56

Анонимен

преди 12 години

НА *** НАРОД УПРАВНИЦИТЕ ИМ КРИВИ /кой ми *** у гащите/

55

Анонимен

преди 12 години

Не им вярвам,взимат български паспорти защото ги е страх от шиптърите,не защото им харесва България

54

В МАКЕДОНИЯ....

преди 12 години

...МОСКВА РАБОТИ КОСВЕНО, ЧРЕЗ "СЪРБО-КОМУНИСТИТЕ НА БЕЛГРАД",....ЗАЩОТО НЯМА НЕПОСРЕДСТВЕНО ВЛИЯНИЕ НАД СКОПИЕ!ТАМ МОСКВА, НЯМА ЗА КАКВО ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИ---НЕ ГИ Е "ОСВОБОДИЛА",СЪС СЪГЛАСИЕТО НА КАЙЗЕРА....КАТО ЕДНО ВРЕМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Анонимен

преди 12 години

Незабавна забрана на двойното и тройно гражданство!!! Ако си българин си българин и никакъв друг, точка!! Не и турчин, не и македонец, не и марсианец!!!

52

Анонимен

преди 12 години

Раздават паспорти на турци, руснаци, ***,албанци,македонци и други и след това Холандците ни бият шута.Браво на Холандците.

51

достлук

преди 12 години

Ходил съм в Македония поне 20 пъти 8 (не за алъш-вериш!!!). С лошо отношение от страна на македонците не съм се сблъсквал. Напротив - няма да те оставят нито гладен нито жаден, ако си закъсал с колата в някое високопланинско село например. Интересното е , че и албанците имат позитивно отношение към нас и те също са готови да помогнат безкористно , ако има нужда. Народът в Македония няма нищо общо с мафиотско-посткомунистическите им политици.Посетете Македония и сами се убедете!

50

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

МАКЕДОНЦИТЕ СИ ОСТАВАТ МАКЕДОНЦИ ДОРИ И С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ.Не се оставяйте да ви залъгват нашите политици, че видите ли, много македонци са се осъзнали, че са българи и затова напират за български паспорти.Само *** може да повярва на такова нещо.Истината е, че немотията ги кара да вземат български паспорти. А българската държава лесно, бързо и евтино им ги дава. Ако някоя друга държава им ги даваше още по-лесно, бързо или евтино -- от нея щяха да си вземат паспорти за Европа.

49

винету

преди 12 години

туй македония ,не е ли българска територия от едно време

48

nemo

преди 12 години

Едно време са били Българи сега са албански *** които не ни трябват в България и защо да ни срамят в европа предсавяики се за Българи като са си албански ***.

47

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ:

преди 12 години

ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ --ПЛЮЯТ ,МАКЕДОНСКИТЕ КОМУНИСТИ!ПРОТИВ МАКЕДОНИЯ--ПЛЮЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ***!!!!ЦЕЛТА Е ЕДНА:---ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ ДВЕТЕ НАРОДНОСТНИ ОБЩНОСТИ ....ЗА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ВЛИЯНИЕТО НА МОСКВА И КРЕМЪЛ!РУСОФИЛИТЕ , НЯМАТ ВЛИЯНИЕ В МАКЕДОНИЯ.....ТАМ Е БОЛКАТА!НУЖНО Е....."РАЗДЕЛЕНИЕ "---ЗА ДА ИМА......"ВЛИЯНИЕ"!ПРОСТО ,КАТО БОБ!!!!!!!!!!!!!!!

46

Валката

преди 12 години

Да живее България!! Смърт за протурските и просъветските интереси в нашата родина!!!

45

ринго

преди 12 години

естествения ход на нещата ...времето ще реши този проблем

44

gtf

преди 12 години

да не стане: днеска паспорти - утре "македонско малцинство".. Против съм даването на гражданство "на кило" ..

43

Анонимен

преди 12 години

Мутро-Българията само някои македонец или бесарабски българин ще я оправят.Предпочитам да работя с бесарабски 100 пъти пред от друг регион.

42

Анонимен

преди 12 години

Нормално е да искат български паспорти , защото са си българи , аз като съм живял 5 години защо не искам германски паспорт , защото съм си българин и такъв си се чувствам , ако има от тях 100 , 200 дори и 1000 човека които са го направили заради изгода , не трябва да се плюват и останалитъе , в крайна сметка ако живеят в България после децата които са родени в България те ще имат българско самосъзнание.

41

поля

преди 12 години

Живяла съм в Македония и никога не съм срещала лошо отношение като българка, даже напротив. Уважавам македонците, техните мечти и правото им да търсят по - добър живот. Не виждам нищо лошо в българското гражданство, ние сме едно. Ако има някакви дразги, това е проблем да политиците, не на хората

40

факти, факти...

преди 12 години

Макар и голяма безработица да има в Македония, прави впечатление , че обикновените хора са доста поспокойни и човечни във взаимоотношенията си помежду си. За разрлика от мнозинството у нас - "озъбени", злобни, готови за едно неволно настъпване по обувката да избълват хиляди "благословии", че и на бой може да налетят. Психарията в БГ-то е в разцвета си. Всеки ден се самоубиват средно по 8 човека в "европейска" БГ.

39

МК

преди 12 години

Жалко че се плюем постояно едни с други Българите на Българските медии а Македонците на Македонските медии а от друга страна хората помежду си си живеят мн добре аз живея в БГ и имам мн добри приятели българи а и българите които живеят в МКД имат добри приятели Македонци а и интересно е че и в Другите страни по света Македонците и Българите са в мн добри одношения и мн често се в една и съща компания (говора за хората помежду си а не за политиката и политиците или Историята)

38

Е ,ПА НЕМА ЛОШО....

преди 12 години

...ДА СИ ДОЙДАТ ОРАТА У ДОМА....!!!!!!!!!!!!!МАКЕДОНИЯ И БУГАРИЯ ..СА СИ ЕДНО ЦЕЛО И НЕМА КВО ДА ДЕЛИМЕ!СО УЛАЗАНЕТО ВО ЕВРОПЕЙСКИЯ СОЮЗ...КЕ ПАДНАТ СИТЕ ГРАНИЦИ И НЕМА ДА ИМАМЕ ЗА КВО ДА СЕ ФУЛИМЕ...СО ГЪРЦИ ,*** И МАКЕДОНЦИ!ОВО Е ВЕЛИКАТА ЦЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!

37

йелоустоун

преди 12 години

доколкото съм срещал такива хора извън бг мотивите им за бг граждансство са най вече икономически.В момента в съседна македония икономическата ситуация е не е розова,дори са по зле от бг.особено при младите хора под 25 години безработицата е над 50%.В щатите гледах за разни американски програми за заетостта.