71

ined

преди 12 години

Правилно барикадират, като се има в предвид големината на народната обич към депутатите - някой може да пострада от толкова много прегръдки.

70

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искаме да се застопорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме социално слаби и безработни европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истина.

69

До пост № 65

преди 12 години

Никой не е казал, че новото в правителство ще бъдат Станишев и Доган. Става дума за ново правителство от експерти, с премиер д-р Христо Стоичков. Като е мъка, поне да е пълна.

68

1

преди 12 години

Ако имаше правосъдие щяхме да знаем къдеса парите на БДЖ

67

Помните ли преди 3 г

преди 12 години

Мутрите станишев и доган не само ги пазиха повече ами и биха доста ско си спомняш. че и данни от лични карти събираха, къса памет имате *** къса

66

Анонимен

преди 12 години

Полицията трябва да е с народа,тия като харчиха милионите и съсипаха държавата народа умираше от глад,*** такива,народа иска да види министри и депутати в затвора!!!

65

Анонимен

преди 12 години

Българския народ трябваше да мисли по времето на изборите. Не сега. Избраха Плевенлиев за президент и сега колкото и да протестира ще си носи последиците които ще са трагични.

64

Анонимен

преди 12 години

ново правителство от експертите Станишев ,Доган и царя ,не благодаря

63

очевидец

преди 12 години

Видях ги, по целия Стамболийски и жълтите павета имаше на по 200м двойки ченгета. Пред президентството бяха двамата най-големи тумбаци които можете да си преставите. Нещо като пумпали в профила. В нашто МВР чина се определя от тумбака отпред май :) :) :)

62

но комент

преди 12 години

Не във всичките населени места, така няма да стане-тука 5 там 10, събираме се 1 милион в София, и ги помитаме!Така се прави.Може пък да не съм прав-на повече места ,та да се пръсне и полицията и да не могат да я съберат в София?Не знам, по умните да казват.

61

Анонимен

преди 12 години

Haide vsi4ki na pa6a pred parlamenta! BEE-E-eee

60

Панчо Санса

преди 12 години

Сега като идвах на работа целият център беше пълен с едничари. Направо се почуствах като през турското робство. И цялата тая *** е събрана за да пази пашите си от мирните протестиращи(?!)

59

Новина !

преди 12 години

Тази сутрин в 9.30 ч. премиера е депозирал оставката на правителството в деловодството на НС. Оставката е връчена и на президента. Хайде, честито !

58

Вижте

преди 12 години

Вижте това псе,което надниква през прозореца-за него работим и такива като него,и за техните ибиратели-***! Затова НЯМА!

57

Кучешко далаче

преди 12 години

Довиждааааане, довиждаааане. Крайно време е да стават и да си заминават. Експертно правителство от хора, които са компетентни, преди да е станало страшно по улиците.

56

Анонимен

преди 12 години

Нова година нов късмет/ново правителство от експерти/

55

!

преди 12 години

тях не ги интересуват дори стачките-до там са стигнали, че дори не им обръщат внимание и за тях това не е проблем /според ББ/. Така, че и да се барикадират ТЕЗИ СЪБИТИЯ, КОИТО ТЕ САМИ СИ ГИ ПРЕДИЗВИКВАТ С ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ВСИЧКИ НАС СКОРО ЩЕ ГИ СПОЛЕТЯТ! Ние не искаме безпардонни и високомерни управляващи, за които едва ли не ние сме престъпници с това, че си търсим правата и искаме нормален живот. Всички те са избрани от нас /уж/ и трябва ясно да им се покаже, че зависят точно от това

54

49 до 50

преди 12 години

Не са длъжни да изпълняват заповед, ако смятат че е "противонародна"! А в заповед да биеш народа си баш такава!

53

но комент

преди 12 години

Малее, голем страх!то ясно, че тиквата и Дянкоф вече са си купили билетите за Хамерика, там са им и домочадията, ами другите?Отивам да си приготвям тоягата за гербави.

52

...

преди 12 години

Да изкараме поганците от дупката им..и у главата!