно", другарю. Всяка държава, която не играе по свирката на САЮ и Израел е обвинена в сепаратизъм , агресия, заплашвана с война, не бива да има това или онова. А когато стане дума за лицемерните "съюзници"- говорим за демокрация, защита. Това не е начин за постигане на мир- само едната страна да налага своято, а другите да изпълняват безропотно. Дестабилизация и сомализация на региона е пагубно, най-вече за евреите и Турция, но в моемнта им се е удало да се изживяват на велики сили, но за малк

12

Анонимен

преди 11 години

Иран не е държава за подценяване

11

Анонимен

преди 11 години

Когато Асад използва химическо оръжие, малко след това ще бъде краят му.

10

До 5

преди 11 години

Ами, виж кой защитават Иран и след това се изказвай!Защитават Сирия, която води гражданска война и президента им избива народа си.Ако ти също подкрепяш това, ОК.Но ви е по-лесно да говорите срещу запада.А великите сили Русия и Китай...мълчат като...п...и не заемат позиция.Ако тук Бойко извади войските и започне да трепе наред тези, които са срещу него ще ти се иска някой да застане на твоя страна и да спре войната.Тогава се обърни към Иран.

9

Анонимен

преди 11 години

Израел си търси белята.. и този път ще го яде ми се струва.. свещен град мрад няма да оставят.. за богоизбрани ще ми се мислят те.. простаци

8

bg

преди 11 години

Turcia e v kapan.

7

Анонимен

преди 11 години

Давай Асад, ползвай химическо оръжие и изтрови терористите като мишки!

6

До 4

преди 11 години

Иран ли искат да навлязат в територията на САЩ или обратното!?

5

до 4

преди 11 години

Какъв фактор?Ако в съседната къща се настанят терористи, ти няма ли да се страхуваш за своят собствен дом?

4

Анонимен

преди 11 години

До големите защитници на Иран и противниците на САЩ:Видяхте ли сега, защо на Иран не трябва да им се позволява да разработват ядрено оръжие?Защото искат да се изживяват като фактор в световната политика. А те са едни сепаратисти. Защитавайте ги още и плюйте срещу запада.

3

Анонимен

преди 11 години

Избийте евреите и света ще стане по-хубав!

2

Анонимен

преди 11 години

Death to Israel!