30

до 26

преди 11 години

ти изби рибата!

29

Анонимен

преди 11 години

Тоя плешив тъпоглавец нали знае, че камикадзетата са терористи, а те си поемат вината за атентатите иначе автобусчето гръмна доста удобно за всички.

28

Старшина Ушев

преди 11 години

Много специалисти коментират тука,кой от кой по-знаещи и можещи.

27

ХОРА

преди 11 години

Вси4ко е за пред публиката! Много ясно 4е е нагласена история. Едно казват, след няколко 4аса друго излиза.

26

Анонимен

преди 11 години

Преразказват ни епизод от "Местопрестъплението". Само дето ЦЦ не е Хорейшио и в БГ няма техника, която да установи за толкова кратко време профил. Всъщност нищо не се знае и никой не може да твърди нищо сигурно, защото няма как да проспиш терориста 4 дни и да го разпознаеш за 24 часа след атентата. Бог да пази България и българите!

25

Анонимен

преди 11 години

Много специалисти, много нещо имало тук, да се ненадява човек. Представям си какво щеше да е ако "спецовете" по-долу водеха разследването. В България публичните личности винаги трябва да имат нещо за забърсване защото много плюнки хвърчат отвсякъде по тях - от медии, форуми, коментари на "знаещи" и прочие "матр'ял".... Конструктивни мнения или поне обективен поглед - забрави.

24

Анонимен

преди 11 години

ДНК профилът и пръстови отпечатъци са качени в мрежата, а още не е ясно с какъв тротилов еквивалент е взрива. Тест за бащинство ли ще му правят що ли ? Питайте американските си партньори те са наясно от самото начало.

23

Чвор

преди 11 години

Много бързо беееее....Цецкооо Гил Грисъм ли викнахте да помага?!? За сестричките Белнейски ви требваха 3 години да направите ДНК профил!!! Много надобряхте...

22

chasovi poqs

преди 11 години

Shte se raboti i v noshtnite chasove. Estestveno, zaradi chasovata razlika s gospodarite ot USA. Nqma te da rabotqt po noshtite.

21

kireza

преди 11 години

Брях че супер таланти сме имали,само за 24 часа ДНК профил.До колкото зная са нужни 48 часа,че и повече???.....А за сестрите Белнейски чак в Лондон пращаха пробите и познайте - нищо не се получи.Абе защо Румката не използва българската лаборатория,която обслужва целият Балкански полуостров,ами прати пробите на ингилизите???Мътни истории в тази наша Родина,по-мътни и от придошла река......Сега на кого да вярвам - на Румката че ингилизите били по-добри,или на Цецо за нашите суперталанти?

20

Анонимен

преди 11 години

toq terorist i po-4astici li se razli4ava ot drugite jertvi na atentata, 4e svarihte da vzemete proba i da q analizirate.Tolkova burzo stava edinstveno ako e vzetaproba predvaritelno ili q ima v baza danni na nqkoq slujba

19

КГБ

преди 11 години

Ето го атентатора,а Цвъки да си го разпознава по ДНК-то!! globaljihad.net/view_news.asp?id=1067

18

Пацо

преди 11 години

Тая работа е толкова смръдлива, че сега топ-спецовете от Мосад и ЦРУ с потни мозъци съшиват легенда за терориста иранец, за да не лъсне грозната им игра!Тоя пич от видеото нито е арабин, нито има идея, че носи бомба! Най-вероятно и не е знаел изобщо какво става. И с тая "фалшива" шофьорска книжка нещо много издиша... А паспорт? Хората в чужбина обикновено ги носят заедно...

17

ПРОРОК

преди 11 години

Сега от анализа ще стане ясно 4е терориста е работел за Иран. САЩ и Израел ще бъдат много доволни и ще по4не война срещу Иран. Бойко ще по4ерпи вси4ки с по един топъл дюнер и вси4ки ще са щастливи.

16

певец

преди 11 години

"Лажи, лажи , Вере...лажи кой ке лажеш!Само мене , Вере, немой да ме лажеш!"Доста скалъпено взе да става!

15

Анонимен

преди 11 години

Той е на около 36 години и изобщо не е будел подозрение, тъй като изглеждал като турист.Е как да изглежда да ходи с табелка терорист на врата ли? За да ви е по удобно.

14

дядо

преди 11 години

ако взрива е избухнал на гърба на предполагаемия камикадзе,намаше да има и папер от него,а трупа в който се съмнявате нама само крак и глава,стига сте лъгали другарю Цветанов

13

а защо

преди 11 години

защо сайта на МВР не работи ?

12

Ясно е като ден !

преди 11 години

Много ми е интересно, кой осведоми нашите служби, че намерената амерканска книжка на терориста е фалшива ? Разбира се, че това са заявили категорично "помощниците" в разследването от САЩ. Трябва да са луди да си признаят, че това е техен гражданин с легални амеркански документи за самоличност. Равносилно е на това да признаят, че помагат на Израел да "запукат" Иран възможно най-скоро. Българското правителство трябва да сложи тефлоновото покритие и да запази неутралитет по този случай.

11

Анонимен

преди 11 години

"По думите му взривното устройство е избухнало в раницата още на гърба на терориста, без да е била поставена в багажното отделение на автобуса."_________Цецо аре първо разберете, кое, какво, кога и тогава плещи глупост, вчера беше в багажното днеска на гърба ............. утре кой знае какво