254

Анонимен

преди 12 години

Акъл-море, главата-шамандура,Прасета, агнешко, картофи, това е моята култура.Готов съм с мнения и врели-некипели по всички сфери,и мисля, докато съм на върха, да счупя всички тъпомери!

253

se

преди 12 години

До опонентитеявно ви харесва мутренска държава.явно ви харесва да се краде ,,интелигентно"от народа ни.явно неразбирате ,че всеки който се прави на господ е куку.явно не разбирате ,че няма червено, синьо,жълто и т.н. а има само един цвят и това е цвета на алчността.За 22 години разделиха народа ни и се караме и надприказваме един друг а тези тарикати във вкастта си играят партията и си трупат личната изгода.ББ все повече се отдалечава от хората и това ще му днесе загуби.

252

Анонимен

преди 12 години

"....можем да направим един музей тук отстрани". "Лили Павлова чадър ще ви държи ако трябва" "Облечете ватенки, ще сложите калорифери." "...прибирате керемидите на топло и до юни да ви няма". Нещото, което става във Вождовата глава, няма ли си медицинско наименование и да е известно на науката? Че така, в неведение, сериозно се притеснявам!

251

Анонимен

преди 12 години

Тиквата не прави разлика между копането на компири и археологията. Недостигът на умствен багаж е особено виден в такива ситуации. Между другото, един от гарантираните начини да не получим евросредства за магистралите е да не се спази законът и магистралите да прегазят непроучени от археолозите обекти.

250

smashing pumpkins

преди 12 години

От сто години в България за политици се избират тикви , независимо с какъв цвят са .

249

Анонимен

преди 12 години

"Именно това застрашава забавянето на строежа на аутобана."Абе ей, ***, какво е това изречение? От него излиза, че забавянето е гарантирано, едва ли не задължително, а откриването на гробницата застрашава това забавяне :)))

248

Анонимен

преди 12 години

Интересно като може да се свърши по-бързо според г-н мутрата защо не внесе някой желаещ да го направи? Свободен пазар сме, в цял свят има археолози дето за повечко пари ще дойдат и цялата магистрала ще изкопат. Ама е твърде ясно, че ще му се изсмеят за сроковете и идеите да се копа вледенената земя. А материала мучи и се кефи как им се "нарежда" на учените "да си разкарат керемидите".

247

Анонимен

преди 12 години

Остана ли някое съсловие още, което да не е било подложено на наглото и арогантно отношение на управляващите? И като прибавим и тяхната некомпетентност и селски манталитет картинката е пълна! Такова управление, даже не бих казал и управление, а самоуправство е в момента, досега не помня!

246

Анонимен

преди 12 години

Абе, гербави ***, и сега ли Бойко ви е невинен, че е готов да унищожи подобна важна археологическа находка, за да върви строителната му далавера?? По цял свят такива находки са от особена важност и се спират всякакви строежи до разкриването на находката, отпускат се и допълнително средства. Щял бил да връща пари на Брюксел?! А къде са им били зъркелите и акъла, когато са подписвали договорите, че не са предвидили такъв случай?!

245

Анонимен

преди 12 години

Думи нямам да изразя мнението си, без да наруша правилата на сайта и да ме цензурират пак. Но този *** е толкова недодялан ***, че имам чувството, че само Зума от ЮАР може да му се противопостави Т**, Тъ*, че вдлъбнат.

244

Анонимен

преди 12 години

Боже, за пореден път ме е срам, че съм българин, и толкова неземно *** човек ми е премиер!

243

СИМЕОН ДЯНКОВ

преди 12 години

Да живее Бойко Борисов и трудещите се по магистралите!!!

242

Анонимен

преди 12 години

"Какво сте направили - направили, прибирате керемидите на топло и до юни да ви няма" Па ако излезне нещо ценно, че прà*** Вежди и Черепа да го приберàт.

241

Положението в Българ

преди 12 години

Обикновенните хора гласуват за Бойко, защото в негово лице виждат най-добрият кандидат.Комунистите гкасуват за БКП (БСП) защото те докато умрат ще си гласуват само за тях (но добре, че доста измряха, та не са вече на власт).Турците ще гласуват за ДПС, защото агент Сава според тях е турчин (а той е татарски гиганин).За СДС не останаха почти хора които да гласуват, също и за НДСВ, ДСБ.За Атака гласуват тези дето си мислят, че Волен милее за България.А нормалните хора за кого да гласуват?

240

Гражданин

преди 12 години

Какво работи премиерът? 1.Сутрин - интервю при Бюрека в ТВ 7, може и по друга телевизия, ако е на кеф или е засегнат от нечии приказки; 2. Пътуване до лот 1 на бъдещата магистрала Струма, набиване на канчетата на археолозите; 3. Обедно мачле с Вучката, *** и други непораснали ***-ритнитопковци; 4.Шах с детската шампионка, която несръчно обяснява пред камерите колко добър шахматист е Тиквуня; 5. Тенис с Любо Пенев и Н. Гигов. Край на работния ден към 16 ч. И всичко това се вика "работа"!!! Наистина много работи тоз човек!

239

beavus

преди 12 години

жесток ***,а още по *** са мазухистите,които са гласували за него

238

ДО ГЕРБерите

преди 12 години

Бойковисти-националнихилисти, *** !!!България ще я има и след вас и МУТРАТА !!!Да живее България, ДОЛУ ЧАЛГАРИТЕ !!!

237

коко

преди 12 години

Ареолози-шмекери,които копаят,но не садят картофи.Саботьори такива...А искате пари,на тарикати се правите!

236

писна ли ви?

преди 12 години

Писна ми !А на вас?ДА +НЕ -

235

EВАЛА

преди 12 години

ЕВАЛА !!! Само така Бойко !!! Гърците Акропола ще местят в закрит музей, вече построен до спирката на метрото за да запазят оригиналните скали от които е направен, ние пък не сме можели находки от древен *** да пренесем в музей и трябвало видите ли да правим проект всеки път за ново трасе на магистралата и наново да се отчуждават терени когато някой багер изрови стара делва по трасето !!! Ай сиктир ! Да слагат *** и по живо да си обират делвите, няма кой да ги чака тея пияници цяла зима!