82

Отложиха старта

преди 12 години

Поради присъствието на лица, които с ИЗМАМА заеха президентския пост, старта бе отложен

81

Анонимен

преди 12 години

Истината за лекарствата също лъсна, и те както бензина май са сред тези с най-високи цени в Европа. Причините затова са две: съдействие или бездействие от страна на управляващите, за да може монополите като Софарма да им е комфортно, и втората - хазната много добре се пълни от тези безумни акцизи и ДДС върху най-важните стоки и услуги, които хората и да искат не могат да си спестят. И тъй като тези не могат да събират приходи, ние трябва да им ги осигурим чрез мизерията си.

80

декократ

преди 12 години

"Демокрация е да привлечеш на своя страна по-голяма част от глупаците - Марк Твен". Аgabaga отсича: "Е па нема такова животно у нас!"

79

Анонимен

преди 12 години

Тиквата в сравнение с политиците от БСП си е направо гений. Пак ще гласувам за него.

78

Анонимен

преди 12 години

Не, не са най-ниските данъци в ЕС, с това може да лъжете само икономически неграмотните хора. Най-ниски са данъците за инвеститорите-колонизатори. Косвените данъци са безобразно високи. Няма да намали ДДС не защото е популизъм, просто това му е основния приход и за него е готов да вземе парите на бедните и болни хора. Същото важи и за бензина, енергията, учебниците и дружи жизнено важни неща. Докато той споделя мъката на хората и правят заседания как да намалят нещо, хазната добре се пълни.

77

до Тиквата

преди 12 години

Tиквата честни и достойни хора във власта не търпи, защото има вероятност да се изтипосат далаверите и престъпленията на приближените му !!! Само че ние виждаме, Тиква ние народа виждаме какво правиш, мутро !!!!

76

BB VS Brainiac 5

преди 12 години

BB VS Brainiac 5

75

доГлавния Мюфтия

преди 12 години

А сега не е ли ангария бе ***.Само ,че господаря е друг.

74

Аз

преди 12 години

Господи!Не мога да повярвам колко сте несериозни и неадекватни.В момента може да не пиете лекарства,но сигурно имате близки ,които го правят и би трябвало този проблем да ви засяга,а вие плювате и псувате по този и онзи. с това не решавате нищо,не че ако дискутираме сериозно нещата ще ги променим,но пък може някой да се чукне по главата...............

73

old smuggler

преди 12 години

голяма фуния в г*за на главния мюфтия...с най-добри пожелания за скорошно сбъдване....Амин!

72

ББ

преди 12 години

Роскааа ша ти скъсам г*за

71

мдааа

преди 12 години

Като гледам тумбака на премиера се сещам за филиите с мас...

70

факт

преди 12 години

Коларов е искал да разследва как един *** пожарникар е станал мулти милионер,а неговата другарка в живота Цветелина Бориславова милиардерка...за това тиквата му е бил шута на човечеца.Факт.

69

колко ми е хубаво

преди 12 години

Плевнелиева, от снимката: Ах, колко ми е хубаво да се гушкам в нашия любим вожд и учител, другаря Борисов!

68

Д1

преди 12 години

Чатнах защо така се хили Плевнята.... Просто Боко си е сложил ръката на дупЕто му и за това така се смее...

67

П.Р. Славейков

преди 12 години

Беден, гладен, обезверен, разединен народ...Това сме ние през 2012 година...Не са виновни Те, че крадат, виновни сме Ние, че им даваме!Нека тук пишещите не се правим на моралисти, на света вода ненапита. 95% от хората тук ще сме същите, ако сме на мястото на ония там, че дори и по-зле! П. Р. Славейков е казал всичко:"Не сме народ, не сме народ, а ***, пак ще кажа и с това ще да свърша"

66

Петър

преди 12 години

Популизъм е това,че държите нацията бедна и болна.Размърдайте си задниците-жалки политически ***.

65

НеоБКП 2

преди 12 години

През сълзи от радост баба Станка-Ударничката заяви, че другаря Борисов е най-великия син на новата история на майка България. Дядо Иван пък добави, че другаря Борисов е мъжко момче и добър човек, и с радост ще пусне и следващия си глас за него.

64

Анонимен

преди 12 години

Аз викам тези да си ходят, да идват новите.. и да се молим да са с повечко акъл от тези сега, че има дефицит на умове.

63

Селянчето

преди 12 години

Клуб "Билдерберг" още в началото на миналата година е прочел смъртната присъда на България.Не се чудете, как става така , че ни унищожават с този геноцид! Нашето правителство е "дало ход" на антибългарската програма и тя трябва да приключи до 2050г. В препоръката на световното правителство в сянка е казано:"Да не остане жив българин до 2050г!" Ясно и категорично!