17

Анонимен

преди 12 години

До 1-ти си *** бе-нямаш мозък да мислиш. Някой път нарочно от органите се пуска слух за притъпяване вниманието на виновните-ахмак такъв.

16

X6

преди 12 години

Нали момичето беше в чужбина пак лъжат народа

15

Анонимен

преди 12 години

Ето това ми е много интересно как става: "Той е доведен от служители на полицията в дома за повторен обиск на апартамента, в който живеел на улица "Тунджа". Тогава той извадил пистолет и се гръмнал".Значи той идва от ареста, с белезници, в апартамента вади пищова е се застрелва ! Ще му повярвам на Цветанов.

14

Анонимен

преди 12 години

и къде точно е вината на близките??? Че не са платили откупа ли???? Народе и това ли ще изтърпиш?????

13

JagdPanther

преди 12 години

Заподозреният сложил край на живота си, след като видял, че ще бъде арестуван."...Инцидентът е станал в присъствието на полицаи в дома на задържания Стойчо, известен с прякора си Чочо.Той е доведен от служители на полицията в дома за повторен обиск на апартамента, в който живеел на улица "Тунджа". Тогава той извадил пистолет и се гръмнал. ..."Как хем доведен за повторен обиск, хем се гръмнал за да не бъде арестуван? ?!?!?!

12

Надежда

преди 12 години

Не вярвам вече и на 1 дума, изговорена от представител на управляващите, а най-малко на Бойко/Цецко/Цецка.Май никога няма да разберем истината. Каквато и да е тя. Сега на полицията и е ясно всичко, а 2 месеца бяха в пълна мъгла.Ние не пасем трева, уважаеми БКП/БСП/ГЕРБ/СДС/ОДС/АТАКА/БЗНС/РСЗ/БББ или както и там да се прекръстите.

11

СВЕТ

преди 12 години

Както пише в статията тоя се е гръмнал при втория оглед на жилището му. При първия оглед куките какво са гледали та не са намерили огнестрелното оръжие???? Нещо малко намирисва.

10

Анонимен

преди 12 години

Един и същ *** е написал първите три коментара. Кажи лека му пръст на момичето, *** и млъквай.

9

ninja

преди 12 години

Не, че защитавам, но е нормално да пуснат публично информация, която заблуждава замесените, че се работи в друга насока...

8

Discovery

преди 12 години

Жалко, е но като знам до каква степен сме озверели българите изгубили всякакви принципи и достойнства нищо чудно да е вярно това дето пишат!!!...

7

Атакист

преди 12 години

Днес .БГ пак пишете глупости и измишльотини!Това което казвате НЕ е вярно!Момичето е убито от банда психари които трябваше да бъдат арестувани и отведени в затвора,обаче МВР и Цв.Цв. отново си затвориха очите!Това се казва полицейско бездействие и политечески чадър над престъпността!

6

ив

преди 12 години

Е сега стана ли ви ясно пак са виновни всички но не и Цецо и Боко. Какво правиха близките та не се обадиха в полицията когато вече бяха заловили убиеца. И моля ви какви са тези неща не можаха ли да се застрелят и двамата извършители и да не губят времето на държавниците да могат да си строят залите и магистралите

5

Иван

преди 12 години

Айде започнаха полицейските басни.

4

макаров

преди 12 години

изведнъж много динамично се развиват събитията

3

Анонимен

преди 12 години

Нещо пак ми убягва мисловния процес на нашето величие

2

Анонимен

преди 12 години

мирише на скалъпено ... Добре де , защо като са знаели , чакаха колко . два месеца ?

1

Анонимен

преди 12 години

"Така, както и предполагах, то е с фатален край и най-близките хора там са искали да вземат пари", заяви Борисов.Нали предполагахте, че е в чужбина, *** ***???