40

F.U.C.K U.S.R.A.E

преди 12 години

Не те щем бабо Хилъри махай се ще те замервам с развалени яйца да усетиш българската ЛюбоФФ!!! При следващото посещение ще получиш Headshot !!!

39

Анонимен

преди 12 години

41:))))) Пълни глупости. Когато Германия напада СССР, единствено непрекъснатите доставки на оръжие, муниции, техника, лекарства и храни от САЩ спасяват СССР !

38

Анонимен

преди 12 години

Геолозите ви го казаха : За миналата година са правени над 200 сондажа по метода на хидравличното разбиване. Горяща вода в България не е забелязана, освен чашите на русофилистичните (понякога наричана самогон).

37

Анонимен

преди 12 години

решила е да спре за 3-4 часа да зареди самолета, да хапне, да се облекчи и нашите веднага строяват всички министри да я посрещат като извънземно, отцепват половин София. жалка работа

36

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 38Е, ако не беше САЩ, танковете с петолъчките щяха да спрат на Ламанша...

35

Анонимен

преди 12 години

България е надживяла 2 империи, ще надживее и Империята на злото - Русия.

34

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 33Май смешника си ти!Свободен пазар има само в предговорите на учебниците, мога да те уверя, че всяка сутрин всички бензиностанции в РъБъ си звънят и си сверяват цените. Даже служителите си разменят лафчета от типа: "Вятърът ни събори билборда и той затисна колата шефа, хи-хи!"Ако имаше свободен пазар, ехеееее.....

33

Анонимен

преди 12 години

34То хубаво, че беше САЩ иначе Русия сега щеше да бъде Източните немски провинции :)))

32

29

преди 12 години

2 е на първо място

31

до 24

преди 12 години

Ами едно време, ако Византия не е признаела някоя държава направо я е ликвидирала.--Такава държава Византия никога не е съществувала. Имало е Източна римска империя, в която гърците са били един от многото народи. Наричали са се ромеи - т.е. римляни.Второ, земите на България сме ги извоювали от Римската империя, не са успели да ни унищожат. И сега ни има.

30

Анонимен

преди 12 години

Другата добра новина е, че скоро ще добиваме шистов газ в България. Ще се отървем завинаги от русия!

29

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 25САЩ също сьа били съюзници на Русия, хайде другите да си ги намериш сам.И не ми давай пример с нашата мила родина, населена с ПРОСТИ чалгари и ***!Направо не изсмя!

28

Анонимен

преди 12 години

27:))) ***, ако ще и 100$ да го направи. При свободен пазар, нефта на лукойл ще си остане вечно негов.

27

ЦЯЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАИТЕСЕ ДА ПОГРЕБЕМ ТРИГЛАВИЯ ЗМЕИ НА КАПИТАЛИЗМА ЕВРОПА,АМЕРИКА И НАТО.ДА ВЪЗРОДИМ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ И БИВША ЮГОСЛАВИЯ.ДА ВЪСТАНОВИМ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР.ДА ПОДАДЕМ РЪКА НА ВЕЛИКИЯ КИТАЙ И ЖЕЛЯЗНАТА СЕВЕРНА КОРЕЯ.ДА КАЖЕМ НЕ НА РАЗЛАГАЩТИЯ СЕ ТРУП НА КАПИТАЛИЗМА В ЛИЦЕТО НА ЕВРАПА,АМЕРИКА И НАТО.ГОСПОД НИ ИЗПРАТИ СПАСИТЕЛЯ СОЦИАЛИЗМА КОЙТО ПОБЕДИ КАПИТАЛИЗМА ПЪЛЕН С ЯЗВИ И ПОРОЦИ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК.ДА НА СССР,КИТАЙ,ЮГОСЛАВИЯ,СЕВЕРНА КОРЕЯ,КУБА..

26

до 12

преди 12 години

Свърши се вече с ежемесечните инструктажи на Гоце в Кремъл. Започва нова, по добра година за България.--Така е, приятелю, сега се очаква от нашият президент и премиер да ходят на инструктаж във Вашингтон.А не е ли по-добре да имаме силна Европа и нашите държавни ръководители да не ходят никъде на инструктаж?!

25

Saadi al Shabani

преди 12 години

Бабата идва за: 1. Да набие канчето на ББ за спирането на проучванията за шистов газ. 2. За предоставяне на военни летища и коридори за американските самолети срещу Иран. 3. За договарянето на комисионните на определени властимащи.

24

ШЕВРОН

преди 12 години

Сега ще видите вие! Ще ми се опъвате и няма да давате да сондираме, а? Само гледайте сега, как кака Килъри скърца със зъби зад усмивката. Пък още напролет целия парламент ще се сети колко екологично и демократично е да се трови Добруджа.

23

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До 21Още по-цялата истина:Ако нефта падне под 80$, ЛукОйл ше направи дизела 3.99$.

22

Анонимен

преди 12 години

га ли пък сме канили?ако я бяхме канили ние, щяха да са ни проглушили ушите поне половин година преди туй, а сега кво? Хоп изненада - много е на зор дамата, щом се довлече чак до тук.и освен това, много грозно я обличат.

21

Анонимен

преди 12 години

22За последните 60 години България беше верен съюзник и руски ***. Резултатът е, че Бъглария е най бедната страна в ЕС.