61

Анонимен

преди 12 години

*** ще става *** държава и трябва жилища да им строят,така е! Главите трябва да им се строшат на всички управляващи и пак ще им е малко. Всички партии и политици трябва да бъдат изринати и да се започне на чисто с нови хора внесени отвън,иначе оправия няма да има!Честито на ***, на спокойствие могат да си акат в новите къщи!

60

Анонимен

преди 12 години

абе ще ги "усвоят" успешно и тези пари, ще струпат някои сградички през куп за грош, колкото да се отчете проекта и другото ще се пръсне по джобове... факири са в "усвояването", иначе да не си въобрази някой, че им пука за ромите ? за българите ясно че не им пука, не се и стараят да се правят на грижовни, но ромите с прираста си гарантират електорат, а това е важно... просто ги използват и тях

59

Анонимен

преди 12 години

Ами ето вижте какво са напревили в новините по БТВ напишете: "Роми с ултиматум " и ще видите бъдещето на България!

58

Анонимен

преди 12 години

Време е всички Българи да подадат жалба до комисията за дискриминация.

57

Циганин

преди 12 години

Ей най накрая се вижда светлина в тунела. Всички трябва да се пишем че сме *** и общината ще ни даде безплатни жилища и доживотен ток и вода. Ще проверя как става записването да станеш ***.

56

Евроизключване

преди 12 години

Евр(е)опроект: "България до 2020 г. трябва да бъде само една историческа и географска област, нищо повече."

55

temida

преди 12 години

ne se vazmushtavaite ,nali *** sa horata ,deto podkrepiat upravnicite ni,bez tqh, te nemogat da obirat darjavata, bash *** sa UPRAVNICITE

54

Анонимен

преди 12 години

Не са виновни в случая ***! Евросъюза отпуска средства ако има и държавно участие в строителството. Явно нкяои хора от управляващите виждат в това шанс да си напълнят джобовете. Колкото и нови къщи да построите ,те за две години ще станат пак на коптори!Нещата ще потръгнат ако се промени социалната политика! намерете им работа , обвържете я с образованието. Детски да взимат само ако имат трудов стаж. Да гласуват ако имат средно (то е задължително по нашите закони). И нещата сами ще тръгнат

53

Въпрос

преди 12 години

Те не могат да живеят в блокове. Примери - бол - Столипиново, Ямбол. Пари хвърлени на вятъра и дискриминация на бълг. население. Защо не построят блокове и не ги подарят на млади семейства, живеещи под наем или при родителите си?

52

dodo

преди 12 години

нищо не стройте за тия - ще им е*ат майката за по-малко от месец

51

Полковник от ДС

преди 12 години

Що мучите бе, нали искахте демокрация и права на човека? Получихте ги и сега ще си ги ползвате и ще се кефите на евроатлантическите си ценности.

50

Plovdiv

преди 12 години

Добре бе, защо не построят цяло ново село къщи в Бисер, а ще строят жилища на получовеците???! *** не заслужават да получават нищо даром! Накарайте ги да работят!

49

мравка

преди 12 години

*** Калинка профука 100 000 лв. за нула време.От тях нищо не и остана,но тя си остана същата ***,***,миризлива и гнусна ***!!!За тези обществени *** всичко се свежда до:наплюскване,изхождане,оплождане,напиване,крадене,убиване,лъгане и свиреп мързел.Това им е заложено в ДНК-то!

48

позор

преди 12 години

Ураааа,браво за тези "хубави и работливи хора" *** ! Българите - кучета ги яли, те да ставатклошари !

47

Анонимен

преди 12 години

Сега живеят в бидон-вили и имат по 12 деца, а после в новите къщи - Майко мила?!

46

оиае

преди 12 години

За съжаление както преди няколко години Карбовски предрече ние ще сме малцинството в държавата на ромите......Яд ме е боли ме че не мислят за моето вашето или всички български деца толкова колкото за ромите.....Нека строят нека ги образоват но нека първо мислят за българите тогава тях не че те не са хора но ние сме жителите на тази държава ние подържаме икономиката и но обираме трохите накрая и бягаме навън за да живеем добре

45

Анонимен

преди 12 години

Може би ще им намерят работа в банките и ще отпускат заеми на българите за жилища, добър проект браво на ЕС да живей Барозу и слугите му в БГ парламенто.

44

Дупничанин

преди 12 години

Израснал съм в Дупница.Обичам града си, но икономическата ситуация ме накара от години да работя и живея под наем в друг град. В града няма поминък за младите хора и те са поставени в безизходица, НО *** трябва да се толерират. Те ще избират местната власт! Те трябва да имат само права, защото са "волни души", трябва да им се построят жилища, да се подпомагат социално и да им се намери работа, която въобще не е задължително да извършват. Отивам да си платя данъка, за да интегрирам още един.

43

..............

преди 12 години

моля ви - поне не го съобщавайте .................................................. С *** ЛИ ЩЕ ПОПЪЛВАТЕ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД КАТО ГИ ИЗБИЕТЕ БЕ ВАЩА МАМА ПРОДАЖНА , ЧЕ *** ПОСЛЕ .........ОФФФФФФФФФФФФФФФ НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА

42

Българин

преди 12 години

37 - ще им отнемем отвратителните чаавета и какво? Къде ще настаним сичкото това малък ***? И как ще попречим на дъртите *** да продължават да се размножават като плъхове?Решението е само едно - да им се раздаде земя да я обработват и след 6 месеца да им се спрат всички помощи, да се създаде силна организация за защита на населението от *** безчинства, та когато *** трагнат да грабят и убиват, да бъдат разстрелвани като бесни ***.Или да работят или да *** - това е !!!