57

Гълъбин Боевски

преди 12 години

Невинен съм Невинен съм Невинен съм.Побеснявам който не ми вярва и ако си дойда в София ще ви потроша с моите приятели по тиквите с бухалки които се съмнявате в мойте думи.Много ви разпуснахме а добре помнете какво беше след 1990 година когато винаги ни вярвахте без грам съмнени пред нашите железа.Искам да ходя на турнира в Лондон където ще стана пак шампион.Не съм Луд Не съм Луд Не съм Луд.Писна ми .Сега един усмихнат черен бразилец ми прави *** знак с пръст.Вярвайте ми че съм невинен гадни българи .Трябаше да ви избием всичките с бухалки през 1996 година.

56

uzunski

преди 12 години

Ако България е цивилизована страна Министъра Младенов трябва незабавно да подаде оставка , в противен случаи ще го смятам за съучастник на Кокаинов ! Младенов в самото начало като министър е имал информация по случая и активно защитаваше Кокаинов ! Наглоста взе връх с предложението за създаване дарителски фонд , а може и някои друг от високото място да участва....., кои ли е тои ? Ако някои се сеща нека го каже !

55

Анонимен

преди 12 години

е как пък изведнъш,МВР прозряха цялата история....пак на пързалят....да са напраят много знаещи и работещи...

54

Анонимен

преди 12 години

Вярно че Гълъбин е кораво момче, ама 9 кила в повече чак да не усети... И забележете че не са били скатани в двойно дъно, пришити в стените на куфарите или някакакъв друг тайник, а просто пакетите са били в багажа. Още повече че това му е бил ръчния багаж - този които се взема в самолета, за това е и проверен ръчно. А го носи в ръка защото ще сменя полет и да не стане издънка - да му загубят багажа, защото ще стане дебела. Ако го освободят - пак кофти - тези които са го наели - ще си търсят дрогата.... а 9 кила са много, много пари. Дано не вземат да притискат семейството му!

53

депутата

преди 12 години

депутата гледа девствено, естествено не шмърка нищо евтино...според мен някой депутат му е заръчал да му донесе куфара от бразилия и глей кво стана заминаха сега за нова година депутатите с какво ще се черпят..ужас

52

АЗ до Апис

преди 12 години

Ей, пчелния (Апис), що си мислиш, че трябва да измират хората, за да има разплакани майки? И разбира се, че всеки знае, че това е нещо ЛОШО, както и всяка наркотична зависимост... Не виждам нищо селско и ограничено в това.Колкото до Боевски - няма съмнение,че никой няма да му повярва на плоските лъжи. Само се чудя защо измежду коментиращите има умници, които се правят на жена му или на Ставийски - някакси не е забавно и не е за подигравка всичко това...

51

Иха

преди 12 години

Е това се казва удар ! С тези парички после цял живот по гръб ! А жена му се сополеви и казва, че е невинен. Ами какво да каже, че е виновен ли ? Като се замисля какво е изтървала, то си е за рев и сополи !

50

Анонимен

преди 12 години

DO 26 Abe kuhlio kato izpiesh 10 litra voda nai mnogo da gi izpikaesh,ili nakraja vaobshte niama da mojesh da piesh poveche kam 7-mia litar ama niama da umresh (ako ne e destilirana voda na gladno)

49

4

преди 12 години

А бе най вероятно му са го подхвърлили ей така за майтап,на кой ги разправя тия небивалици не знаял кой му сложил хероина в куфара,ам че питай си носача бе кукундело,така и на комшията гърците му намериха 120гр.в кабината на тира с,който редовно пътуваше,и той ги разправяше тия небивалици,че не знаял кой му сложил дрогата в кабината,добре че се сетил да изгони сина му та е поел цялата вина...

48

Анонимен

преди 12 години

Невинен е! дрогата не е негова,а на тъста на Цеко.

47

Гълъбин Боевски

преди 12 години

Пиша пак братя и сестри.Отново таблета е в мен за 5 минути срещу *** 25 минути.Моля ви за съпричастност и много доброта към мен.Бъдете единни като нация както бяхте с нашите лекари в Либия.Само от вас бедните честни хора които мачкахме 22 години чакам да ме измъкнете от там за да мога пак да съм с моите приятели Мутри в София които сега ми се подиграват .Моля ви хора вие сте държавата БГ които чрез TV предавания можете да направите митинг пред посолството на Бразилия за моето освобождение.Аз съм невинен и тук не се издържа с тези гадни слабовати нахалани искащи секс постоянно черни бразилци.

46

Гацо

преди 12 години

Много са двустранчиви нещата . Особенно на българските виши полицаи нетрябва да им се вярва . Боевски че не е съвсем стока е факт но толкова ниско да падне че да стане муле невярвам . А и нека не забравяме че е изоставил партията на свети Боко ГЕРБ . То вече ГЕРБ или *** е едно и също . Тзи които са под 40 и са станали членове на ГЕРБ нямат очи а тия над 45 нямат акъл по подобие на членовете на БКП и другите сателити БСП , ДПС , АТАКА , СДС и другите производни познати от парламента Т.Н

45

Дилма Русефф

преди 12 години

Ние от Бразилската правосъдна система ясно казваме, че нито Бойко Борисов ще спаси този трафикант Боевски нито Папата.Ще възнесем възмездие така чакано от всички изстрадали честни бедни българи.Можете да гледате по ТВ National Geographic Channel вашия сънародник как е щастлив в нашите бразилски затвори които са само за мъже с корави сърца.Сега да видим вашия Боевски който бил нагла Мутра от който всички сте се страхували в БГ дали ще издържи при нашите слабовати, черни, усмихнати бразилци.Ако желаете Българи можем и наши хора да ви изпратим като правителство и един път завинаги да получите истински ,овъзмезден, справедлив живот.

44

Анонимен

преди 12 години

бил е за Чарли Шийн, оправете заглавието

43

мунчо

преди 12 години

Мама каза, че има два начина за изпращане на пратка- с пощенски гълъб или с Гълъбин...абе не ме занимавайте с пропаднали наркотрафиканти-да си гният в Бразилски затвор-там и е мястото!

42

savet

преди 12 години

гледам тука някакви пичове си подготвят някакви видиш ли много оригинални постинги и постоянно като папагали и програмирани дебели ги слагат под статията. един път, два пъти е смешно като почне вече всеки втори пост да ти е тъпата история не си забавен намери си друга работа егати безделниците

41

До 36

преди 12 години

"Гълъбин Боевски е БЪЛГАРСКИ олимпийски шампион !Имайте срам и уважение, *** !"Бе ти МВР и органите ли наричаш ***, а?:))))

40

Анонимен

преди 12 години

ами тъй ще е,ако живееше в друга държава,при всичките негови успехи,нямаше да му се налага да става "муле" за да храни семейството си...

39

Анонимен

преди 12 години

да звънка на Цецо да покрие работатанова година,нов апартамент!

38

до 36

преди 12 години

Застреляй са е !!!!