48

:)

преди 12 години

За Министерството на финансите има бонуси,а за останалия народ какво?-увеличаване на пенсионна възраст-ниски заплати-увеличено работно време,което не се заплаща както е редноДокога ще търпим глупостите и тиранията на това правителство?!?

47

мафия

преди 12 години

Браво...! няма ло пари.. и имало криза.

46

до 28

преди 12 години

Цветелинка и пр. кога си "спечели" парите?! През управлението на герп ли ?! В момента ни управляват другата част от тези, които окрадоха националното ни богатство. Групировката герп иска да прецака другите групировки под аплодисментите на балъците.

45

Матей

преди 12 години

Когато едната ръка на Дянков дава, другата нищо не знае. Вицепремиерът явно е чел Евангелието от Матея. Иначе как да си обясним шумните му закани, че докато е министър, чиновниците няма да вземат 13-а заплата, а от друга страна - тихомълком раздадените 230 000 лв. по Коледа в собственото му министерство.Тия пари за държавата са жълти стотинки. Да, но нали е криза? Нали свиваме разходите? Нали няма пари за пенсионерите? Кога пести спестовникът Дянков - когато сипе заклинания по телевизора ли?Самият вицепремиер бе обявил, че бонуси вече ще получават само най-добрите чиновници. Защо тогава крие кои са те и колко е взел всеки от тях? Сигурно защото е по християнски скромен.

44

Анонимен

преди 12 години

72 просто това е ненужно на никой, не само на мен.защо искате да крадете нон-стоп?И вие като Дянков и правителството -само да крадете искате.Ами ще си плащате ,бе!

43

Анонимен

преди 12 години

Явно тука има доста хора на които им се плаща да хвалят ГЕРБ....ами докато гласувате за такива все по-зле ще става!Защо сте толкова *** ?

42

Анонимен

преди 12 години

айде пак комунисите им виновни че не могат да вдигнат самолета.

41

Анонимен

преди 12 години

Луцифер какво е това "хировим"??? я го напиши в речника за видиш има ли такава дума!

40

тянков

преди 12 години

моля И.Фид. да се брои за 8 служители

39

Анонимен

преди 12 години

Бонусите пак са били за "правилните" хора, щедро разпределени между заслужилите калинки. Поне да беше дал на всички служители по някой лев, а той по 30+ бона на едни, а по един среден на други...

38

Доган

преди 12 години

до като народа мълчи и трае так ще бъде те правят каквото си искат!!КРАДЪ ЛАПАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО !!!!

37

Анонимен

преди 12 години

50 хайде стига с тези торенти , аз никога не съм ползвала и не са ми потрябвали, нито съм умряла без тях.Така ,че не разбирам какво ви пречи?

36

Анонимен

преди 12 години

"Само преди 2 месеца в тв интервю Дянков отсече, че докато е министър, няма да има 13-а заплата за чиновниците. Дори да има повече пари в бюджетите на ведомствата, те няма да се раздават на служителите, бе категоричен вицепремиерът.Е, оказа се, че 13-а заплата няма, но има бонуси."Е това е ГЕРБ! Лъжа след лъжа!:)

35

NoName

преди 12 години

Гадина!

34

5555

преди 12 години

Това *** без да го питат, да заминава за затвора. Гад!

33

Луцифер

преди 12 години

Разрешиха ни стачка.Тръгваме от точка ,,А,,до т. ,,Б,,.По пътя униформни хировимчета ни пеят псалми.Води ни поп доносник,размахвайки конс.кутия с пушещ тамян.Стигаме до т.Б.,крещим,викаме но става 19 ч. и млъкваме.Стачката става незаконна.А от прозорците на т. Б ни гледат с омраза и презрение.А колко по лесно е като ти писне,хващаш сопата и тръгваш.Но те са написали правилата,за нас.За тях са парите.

32

Анонимен

преди 12 години

а миньорите що били искали обещаните им пари за положн извънреден трудгласувайте, "другари", ура !

31

Доган

преди 12 години

Хищниците в политиката стават такива благодарение на тази властова материя, благодарение на която се чувстват много значими. Започваш да се приемаш толкова на сериозно, дори започваш да обвиняваш народа си, че не те разбира, че е само материал, че не са на твоето равнище. При Костов и Борисов имаме аналогична ситуация, смята Доган.

30

ор

преди 12 години

Аз съм абсолютно сигурен, че всички тези държавни служители, не прави изключение и Дянков, ако не са на държавната ясла, гърда, да цицат, никога, ама никога не могат да спечелят бонусите си на свободния пазар на труда и услугите. А не навхода и изхода на голяма корпорация, монопол или банка.

29

Анонимен

преди 12 години

Майка ви да *** пуснете новината за забраната на торентите !