19

Анонимен

преди 12 години

борисов отстъпи под натиска на интернет доставчиците?

18

Анонимен

преди 12 години

Притрябвали са ни червените *** или които и да било политически *** на гражданските протести . Голяма работа поемал отговорността , конско ще му четат евентуално от Европа ... ми имай малко топки бе , ква е тая политическа импотентност , която показваш пред света . Естествено ,че трябва да защитаваш интересите на тия ,които са те избрали , на гражданите на държавата ,в която си премиер , а не на някакви компании и монополисти , ограбващи еднакво и творците и потребителите.

17

Анонимен

преди 12 години

Мутрата ББ пак не е виновен. Пак Станишев, нищо че Трайков е подписал. Наглост и глупост безгранична!!!!!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Поемете отговорност като подадете оставки, останалото са приказки на вятъра, от които ни е писнало...

15

Пич бе:)

преди 12 години

Браво бе Бойко:))))))МЪжкар от класа,ЕВАЛА:))И бой по канчетата на ***,ей:))Не се отпускай:)

14

13

преди 12 години

13, Донякъде си прав, но и ситуацията в България е доста тежка. Хората са толкова огладнели, че не им ли се правят отстъпки може да стане голяма беля. Българинът е наивен и търпелив, но прелее ли чашата става страшно. Това Бибитко отлично го знае и се съобразява. Научил го е от Тошко от село Правец. Онзи беше същия селски тарикат.

13

kireza

преди 12 години

Много добре,само че махни това *** на енергийната мафия!И друго....Костов направи ветрената електроенергия най скъпата в света,а тя е най евтината,суровината е без пари,така че сега вземи и оправи тази бандитска афера!От билото на Стара планина можем да задоволим нашите потребности и да продаваме на цяла Европа!Ха да те видя......

12

:)

преди 12 години

Тая отговорност голям полов атлет. Трайков я пое (цялата при това), сега и Борисов :)

11

Анонимен

преди 12 години

"When the people fear their government, there is tyranny; when the government fears the people, there is liberty."Може би малко са хората, осъзнали, че това е единственото правителство, което малко или много се съобразява с мнението на народа и с протестите.

10

Ivan Grozni

преди 12 години

Ай ся сбийте се... тва да е... набий го... скарате в бъбреците...

9

Гошо Тъпото

преди 12 години

Бойко ще стане...държавник;до края на...мандата,ще се научи да поема...отговорност.Ако предиизборите шамароса и банките,като приеме закон за...непосилните лихви,ще остави светла..диря.

8

аз

преди 12 години

хаха сега герберастите с гордост ще заявят, че те са спряли АСТА

7

9860

преди 12 години

Как поема отговорността ? И защо опитаха всичко да стане тайно...подценили ли? Тарикати.Тоя му свършва мандата и още с предишните се оправдава.

6

Анонимен

преди 12 години

Нали сабале Трайков поемаше отговорността? Са па ББ - да не остане и той по-назад. Само от групова отговорност да не стане групова безотговорност.

5

Торентче

преди 12 години

Ураааааа......торенти на воля!

4

Лъже, лъжи, лъжи

преди 12 години

Кунева беше комисар до 2009. Обсъжданията по ACTA за започнали 2010. Документът е с дата август 2011. Бойко Борисов ЯВНО ни лъже. Докато ще има *** да му се вързват. Явно Кунева здраво го е уплашила и ДЕЙСТВИТЕЛНИЯ и рейтинг е доста висок щом ББ започна да я залива с помия толкова рано преди изборите :)

3

Анонимен

преди 12 години

Браво!Имате мойте поздравления и уважение.Този път не клекнахте пред исканията на онези.Те и без това тези мерки са съобразени със западните стандарти на живот.Имате разум.... поне този път.

2

Анонимен

преди 12 години

Доброто и лошото ченге. Много стара игра

1

1911

преди 12 години

Браво, дано не е само прах в очите! :]