62

потребител

преди 12 години

Защо никой от производителите не пита Кунева какви ги е договаряла когато затваряше бързо-бързо главите,само и само любимият и цар да може да подпише споразумението за присъединяване към ЕС? С годините се разбра,че е нанесла големи поражения,но сега пак иска власт.Нека хората да се сетят за нейните дела и да не сехвърлят сляпо към урните след година!

61

Анонимен

преди 12 години

Яйцата вдигат холестерола и без това са вредни-можем и без тях

60

Анонимен

преди 12 години

Имаше един клип в тубето за Унгария и Ес ,доде не ни сринат тотално сел стоп , няма да мирясат.Само зърнопроизводството ще остане защото и да се хранят трябва но всичко друго е аут.

59

Анонимен

преди 12 години

61 ... ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПИТАШ ... ЯЙЦА СЕ ВНАСЯТ ОТ ПОЛША , ЗАЩОТО ПОЛША Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОЙЗВОДИТЕЛ В ЕВРОПА , А НЕ ЧЕХИЯ ...

58

Анонимен

преди 12 години

Докога, докога ще търпим простотиите на европейския съюз? Целта на европейския съюз е нашето пълно унищожение. Сравняват се само цените на запада с нашите, но никой не говори за заплатите в Германия например. Нека ги въведат, пък тогава и на курорт ще водим кокошките, даже и магистрали си имаме. Унищожихме си заводите, унищожихме си военната промишленност, изпращаме си жените и мъжете на гурбет за да станат бели роби. Това е т. н. демокрация. Трябва съд за геноцида на българския народ.

57

Анонимен

преди 12 години

АБЕ ***, ЦЕНАТА НА ЯЙЦАТА СА 25 СТОТИНКИ В МАГАЗИНИТЕ ...СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ПРОСТОТИЙ ... СТИГА СТЕ НАГНЕТЯВАЛИ НАПРЕЖЕНИЕ ...

56

Анонимен

преди 12 години

Благодарим ви гербери! Да изсъхнете!

55

сд

преди 12 години

60 стотинки,яжте си ги яйце няма да купя на 60 стотинки ако ще 3 великдена да идват

54

optimist

преди 12 години

Нека гонят и 5 лв. ако искат! Граждани, не се поддавайте на такива провокации и опити за хитруване на дребно. Спрете да купувате яйца за 1 седмица и ще видите как цените бързо бързо ще си паднат до нормалните (около 20 ст./бр). Аз от 10 дена не купувам яйца!

53

Анонимен

преди 12 години

60 стотинки на яйце е повече от колкото в UK...Сигурно там си нямат такива спа центрове..

52

tyo

преди 12 години

Абе, айде сектир! Как така точно преди Великден скача цената? Защо не скочи за Св.Валентин, например. Винаги це ните в България,не само тези на яйцата,ще са високи,защото производителите не оптимизират производствата си.

51

;-)

преди 12 години

Целта на производителите е да ни скубят. Оправдание винаги може да се намери. Аз лично съм си поръчал 60 пъдпъдъчи яйца по 20 стотинки бройката и ще боядисвам тях в знак на протест! Който иска да купува безбожно скъпите кокоши чйца на спекулантите- производители.

50

анонимен

преди 12 години

а бе вижте народа ,че няма какво да яде,колко хора ровят из кофите за *** ,мръсни ,гладни.европеиския съуз гледа кокошките и прасетата.искат всичко българско да фалира.

49

Анонимен

преди 12 години

И той е един страдалец!!!! Жив да го ожалиш!!! 40 000 кокошки всеки ден снасят 40 000 яйца. по 40 стотинки бройката това са около 16 000 лева дневно.Ако снасят почти всеки ден това прави около 5 500 000 лева годишно.*** със шест милиона годишно ако не успее да им купи перденца и пластмасови ванички значи е много зле.Що трябва да се прави на *** като знае че все пак всички могат да смятат...?

48

Житан

преди 12 години

Щастливи кокошки = златни яйца . А петлите ?????

47

Валя

преди 12 години

Това е като с регистрационните номера на колите - пак бяхме първи!Криворазбрана цивилизация.Само че съм сигурна, че производителите покриват с тези надценки загубената печалба от по-малкия брой, а не разходите по въвеждането на новите системи.

46

Чоко

преди 12 години

Абе сичко Мара фтасала, само кокошките остана да ощастливи и вече ша си гледа кефа!

45

dedo

преди 12 години

Мисля да се чукаме с щастливи кокошки на Великден, да видим какви яйца ще снесат после :)

44

Чоко

преди 12 години

Върнете ни парите дето си купихме скъпи яйца

43

Анонимен

преди 12 години

ZEMEDELSKIQ MINISTAR E ZA ZATVORA, ZDRAVNIQ SASHTO E ZA TAMVSE E NATQGAME DA SME PARVI VAV VSI4KO A ZAPLATITE SA POSLEDNI ZASHTO LI