81

до 84

преди 11 години

Аз съм виновен. Че си плащам данъците.

80

optimist

преди 11 години

Докладът все още не е оповестен! Това, което се пише по медиите и коментарите са свободни съчинения!!! Утре ще разберем за какво става дума!

79

ТЕТКА МАРА

преди 11 години

ЗНАМ със сигурност какво ще отговори Бойко: За всичко е виновна "Тройната коалиция", Станишев, Първанов, Доган, БСП, ДПС, еколозите, агеентите на ДС, икономическата криза, глобалното затопляне, гьола в Белене, положението в Сирия и пр. и пр. А той, Бойко, прави титанични усилия, и се бори неуморно за благоденствието на българския народ. Ето, вижте колко магистрали е построил, метро като слънце, спортна зала, български "Лувър", пречиствателни станции, пътни дъги и пр. И още грандиозни работи има намерение да направи Бойко, нека само българския народ го избере догодина за нов мандат.

78

до 78

преди 11 години

Как точно виждаш че върви на зле? Аз виждам прогрес всеки ден.

77

Пич

преди 11 години

"Според теб доклада ще е положителен, така ли :) Ти очи нямаш ли ? Държавата върви от зле към още по-зле ! "А ти къде го прочете доклада, че реши, че е отрицателен?! Това горе са някакви откъси от нещо, което не е ясно какво е. И дори в тези откъси пак не разбирам зашо да е толкова отицателен, колкото се опитват да го изкарат!? Хората ни отделят от Румъния защото се справяме по-добре, и ще има смекчаване на мониторинга. Това отрицателно ли е?! После следват критики към съдебната система, което е ясно за всички и без доклад. Но съдебната система е независима власт все пак! Там е кадрувано по втория начин дълги години от другарите от БСП и резултатите са видни. Цветанов дори само леко да се опита да пипне там и всички ревете като *** мечки. Е какво искаш да се случи?! Чакайте да видим истинския доклад, който не е колаж от някакви избрани текстове и тогава да говорим. Аз по тези откъси нищо чак толкова лошо не виждам. Само факта, че смекчават мониторинга и ни разделят от Румъния е показателен, че се движим в правилната посока (ако това е вярно, разбира се).

76

?

преди 11 години

Абе, къде е Батко? Зачезна покрай доклада :) Преди устата му не можеш да запушиш, сега се е покрил като партизанин :)

75

Анонимен

преди 11 години

79NEZADAVAI OTGOVORIPRI TOVA G%CEVO KRIVOSADIENE E POSTROEN NITO EDIN ZATVOR...DA NAPRAVQT POVE4E NARODNI SABRANIQ ZA PRESTAPNIKCONEVCI !...

74

до г-жа Елена

преди 11 години

Защото критиките основно са насочени отново към червената съдебна система, която трябва да ги осъди нали.

73

izotzadze

преди 11 години

Под този никнейм правя коментари в *** от 3 години насам. Днес, за първи път от много време, без да използвам непристоен език или нещо друго, ми блокират всички коментари, свързани с Цветан Цветанов и доклада на ЕК. Опитах да направя коментар в различни други теми - блокиран ми е достъпът, без да съм уведомен или да ми е премахнат профила. Нюз.бг - ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА И СЛАГАЧЕСТВО НА ВЛАСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ще им го поствам през 5 минути по останалите медии!

72

Анонимен

преди 11 години

Че ни критикуват, това го очаквах, сега обаче ми е по-интересно как ББ ще успее така да извърти нещата, че да излезе, че материала пак нищо не е разбрал и това не са критики, а похвали! Много е добър в това! Трябва да му се признае! И на черното бяло ще каже, ако има интерес!

71

Питам

преди 11 години

А бе, къде е Вожда? Защо няма новини за Него?

70

до 63

преди 11 години

Личи си наистина колко си умен щом пишеш, че Ив. Вазов е написал "Бай ***". До кой клас си учил?

69

Анонимен

преди 11 години

Има посока на политиката ни и тя е много ясна - всички мутри към затвора.

68

68

преди 11 години

Според теб доклада ще е положителен, така ли :) Ти очи нямаш ли ? Държавата върви от зле към още по-зле !

67

Анонимен

преди 11 години

59--MARIIKE,MARIIKE,ZADRASKAI GRE6KATA "...TODOR JIVKOV PADNA OT WLAST..."I GO NAPI6I NANOVO...TOTALEN KREMALSKI PE6TEREN KOMUNIZAM I TI MODERNO LQVO KOMUNOHLAPE...WSUE...WSE SI E KREMAL...

66

52

преди 11 години

Ей голем енергетик се извъди :))). Скии сега понеже съм се позанимаввал с това мога да ти кажа две неща - сметките дет ги правиш са много аджамийски, щото са без кръчмар. Тая цена дет я говориш е само на реакторите. И второто - по отношение на Белене за 10 г. аз не видях някой да изнесе наистина пълна и достоверна информация - едните вадят това, което ги устройва тях, другите правят същото. С ръка на сърцето си признавам, че макар да съм изчел доста нямам представа от изнесената информация дали втора атомна централа е изгодна или неизгодна за нас.

65

Анонимен

преди 11 години

Малий, тоя Марио-37 яко го бие сачмата.

64

САМО в Бг

преди 11 години

Държавните институции в Бг,.........."въобще не са ---КОРУМПИРАНИ "!

63

до Radiacionen tip

преди 11 години

Пак ти пиша, стройте си я с ваши пари тази АЕЦ пък после ако ще и милиардер да станеш, но от бюджета на моето семейство ако ще и 2лв. да са не давам за проект който ще напълни гушките с комисионни единствено на приятелите ти от Позитано.

62

Цецко

преди 11 години

Малеееееееее сега като ви спретна една акциа "Комисарите"Жална ви майка просто на цялата ЕК