43

Анонимен

преди 12 години

Ало Днес.бг България е имала подводници ,още през 1916 год Браво на Боко ,да прави магистрали и да храни ,,братята на нас армия не ни трябва .А и да не забрави да купи Ф 16 ,модел 1970 година ,че да изхарче и още поне 1 000 000 000 лева .

42

123

преди 12 години

Да бе в музея...ще я продадат генералите и ще си накупят имоти и коли..ще има пара и за децата и за любовници...аз така бих направил...за кво ми е да стои в музея? Ние армия нямаме,имаме *** и прости полицаи,които трябва поне половината да се съкратят,смешниците....а и нас кой ще ни напада като ние *** си го даваме и безплатно?

41

Апис

преди 12 години

Ми ние имаме 30 000 армия, имахме и повече ама за какво ни е? С кой ще воюваме в момента? Дори да дойде време за война то ако сега се превъоръжим до този момент вече ще е остаряло въоръжението. Вместо да се гледа в бъдещето ние имаме ненужно голямо количество армия и техника, а това което ни спасяваше го унищожихме. Трябва да се развиват ракетните войски всичко друго пред ракетите е смях! Разбира се трябва да има и гранични и тн. но не и 30 000 хрантутника дето за нищо не стават та войници са!

40

iani

преди 12 години

В Швейцария за около 3 дни се мобилизират над 1 000 000 постоянни запасняци , и имат около 15 000 постоянна армия ,ми не, нямат армия.

39

симо

преди 12 години

Скоро ще има прощаване и с последния български войник.

38

летец

преди 12 години

Тия военни да не са се нашмъркали?! Как говорят, сякаш с това корито са участвали в 200 спец. акции в Тихия океан.

37

признавам си...

преди 12 години

признавам си че като гледах свалянето на флага се просълзих ! Да, за вас това е "купчина желязо", но искам да ви кажа/на тези,които не са от варна/ че тези две подводници са участвали във всички учения на НАТО в Черно море !...ИИИИ НИКОГА НЕ СА БИЛИ ЗАСИЧАНИ ОТ РАДАРАДИТЕ НА УЛТРА-МОДЕРНИТЕ АМЕРИКАНСКИ КОРАБИ ! А тази/или другата не помня/ подводница "ПОБЕЖДАВА" в учебен бой АМЕРИКАНСКАТА ! Това е благодарение на нашите моряци, които познавали много добре теченията във Варненския залив! И дори супер техниката на американците не им помогнала.....!

36

Анонимен

преди 12 години

"Прощаване с последната българска подводница"Да идват турските!...

35

спасител

преди 12 години

слава богу - че беше само въпрос на време да стане некоя беля с тая вехтория.

34

бивш

преди 12 години

Кви подводници, кви ракети, кви самолети!Нали си имаме телляци и хигиенисти в Афганистан.Имаме си Тиква, която може да прави масаж на уши,имаме си Цоко,имаме си 60 000 хрантутника-мюлюционери...

33

Апис

преди 12 години

Стига писали тая простотия за народа, който хранел армии. Аз не знам Швейцария да има голяма армия и да храни чужда. Писнало ми е от бабини девети, рано пиле рано пеело и тн. ай сиктир 21 век сме. Пейте рано по полето, а някой фермер става с трактора и свършва за ден работа дето песнопойците за седмица я вършат. Така и с подводницата, която служи само да пият на нея моряците. Ракети ни трябват с 10 хиляди ракетни войски и 10 хиляди специални части за бързо реагиране това е.

32

Анонимен

преди 12 години

Има решение ,да спрем помощите на *** ,а спестените пари да инвестираме в армията..Тамън ако се дигнат на бунт копанарите ще ги смачкаме по лесно с новите играчки!

31

Анонимен

преди 12 години

Мдаа, снеха от въоръжение подводница клас Ромео, направена като копие на немските XXI от 1944-та...Хитлеровата технология ли беше толкова добра, че да изкара до 21-ви век или ние живеем още в средата на 20-ти?

30

Анонимен

преди 12 години

"Страната ни има подводен флот..." Това звучи някяк си странно.

29

Анонимен

преди 12 години

Българския народ се научи да крачи по дъното. Вече не му трябват такива приспособления.

28

Анонимен

преди 12 години

do 26. mnogo li 6te se radva6, ako niakoi zapo4ne voina s BG. taja strana i taka si zagiva. ne sa ni nuzni vyorazenia.

27

жаго

преди 12 години

какви подводници бате ....един два батаьона за забавяне , да изуят гащите и да залъжат аскера за час-два в някой дол . Няма грамотно население за подводници .Всичко започва от национализацията на земята - лишиха хората от земя и те избягаха или станаха *** . Това е най-голямото престъпление на комунистите . След него, всичко е следствие ....

26

iO

преди 12 години

Народ който не храни собствената си армия, ще храни чужда.

25

До 22

преди 12 години

Е как няма да остане нещо?Цяла една магистрала от 10 км.ще остане!

24

Анонимен

преди 12 години

Добре аз нещо не разбирам къде изчезват тез пари от тая държава за туй няма за онуй няма толкоз ли е нямало пари да се боядиса туй желязо и да се поддържа егати му работата.