128

Анонимен

преди 11 години

ПОМАГАЙ БАТ БОЙКО ,ПОМАГАЙ НА ЧАВЕТАТА, ЧЕ СА ГЛАДНИ И ЖАДНИ

127

Анонимен

преди 11 години

Този вляво на снимката с физиономията на папуняк май има газове за изхвърляне и се стиска!

126

Анонимен

преди 11 години

Ми нали шведските власти са голяма работа.Как са допуснали такава голяма измама /стотици хора/?Защо още не са хванали измамника?Тези хора как са отишли там? С какви пари?Защо ние да им плащаме връщането?Ако на шведите толкова им пречат нека им платят пътя.А най-добре е да им дадат жилища и убежище докато хванат измамника и тече дело.Те са свидетели.Най-добре е да са там подръка на справедливия шведски съд.

125

sostin

преди 11 години

няма да платя една стотинка данъци на тая скапана държава ни па здравни осигуровки, ша ми плащат помощи на *** с безбройните си деца и ша им пращат пари по света да си се пребирали пък ние да внасяме да внасяме .....ша стане ама някой друг път

124

Анонимен

преди 11 години

Да бе ... и аз това се чудя - щеше ли да даде пари Бойко, ако ставаше дума за българи, а не за *** ???

123

Боклуци

преди 11 години

На кой му пука дали вие сте против или не бе *** ??? Ако зависеше от вас нямаше да сте просяци!

122

До Оптимист

преди 11 години

Шведите , ако знаят от каква напаст ги отърваме ,ще платят билетите , че и някой лев джобни ще бутнат !

121

Бай Ставри

преди 11 години

"Матряла идва, трябва да управлявам на всяка цена...". Из "Тиквените дневници на една луковица".

120

Поверително!!!

преди 11 години

Дон Цеци и Евророма да си върнат братята ***...Ай нанайси ромале ***...

119

leonsio

преди 11 години

Прибира си гласоподавателите!

118

Анонимен

преди 11 години

Чудно, дали после правителственият самолет ще може да лети. Ако пасажерите му си харесат по нещо метално, ей така, да не са капо! Щом от Швеция се връщат с празни ръце.

117

мими

преди 11 години

"Нямал да позволи мошеници, измамници....." ами ти самият си такъв, само нареждаш и това е, после наказани няма. Що не отидеш ти боко да ги прибереш тез хорица, сигурна съм че приходите ти за месец ще стигнат да ги прибереш сам

116

Анонимен

преди 11 години

*** да си в тая държава!

115

има изход !

преди 11 години

"Сиромах човек ,...жив дявол"!Ще ги приберем с --ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ--,хем е наш ,хем ,..по-ефтино!

114

pojelanie

преди 11 години

natovarete gi na samoleta barabarr s pravitelstvoto i v moreto.i sled tova btv da saob6ti parva che niama otseliali.

113

На скоро

преди 11 години

на една позната и откраднха личната карта в Рим, отива тя в нашето мило посолства 64 еуро и три дена чакане да си получи докимента, да не говорим колко са били учтиви в посолствто и че тя лети за БГ на другия ден и че и парите са и откраднати но за някой хора и самолет ще праят е..хти и държавата е..хти..

112

Анонимен

преди 11 години

Аз съм против! Да си махат тези политици, които харчат моите пари за най-паразитната и престъпна ***, която съществува. Ако аз бях закъсал някъде в чужбина, сигурен съм, пръста си нямаше да мръднат. Всеки път когато имам някакъв допир с администрацията това ми струва много нерви, разход на пари и време. И същатата тази администрация, която получава заплата от моите пари ги харчи с лека ръка за едни хора които дори не се самоопределят като български граждани. Които само рушат и крадат! Уууу!

111

Боклуци

преди 11 години

Пълни мижитурки сте вие всички дето пишете тук. Ще умрете от злоба и мизерия нищо добро не ви чака. Добре че се махнах навреме

110

Мария

преди 11 години

Ромските организации да платят пътуването- НЕ Данъкоплатеца !

109

и в Норвегия...

преди 11 години

Наши и румънски роми са си направили незаконни катуни на територията на град Осло в Норвегия, под предтекст, че търсят работа, но в действителност се занимават с просия. Присъствието им вече предизвиква все по-голямо недоволство в местното население, тъй като става дума за стотици хора, които живеят на палатки, без течаща вода, без канализация, без всякакви санитарни минимуми. Норвежци, разгневени от поведението на имигрантите, които според тях не проявяват уважение към местните власти и жители, заплашват да прибегнат до насилие, ако не бъдат взети мерки срещу незаконното им пребиваване в града.Според в. Афтенпостен жителите на квартал Арвол са толкова ядосани от новия бивак, издигнат до домовете им, че смятат да използвал сила, за да изгонят ромите. Те недоумяват защо полицията още не е разтурила катуна, след като здравните власти са предупредили, че е опасен. Близо трийсетината обитатели на бивака, издигнат в събота, влезли в словесен двубой с местни жители, като една от имигрантките се разкрещяла, че нито те, нито полицията имат право да им казват какво да правят и къде да ходят и нарекла норвежците нацисти, защото ги тормозели.Градските власти настояха правителството да се намеси за решаване на проблема и днес бяха свикани срещи с участието на някои министри. Отправят се все повече призиви за депортиране на имигрантите, но като граждани на страни от Европейския съюз те имат право да останат в Норвегия до три месеца.