104

Адам Смит

преди 12 години

Почивай в мир, сержант.

103

R.I.P.

преди 12 години

Нека почива в мир душата на това момче.

102

Калин

преди 12 години

И КАКВО ВЕ .. В РАКОВСКИ.. В РАЗГРАДСКО БЪЛГАРИ НЯМА .. ТАКА ЛИ ?ТАМ ХОРА НЕ ЖИВЕЯТ .. САМО В РАДОМИР .. И ПРАВЕЦ А .. ВЪВ ВЛАШКА ***!!

101

Килъра

преди 12 години

По принцип няма значение дали е турчин или българо-мохамеданин, факт е че си е изкарвал парите с нормална работа,а не с кражби и други просотии. Лошото е че загинал за чужда кауза, това е жалкото и за това никой не го жали, тук не е от значение какъв етнос има! Политиците ни са отоговорни за неговата смърт, защото ако тук имаше работа не би тръгнал да изкарва пари по места където се стреля! Така, че ДПС да напишат обяснение на близките му защо няма работа тук!!!

100

Анонимен

преди 12 години

R.I.P.Но това си е неговия личен избор!

99

Анонимен

преди 12 години

Калинке, я се освести малко, моме гръмогласна! "Село Раковски (област Разград) се намира в Северен централен планов регион на България и е част от община Разград. "

98

Анонимен

преди 12 години

Талибаните убийци преди бяха подкрепяни точно от САЩ и ЦРУ срещу Русия. Талибаните убиваха противниците си по зверски начини чрез кастрация, влачене за главите с камион, набиване на кол и бесилки по светофарите в Кабул.

97

Анонимен

преди 12 години

121,много ви е било свястно момчето, то си му личи - сменило си е името, както в миналото предците му са си сменили и имената, и религията, и националността. *** си бяхте, *** си останахте българските "турци" (дето в Турция ви викат ***, понеже много добре ви знаят кои сте и какви сте).

96

Калин

преди 12 години

РАКОВСКИ Е БЪЛГАРСКО СЕЛО БЕ.. .. ПЪЛНИ КОМУНСКИ ***!! ИСКАВИ СА ВСИЧКИ ДА СА ЦИГАНЕЕЩИ КАТО ВАС !!!!

95

Алов

преди 12 години

Алах здраве да му дава !

94

Huso

преди 12 години

Momceto e ot nashto selo-Rakovski(Razgrad)i se kazva Tamer,mnogo svyastno,kulturno i intiligetno momce beshe<no....

93

Калин

преди 12 години

Френската държава го е създала като първокласен войник, специалист а опазването на животи!!ДА ОБЕЗВРЕЖДАШ БОМБИ .. ТОВА СПАСЯВА ЖИВОТ!! ЧОВЕКА Е ЗАГИНАЛ ДОСТОЙНО.. ВЪШКАРНИЦИТЕ ГО ПЛЮЯТ, ТА ДОРИ ИЗПИТВАТ ПЕВРВЕЗНО УДОВОЛСТВИЕ ОТ СМЪРТА МУ.. НЕ МОЖЕ ДА МУ СТЪПИТЕ И НА МАЛКИЯ ПРЪСТ !!

92

Анонимен

преди 12 години

Много сълзи и сополи за някакъв *** с българском име. Кой си сменя името без бой, бе, ***? Вече е ясно кои - храбреците от Френския легион. "Аз съм българче, обичам из Европата да тичам, с турско име в къщи да се наричам."Все повече се убеждавам, че над 90% от коментиращите в този сайт са необратимо увредени, пълни, завършени ***.

91

ДИ

преди 12 години

Потресе ме начина по който българите отреагират на новината-със злоба,жлъч,категоризират хората със термини "социопати","убиици" без да знаят нищо за живота на българските легионери.Гарантирам Ви,че са далеч по-добри от социопатите,който се разхождат свободно по улиците на България,обичат семйствата и приятелите си безрезервно,грижовни и честни хора са.Не са милионери както всички си мислят,но не мизерстват,както щяха в България. Във Франция страдат за техните момчета,а ние в Бг плюем настървено

90

анонимен

преди 12 години

Отишъл в Чуждестранния легион за гражданство, добра заплата и ранно пенсиониране. Освен това е бил много як и задължително не е ставал за друго, освен да убива. Това е профилът на легионера. Към дежурните 'патриоти' имам въпрос; Какви са българските интереси във Франска Гвиана и в Кот д' Ивоар? Моля, първо ги намерете на картата!

89

Анонимен

преди 12 години

В случая няма значение дали е турчин или българин. Важното е, че такива рамбовци, това го очаква. какво дири в легиона? Чии бащи и майки убива по света?

88

Анонимен

преди 12 години

Обучавал е местните как да обезвреждат мините, поставени от талибаните, за да им осакатяват децата. Някакъв откачен фанатик, останал в развитието си в 11-ти век го застрелял в гръб. Познайте какви животни може да одобряват тази постъпка. Каузата на талибаните не е каузата на афганистанския народ, а само на една част от него и то по-лошата.

87

човек

преди 12 години

Бог да пази България от българите, които нямат уважение дори към мъртвите.....................

86

to

преди 12 години

това му е професията, да убива, а по някое време и него

85

Алов

преди 12 години

Най големите *** отиват в легиона. Ако си беше пасал тук козите , нямаше ходжата да му пее. Да не е лапал мухи там. Сега баща му ще му продаде медалите за някое шише ракия , а този с 2 кубика пръст отгоре Ха-ха