14

Кина Обективната

преди 11 години

Както винаги Рашидов умерен и разумен. С малко думи, но на място, ясно и категорично. Не като устатите лаладжии от стоклетницата, които като видят медийна трибуна, се чувстват задължени да изрецитират по една партийна реч, без в крайна сметка да са казали нещо по същество. Другарина Стамишев на конгреса приспа всите бабички с некаква реч, дето и той не знае какво в крайна сметка е казал. Ама те цоциалистите са си царе на прахосването на всичко - и на финанси, и на време...

13

valeri

преди 11 години

Какъв диалог да има като закона беше приет въпреки предупрежденията на много хора, че облагодетелства само няколко човека? Диалог може да има когато някой слуша какво му казваш, Витоша не е частна собственост за си я разпределяте както ви е изгодно. Наздраве, пий си и си трай, не ставай смешен.

12

БоСимеонов

преди 11 години

Извинете, но като какъв експерт министърът на културата се изказва по въпроси, които въобще не са в неговия ресор. Поредния пример, че това е правителство на всичкознайковци. Найденов мълчи като дупе, ама Цветанов, Рашидов и Борисов тръгнали да нищят проблем, който самите те създадоха.

11

Анонимен

преди 11 години

"Демокрацията не са крясъци, демокрацията е диалог."...............................Каза гадината ударила полицай! Помниш ли случая ага Главен Мултак?

10

Алов

преди 11 години

Да пийнат по чашка и ще решат.

9

Фес

преди 11 години

Този пък турчин дето ходи да бие охраняващи полицаи по телевизиите какво се меша? Егати простака! Министър на културата бил, алкохолик! Недодялан склуптор самотрансформирал се в политик разбираш ли!

8

se

преди 11 години

Този да ходи в Турция и да им обяснява как се секат гори и защо.Тук да мълчи......

7

Анонимен

преди 11 години

В качеството на какъв Рашидов дава мнение ???Работата е за независими експерти , или едните ще си дърпат чергата или другите към интереса !А разни неграмотни ,алчни маимуни дето ми разправят как нямало мурени на Витоша ,а имало камъни с такива ли да се изготвя.Разберете го доде неграмотни и бандюги имат огромно влияние над институциите от тая държава нищо няма да става!

6

цензурата

преди 11 години

Много умно изказване на Веждьо,браво но ме съмнява че думите му ще се припокрият с реални действия за Развит Туризъм...

5

Анонимен

преди 11 години

Абе тия *** съвсем се оляха! То сме виждали самозабравяне от ****еругите във властта, ама това не го е имало! Тия гавра с народа си правят!

4

Томас

преди 11 години

Като какъв се обажда тоя? Ако бяхме нормална страна такива нямаше да са министри - В България останаха единствено планините - и тях искат да разграбят - земята ни вече е почти изкупена от чужденци.

3

тихата_стъпка

преди 11 години

Да се чете: "Гората е една голяма бутилка гроздова, да седнем и да я изпием заедно."

2

Анонимен

преди 11 години

Първо НАЗДРАВЕ !

1

Мамантос

преди 11 години

***, и се опитва да лукавствува.