253

Калин

преди 12 години

Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата хомосексуалистите, феминистките и др. изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, им причиняват много повече вреди и зло, отколкото на всички нас.................................................................................................И КАКЪВ Е ИЗВОДА .. КОМУНИТЕ СА Г*Й - МАЗОХИСТИ !

252

Тодор

преди 12 години

Тези два милиарда са пари, отклонявани още от 60-те години/по нареждане на Тодор Живков - чрез шефа на БНБ/ в швейцарска банка по специална сметка, Става въпрос за около 5 процента от печалбата на реекспорт на руски нефт. На последното си заседание/непосредствено преди 10 ноември/ на Министерския си съвет, когато Живков се сбогува с министрите си той ги предупреждава за наличието на тези пари, които са заделяни за сложни за държавата ни времена. От там нататък отговори трябва да дават поне първите двама министри на финансите след 10 ноември!

251

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко е най-големият популист към до този момент в тази държава. От три години е на власт и все някой друг му е виновен за нещо. Стига с това предишно правителство. Харчило, крало - остави ви 10 милиарда отгоре. И 100 да ви беше оставило, пак щяха да са малко, пак щехте да ги изпукате. Пък иска да управлява до 2020 наглеца. Най некадърното управление за всички времена, което може само да харчи натрупаните от други пари.

250

Веселин

преди 12 години

Гледах последното интервю с пожарникаря. На тази пресконференция пожарникарят имаше много смачкан вид. Позата на тялото му беше силно напрегната, главата му се движеше без ориентир, носът му беше клюмнал. В погледа му липсваше блясък, погледът му бягаше от камерите, движенията на ръцете му бяха неуверени и неконтролирани, дори трепереха, дишането му беше нервно и повърхностно, кожата му беше бледа, суха и опъната, мускулите на лицето му произвеждаха тикове. Гласът му беше силно подтиснат и глух, гласа му издаваше страх и в него липсваше типичната за пожарникаря доза наглост, мисълта му зацикляше, фразите му бяха без субстанция, не намираше подходящи думи и затова ненужно повтаряше думи, изреченията му бяха дълги, неразбираеми, без завършващ край. Държеше се точно както един грохнал човечец, всеки момент готов да абдикира и да сдаде фронта. Той изглеждаше като пребито от съдбата куче.

249

Анонимен

преди 12 години

"Той не отрича, че животът в България е тежък, но според него е за предпочитане, а благосъстоянието на хората да расте макар и бавно, отколкото страната да изпадне в състоянието на Гърция."Мда, те гърците се избиват, да бягат в България и да ни подбиват трудовият пазар тук. Правят километрични опашки пред българските трудови борси и се записват да получават помощи от България. Гърците много ясно, че са зле. Ние не искаме да сме като тях.

248

Томас

преди 12 години

станишев остави и КРАЖБИ

247

мунчо

преди 12 години

Съчетание с ленти ,след това следва може би съчетание с бухалки ....

246

Анонимен

преди 12 години

Случайно да помните, че по време на предишното управление пенсиите бяха най-ниски в Европа, че заплатите бяха 1/10 от европейските, че на края на годината се даваха смешни добавки, че хората стачкуваха и протестираха, че оствиха 4 милиарда резерв и 12 млд. задължения, които сегашните плащат, а сега се строи инфраструктура, магистрали, спортни съоръжения, въпреки кризата... Бойко ще остави нещо построено, а какво остави Станишев, освен кражби кражби и кражби

245

ужаса ГЕРБ

преди 12 години

Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори *** на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.

244

Истината

преди 12 години

Как Б.Борисов постигна шеметната си кариерата :Подсъдимият по делото Килърите" Васил Костов - Кеца разказва за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретан Йосич, предава БНР.Кеца разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин.

243

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко е най-големият популист към до този момент в тази държава. От три години е на власт и все някой друг му е виновен за нещо. Стига с това предишно правителство. Харчило, крало - остави ви 10 милиарда отгоре. И 100 да ви беше оставило, пак щяха да са малко, пак щехте да ги изпукате. Пък иска да управлява до 2020 наглеца. Най некадърното управление за всички времена, което може само да харчи натрупаните от други пари.

242

кован заек

преди 12 години

На тая скупщина от СТРАНДЖИ да ги льоля кован заек с дървена жилетка и велурено яке!Само глупости,цинизми и лиготии пишат!И се стискайте по-яко за палците!

241

Истината

преди 12 години

Eдин от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам заявява, че по времето когато е бил в България е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов и от бизнесмена Николай Гигов.05.09.2006 София, Посолство на САЩ Секретно Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов

240

анонимен

преди 12 години

при Станишев живеехме 10 пъти по-добре

239

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Бойко Борисов е екземпляр от най- долната и мерзка комбинация на мутра и комунист......Като се събере се получава мутрокомунист......И подобен е премиер на изстрадалата ни и вървяща с бързи темпове към своя залез наша родина.....Преди повече от 10 години когато бе назначен от Мадридския фалирал тогава комарджия а впоследствие ни ощетил с имоти за милиарди крадец за Гл. Секретар на МВР в интервю Бойко Борисов каза че е цитирам "Убеден не комунист а Марксист" и дори взе от дома на Т. Живков портрета на Карл Маркс и си го сложи в кабинета.....А сега антикомунист.....Вече се срамувам дори че съм Българин с подобен човек за Премиер.....Кошмара,срама и гаврата с достойнството ни са пълни........

238

Miro

преди 12 години

До пролетта правителството на Герб ще бъде мразено тотално......има съмнения че Герб няма да прескочи и 4-процентната бариера......Да си спомним нещо......1994 год. БСП спечели парламентарните избори,след година и половина управление спечели и местните избори а след няколко месеца бе изметена от властта......1997 год. СДС спечели изборите,октомври 1999 г. спечели убедително местните избори,а 2001 год. загуби катастрофално...Боко след 2 год. управление получи равни гласове с БСП,а на следващите парламентарни го очаква жесток разгром..........

237

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Имаме здравен министър-гинеколог, а родилките *** като мухи.Топ ченге командва МВР, а апашите са на свобода.Финансист 1 дойде чак от Америка, а народът мре от глад.Най-добрият пожарникар ни управлява, а колите ни горят като бенгалски огньове.Каква държава само!!!

236

Иван

преди 12 години

Как сте хорица под управлението на Герб а ? Джингъл бей .джингъл бей ..............Бойко милиардер вече а вие се чудите как да си платите тока. Бюлетина на ГЕРБ/ГРОБ/ искаме пак да хванете вие..............Бойко ви мори !Бойко ви удуши !Нямате пари вече нали ?Нека ви боли !Гарантирано от Герб !

235

ima ''MANG

преди 12 години

taa rizka s ''Kon4eto'' na POLO TEAM struva 130 evro haha , Balgarskia grajdanin da umira ot glad

234

Герберска Диктатура

преди 12 години

Един *** пише и той си е. Гнусотията на диктартурата герб е обвзела всеки. Странджа е моето име и аз защитавам името на Герб. Тези които *** майката на България. УРА!