241

до 331

преди 12 години

а няма ли да почнат да работят вече като хората за да не плащаме след това ние//полицията ни е много ниско проф ниво и не се прави нищо за да се отстрани този недъг.Докога с тези изцепки ??докато не почнат да назначават интелигентни и можещи хора а не врзъкари по малумни от бабуини..

240

до 321

преди 12 години

ами аз съм изчезнала бе ,много си ***.

239

Анонимен

преди 12 години

Европа пак видя и за Шенген на Боко пак му го завря:))))

238

До 321

преди 12 години

И когато всички "изчезнат" кой ще остане да обвиняват, а?!?! Ще започнете един друг да се ядете *** в пагон или доносници! Злъчността и злобата няма да ви докарат до нищо хубаво!Завиждате на човека, който навън вижда и сравнява от друго място различно от вашето, подли милиционери!

237

do 306

преди 12 години

А пък ти ела тук на Запад направи престъпление независимо какво и ще разбереш какви юридически права има полицията и когато ти стегнат ръчичките със свинските опашки вместо белезници и забият 2-3 боца в гъзът ти когато те вкарват в полицейската кола,тогава *** и подай жалба в Страсбург,но преди това ще изпиташ всички "удоволствия"в полицията.

236

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа ,какво разбрах аз от статията ...Един престъпник е осъдил България в Страсбург ,заради полицейско насилие по време на ареста му !В момента е на свобода ,защото полицаите не са го арестували по правилата !А НЕ ,ЗАЩОТО Е НЕВИНЕН !Четете ВНИМАТЕЛНО ! Освободен е ,защото Страсбург не е одобрило начина по който е арестуван ,а не защото е НЕВИНЕН !На престъпник ли да вярваме ?

235

до 322

преди 12 години

Само около 26 % от всички имащи право на глас ! И то след призив на Костов , Сидеров и т.н.т.

234

Анонимен

преди 12 години

ЗАЩО МИСЛИТЕ НАРОДА ГЛАСУВА ЗА БОЙКО БОРИСОВ? МАЙ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИАМИ ТОЧНО ЗАТОВА, ЗАЩОТО МУ Е ПИСНАЛО ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА СИ РАЗВЯВАТ БАЙРАКА НА НАРОДЕН ГРЪБА БАТЕ БОЙКО НЕ СИ ПОПЛЮВА - ЯКО БИЕ И ГИ ПРЕВЪЗПИТАВА КАКТО ТРЯБВАЗАТОВА ПАК ЗА ГЕРБ ЩЕ ГЛАСУВАМЕА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА, ДА ХВАЩА ПЪТЯ ЗА АМЕРИКА, ТАМ ПОЛИЦИЯТА НЕ БИЕ и за това гласува за други престъпници да ги пази а???? това е като приказката за вълка който пазел стадото.Вземи се скрии некъде мишко долна

233

Анонимен

преди 12 години

Комун.онанистите изпълзяха от кочините си,оповръщани от снощният запой с еФтино червено вино и гранясала сланина и се Фанаха за една скалъпена история и бидейки *** като манастирски кози,врещят'Насилие,произвол,тикви...'

232

До аси 319

преди 12 години

Браво и вярвай ми няма да си единствената скоро и още хора, които не са под пагон или ушета и имат малко сила и кураж да го направят!Аз и семейството ми сме от тях, защото високо IQ и възпитание в тази среда не виреят ;)Тук си виновен по презумция затова, че си плащаш даже да те бият и обвиняват и битовата престъпност да скача ежесекундно!

231

Анонимен

преди 12 години

Комунисти комсомолци пак ревнаха в задружен глас НАСИЛВАТ НИ полицейска държава,мутра ни управлява,все рефрени от заседания от политбюрото на цк на бкп-бсп,ще сменим казват от бкп една буквичка и народа ще ни повярва,че ни сме други ние сме социалисти вече и никой не може да ни свързва с престъпната терористична партия бкп,да ама народа ви яде попарата жан виденовата глад 300% инфлация и миналата тройна ламя и сърГей,така че лапайте шланга на бате ви бойко леваци...

230

до 319

преди 12 години

изчезвай

229

случайна среща

преди 12 години

провокира в мен ,насъскване между хората...

228

аси

преди 12 години

мръсни ***,това не и *** ,това е джунгла и урангутанът които си развява баиряка се нарича боико.плюя на тая скапана ***,никога докато съм жива няма да съжаля че съм напуснала тая свинщина.

227

ди тиквеничковчетата

преди 12 години

гледам тука пак е пълно с безмозъчни пенясъли бойковчета по *** от кумира си...колко ви плаща тиквеника да спамите и тролите по форумите бе *** герберски???колко на изборите ли по 20 лв продадохте се като магистрални гювендйи и сега ви срам от това което направихте ..за това така яростно защитавате престъпниците от мвр и герб

226

Анонимен

преди 12 години

От мутри - мутренско поведение!

225

До 309

преди 12 години

Прав си за САЩ, но не си прав че е осъден затова.Осъден е на база на показанията дадени от полицаи участвали в акцията.Други доказателства по делото няма освен показанията на полицаите. Полицейско-Прокуроски-Съдийски произвол, това е правова демократична България!

224

Анонимен

преди 12 години

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари. Нека си опитаме късмета

223

Анонимен

преди 12 години

Милицията си е репресивен апарат-бие,*** и псува.Престъпниците също бият,*** и псуват,стрелят по редови гражданя и милиционери.Пряко или косвено,всички сме потърпевши от произвола на мутри,фалшификатори,насилници на баби,безотговорни милиционери и природни катаклизми.Т'ва е риска на живото предаване дами и господа.Сега е модерно да се жалваш от милицията,обаче малцина се жалват,ако ги набият или рекетират мутри.Дрисльовци,кречетала за толерантност и човешки правдини.

222

Анонимен

преди 12 години

271, явно трябва да ти се обясни.Актуално е защото водещият на операцията е премиер на България.Министър на силовото ведомство е "разнасящият папки". Схващаш ли, че ние ще плащаме за глупостта му?