21

До 12

преди 12 години

Еми до преди 20 години Мексико и САЩ бяха като България и Гърция. Затворени граници с мрежи, кучета и пунктове. Прочети последните 20 години след подписването на НАФТА(Икономически съюз между Канада, САЩ и Мексико), какво се случва в Мексико и в частност северната част. Някои региони имат почти изравнен жизнен стандарт с Колорадо и Тексас. Така че това е елементарна икономика БОГАТО СЪСЕДИ - БОГАТ СИ И ТИ (При отверени икономики разбира се както е ЕС)

20

Жорката

преди 12 години

Ние имаме интерес от един баве колапс на гръцката икономика, за да може докато те правят реформи, турзмът бавон да се пренасочи към нас, но никой няма интерес от такова рухване каквото ще стане селд един фалит...гърците си играят с огъня.

19

До 2,9

преди 12 години

Не говорете глупости дори и ако предположим , че гръцката икономика затъва това няма да даде реално отражение тук във Бг . Вземете прочетете по задълбочено икономическите анализи ама тези които са актуални ...

18

do 2

преди 12 години

само без макетата тези не заслужават нищо !!!

17

Иво

преди 12 години

И какво ако СИРИЗА спечели изборите?Стават начело на една рухнала държава, това не ти е машина просто да натиснеш бутон "reset"......."Домино ефекта" започва от Гърция!Нашата икономика, както едва се крепи - направо сме си първото блокче....

16

Анонимен

преди 12 години

Аз си мисля, че хитрите Гърци нарочно пишат и показват пред света такива апокалиптични слова, че да ги съжаляват и да им дават още парички!!!!

15

Анонимен

преди 12 години

Айде бе ! Минимум 2 новини на седмица има, че Гърция фалира... Гърция е на метър от фалит, На крачка от краха... И така вече почти година. Стига сте се повтаряли. Не е забавно вече.

14

Жорката

преди 12 години

нещата имат положителна и отрицателна светлина - положиетелната - покрай западеното на гръцикя туризъм и отръпването на инвесторите оттам, можем да стегнем бъроз нашия, да се опитаме да спечелим от ситуацията. Мунусът - почит всичик големи банки у нас - ОББ, Алфа банк,, АГро БАНК, -и големите фирми са гръцки - дори Нова телевия доскоро я държаха гърци. извод - при един як срив тези пари ще бъдат изтеглени в Гърция, а безработицата която ещ се увеличи вгърция ще се увеличи и и у нас.

13

Анонимен

преди 12 години

Нещата ще се оправят когато Златна зора вземе цялата власт в Гърция.Нямаме никаква полза да са бедни.Идват тука тези дни едни и си броят паричките.Също като нас.Друго е когато дойдат богаташи - купуват, черпят, даряват, разговарят, шегуват се.....

12

николов

преди 12 години

кво ми дреме,моите пари са в италиалска банка.Нека фалират,че да ми доидат двама гладни гърка да ги науча как се копае цял ден за един хляб,че накрая да им ударя по един шут в гъ.а и нищо да не им дам.Така както правеха до скоро те с нас.

11

Дано до 9

преди 12 години

Отдръпването на чужди инвестижции от Гърция не означава идването им в България. Близостта е най-малкият фактор. Трябва пътища, пристанища, комуникации, достатъчно голям и богат вътрешен пазар и много други. За съжаление неща, които ни ги нямаме за сега. Може би някои малки производства и услуги в северна Гърция да се преместят в България, но загубите от фалит на Гърция ще са катастрофални за България. Нека Бог да бъде с тях и с нас.

10

doko

преди 12 години

KOLKOTO I DA SA ZLE NAS NE MOGAT DA NI DOGONQT A KOM6IIKATA OSTE SI VZIMA 500 EVRO KATO META4KA

9

ало, номер 2

преди 12 години

ако съседите са ти уредени и богати държави и ти ще си богат.--------------------------------------------------------------------------------------------------нещо не ми се вярва тая приказка със съседството. ами сащ и мексико. едните бедни, работят за другите богатите. да не би досега гърция като бяха в клуба на хайлайфа ние да живеехме добре. ни най-малко. да си сърбат попарата.

8

Иларион Макариополск

преди 12 години

Когато мечката заиграе в двора на комшията те ще дайте и при теб, това което става в Гърция, ще има голям отзвук и у нас, много нашенци работят там и пращат гръцки пари тук на семействата си, помислете колко хубаво ще стане когато тези започнат да се връщат обратно, също като тези които са и Испания например. Не злорадствайте защото това рефлектира и върху нас бедните мучовци.

7

Марто

преди 12 години

Айдеее, още по-евтина работна ръка и от *** и селяните, идвайте в завода!

6

Анонимен

преди 12 години

ZASHTO VINAGI PISHET ZA GARSITE ,TA NIMA NIE NESME NA TOE HAL, TA DAJE I PO LOSHO NIE POLOJENIETO.

5

optimist

преди 12 години

Ще си сърбат попарата гърците. Аз лично след броени седмици отивам на разкошния гръцки бряг да си пека седалището и да пия гръцка биричка :))

4

Анонимен

преди 12 години

България отдавна направи тази крачка...

3

Spravedliv

преди 12 години

Taka im se pada na gyrcite! Do sega jivqha v uholstvo na gyrba na EU.

2

Дано

преди 12 години

Молете се да се оправят гърците възможно най-бързо. Двете ни икономики са като скачени съдове. Банковата ни система е изцяло гръцка. Стокообмена е огромен. Над 1.5 милиона гърци посещават България всяка година. Разберете хора, няма смисъл от краен национализъм, ако съседите са ти уредени и богати държави и ти ще си богат. Молете се за скорошно влизане на Македония и Сърбия в ЕС, което ще даде огромен тласък в икономическия обмен между наще държави.