20

Анонимен

преди 12 години

Всяко човешко същество има правото : да се отнасят към него с уважение и зачитане на личното му достойнство, да му се говори вежливо и приветливо, да бъде насърчавано и подкрепяно, да му бъде предоставен шанс да се прояви, като най - добрия човек. " / д-р Лилиан Глас /

19

SS troops

преди 12 години

Всеки е свободен да притевава оръжие за защита .То тръгнали американски *** ,латинобоклуци и ЮДИ да държат сметка на другите.Видяхте лудия американски ,,ВОИН'' по кого стреля в Афганистан.Така яе стреля и по БГ-вече го е правил преди.

18

минаващ

преди 12 години

Тоз филм с ме го гледали - иранската армия ще се сражава героично 2-3 седмици ,след това марините ще влязат в Техеран и ще извадят оня с дългото име от някоя дупка............*** са прости парчета, по -прости от тях са само кумунетата, затова не е чудно че са УбичЪт.....

17

Анонимен

преди 12 години

A4o, ти пък голям експерт се извъди бе. Това от къде го чу? От безработния си пропаднал баща или от деградиралия ти от пиене дядо. трябва да ви забранят по селата да коментирате неща от които хал-хабер си нямате. говорете си кога се оре, кога се пръскат овошките и т.н. неща които са би битието и цял живот само това сте правили.

16

Анонимен

преди 12 години

AMAN OT KOREKTIVI KATO IZRAEL I USA A IZRAEL MNOGO BARZO ZABRAVI VOINATA ZA SUECKIQ KANAL

15

do 6

преди 12 години

ti krume kakva vrazka ima6 s evreite 4e im vika6 bratja

14

A4o

преди 12 години

Абе наивници, Иран така или иначе ще си го отвлече, ядреното оръжие е само претекст на завоевателите, става дума за петрол, за пари, за задвижване на умрялата американска икономика! Какво ми развивате разни теми все едно сте на по 12-14 години!!!!!!! И както казах, всичко е американска пропаганда! Медиите - най голямото оръжие и най голямото зло!!!!

13

виктор

преди 12 години

смазващ удар! как звучи само...мене лично едно нещо ме притеснява, как оставят такива безумци като тях да си правят каквото искат. Досега да ги бяха ударили и забравили. Тихомирчо, аз историята съм я чел също, но сега е 21ви век. Ти, като човек с ерудиция, даваш ли си сметка за това!? :)

12

Анонимен

преди 12 години

Нямам нищо напротив Иран но не е хубаво да се заплашва най могъщата държава в света.

11

ГОЛФ

преди 12 години

ХАЙДЕ направете една война вече,че ми е скучно!Само приказки и заплахи,айде и действие вече!

10

Анонимен

преди 12 години

инаги съм се чудил какво ще кажат САЩ ако БГ започне да обогатява уран. Уран си имаме, АЕЦ си имаме и Атомни физици (много добри!!!!) също. И нас ли ще заплашат с удар? Че не щем да купуваме от СССР и от тях нещо което можем сами да си правим? И защо Индия и Пакистан могат да имат атомни бомби а Иран - не? И какъв е критерия да или не? Не е религия - Пакистан е яко мюслиманска държава. Не е по богатство - ихдийците са бедни кат църковни мишки. По послушковщина ли е, ънкъл Сам?

9

Анонимен

преди 12 години

защо Иран трябва да бъдат спирани след като толкова много страни вече имат ядрено оръжие? Рано или късно ще си постигнат целите така или иначе. По-скоро трябва да се обърнат погледите към Пакистан, където са съсредоточени по-голямата част от фундаменталистите. Те също имат ядрени оръжия, а там режимът рано или късно ще се обърне към САЩ и Израел.

8

Шишо

преди 12 години

Иран ако се обедини със Северна Корея и Венецуела, никой нищо няма да им направи. Защо още не са се сетили не знам?

7

Тихомир Томов

преди 12 години

Няма смисъл да обиждате люлката на цивилизацията . Прочетете историята на стария свят и не пишете просто така. Иран досега не е нападнал нито една страна . На другите обаче не зная дали ще ви стигнат символите да им изброите военните конфликти . Какво ви пречи Иран ? Там има смъртно наказание за търговците на наркотици и за изнасилвачите . По форумите нали за това пишете - да го има и в България

6

Хан Крум

преди 12 години

То и Саддам Хюсеин заплашваше със "смазващи" удари пък накрая "намаза" въжето. Та и с Ахмадинаджаб ще стане същото. Който се е заял с нас и братята евреи, добро не е видял. Примери в историята за това колко империи са се ***..ли с нас и са се срутили има много.давайте братя евреи - разбийте примитивните перси. Ние сме с вас. Пък после подхващайте и арабелите, после ***, африканците и т.н. Този свят ще е много по добро място ако ги няма мюсулманските прасета.

5

Анонимен

преди 12 години

Личи си от далече,че коментар 1 и 2 са на един и същ неграмотен ***!

4

адсададс

преди 12 години

Тези '***' иранците не са лекото препятствие,което беше Ирак.Дори с тях САЩ се озориха.Иран е изключително коварен противник - силно военизирана държава,с огромен икономически потенциал.Ако недай си боже станат пререкания между САЩ и Иран не съм сигурен,че нещата ще минат много леко.А и зад Иран този път ще има силни играчи.Така че мисля,че САЩ няма да посмеят въобще да помислят за война.

3

А4о

преди 12 години

Американска пропаганда!!!

2

Анонимен

преди 12 години

Тия пък *** иранците къде са тръгнали да пикаят срещу вятъра. Те и предните заплашваха с ответни удари, със свещени войни и всякакви подобни тяхни *** термини. Ако наистина Иран имат или правят ядрено оръжие, ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПРЯНИ, даже и цената на това да бъде двойно повишаване на цените на горивата в световен мащаб.

1

ха ха ха

преди 12 години

Иранските *** плашат гаргите.Никой не ги *** за хора тез ***.