112

Анонимен

преди 12 години

Няма проблем г-н Костов. Веднага може да бъдете обвинен за възродителния процес, тъй като по това време работехте в АОНСО няма да го разшифровам и от там тръгна идеята за възродителния процес. Т. Живков беше подведен от такива като вас, а сега стоварвате всичко върху него. Можете да бъдете обвинен и за разрухата на България и за ликвидацията на заводите и селското стопанство. Това за сега стига за доживотна присъда. И ви обвинявам!

111

Анонимен

преди 12 години

Наистина ли сте толкова *** или понеже не сте свидетели на възродителни. процес който аз наричам насилствено покръстване извършено от неграмотни безбожници не знаете за какво става въпрос

110

Анонимен

преди 12 години

самоасимилираме се към южната ни съседка

109

qwer

преди 12 години

Ейййй ***,Европа няма да ви пита какъв процес сте осъдили,а какви присъди издава нашият корумпиран съд относно мафиоти,бивши министри,крупни крадци на народни пари и всички червени крадливи комуни. В Шенген ще ни приемат когато разкарате корумпираните прокурори и съдии от съдебната система и натикате всички мафиоти в затворите като почнете от Ковачки,Р.Овч..В.Топлото,Маргини и тем подобни там бандюги.

108

До 128

преди 12 години

Който не помни историята си е осъден да я повтори ... ти искаш ли още 5 века погански гнет?

107

Анонимен

преди 12 години

Господо немога да повярвам някой още живеят в комунизма!? Ужас! Я кажете бе на колко години стЕ??

106

никола

преди 12 години

бъни, хубавото при теб е че не знаеш колко си закъсъл,впрочем това за теб е хубаво, че не знаеш,иначе сам щеше да разбереш че си едно нищо,а лошото е че винаги си бил нищо, и винаги ще бъдеш.Няма четени присъди в Сърбия за Костов и Надежда Нейнски,а пишеш че с тяхно съгласие НАТО е бомбардирал комшиите,или иначе казано Костов е наредил на НАТО да бомбандира Сърбия,болен ти мозъка,или това което е останало от него, и си пий хапчета за халюцинации.

105

ПИТАНКО!

преди 12 години

Който е със чуждо самосъзнание в случая турско трябва незабавно да напусне България има си държава която се казва Турция..Какво правят тук?Щом си български гражданин би трябвало да носиш българско име и да мислиш за България..религията не е от значение в случая а мисленето на тия талибани нашенските така да се каже...

104

Патриот

преди 12 години

Ето това очаквах, браво на сегашното правителство всички български граждани сме едно, няма вие и ние,а тука е пълно с комунисти, много ревете бе? :)

103

Анонимен

преди 12 години

Грозен драгалевски ***

102

крадци

преди 12 години

Ха на бас че тия от сдс и дсб няма да влезнат пак в парламента през 2013г.,,ако не направят някоя далавера с техните приятели от крадливата партия дпс.

101

Анонимен

преди 12 години

Тоя мавър съсипа държавата.

100

Анонимен

преди 12 години

Като направят Разградска Република ще издигнат паметник на майцепродавеца *** Костов!

99

анонимен

преди 12 години

До 107 *** си ти и той , никой не го е карал , сам е решил , бил е в артистични среди и решил така , но тъпата ти посткомунистическа кратуна не може да разбере , че там хората са различни .

98

до 112

преди 12 години

Тоя наш съсед в началото на миналия век ни напада най-подло в гръб, така, че недей да ги жалиш сърбите...И точно тези сърби с помощта на другаря Георги Димитров и Кремъл си взеха като подарък Македония... *** съм ги сърбите - никакви братя не са ми...И сръбско не слушам ;)))

97

ан

преди 12 години

ДРУГАРЯ *** НЕ СТИГА ЧЕ Е ГРОЗЕН АМИ И МАЗЕН. АМИ НАЛИ АКО НЕ БЕШЕ СТАНАЛА ТАЗИ СМЯНА НА ИМЕНАТА И НЕ БЯХА СЕ ИЗСЕЛИЛИ ЧАСТ ОТ *** СЕГА ЮГО ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА Е ТУРСКА ТЕРИТОРИЯ. ДРУГАРИТЕ ТУРЦИ ИСКАХА ДА СИ ПРАВЯТ АВТОНОМНА РЕПУБЛИКА ПРЕЗ 80 ГОДИНИ. И ТОЗИ МАЗНИЯ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕ АМА СЕГА СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН СЪС МОКЪР ***.

96

BG

преди 12 години

Poredniqt bulgarski politik predatel,s ideqta bulgarskoto naselenie da bude asimilirano ot turskoto i ciganskoto takova!.***!!!

95

Черешка грешка

преди 12 години

" а и на полето никой от вас не би вършил техния труд." да да в полетата на Англия има всякакви но не и българи , туй земеделието и градинарството попитай Унгарците .

94

Етнически Турчин

преди 12 години

Браво на българския парламент!Наред идва доган и другите доносници на ДС .... леко по леко почна да се пропуква балончето със радост ще гласувам за ГЕРБ отново!

93

Отдалеко

преди 12 години

Абе тоз катунар докога ще го търпите бе ?