160

мм

преди 12 години

За 9 кг ще му дадът поне 30 години във Бразилия

159

Полицай

преди 12 години

Ето как се финансира ГЕРБ! Между другото килограмите са 9 по последни данни. Вижте с какво се занимават общинските съветници от Герб? Пазаруват в Бразилия чист кокаин, който, донесен в София да се разбие на под дистрибутури из престъпния свят? Хайде пак да гласуваме за ГЕРБ Гълъбин Боевски е от спортната мафия. Мафия от борчета, каратисти, самбисти, боксьори, ритни-топковци...... А простия ни народец ги търпи и ги избира дори !!!
Питайте за дрогата ГЕРБавия мафиот Бойко Борисов. Той познава не само пазара и трафикантите, то и как функционират каналите. У нас и извън България.
Гълъбин Боевски нали беше също активен ГЕРБаджия за известно време и сигурно е свързан с Бойко-вите каналджии. Все такива ли са спонсорите, които финансират ББ, ЦвЦв, ГЕРБ...???Интересно е защо нашата полиция се прави на разсеяна и досега не е обискирала домът на Боевски, за да разбере кои са другите играчи в БГ, за които той работи. А това че от ГЕРБ почнаха да го усукват и да лъжат че той вече не бил техен член са просто жалки измислици."Борисов заяви, че Гълъбин Боевски остава член на партия ГЕРБ."

т.е. Боевски от 2008 не е общински съветник на ГЕРБ, но продължава да е член на партията и 2008 лично Борисов го е зявил това - така, че поредната нагла герберска лъжа и случая само показва що за стока са членовете на партия ГЕРБ - престъпленията им вече напуснаха... още рамките на страната и прославят България с "добро".Нищо чудно ББ да му наеме адвокатска защита. За наша сметка!Бойко Борисов казал на журналсита Бареков: "От всяка ситуация се излиза: (1) Врътвам едно телефонче на Дилма - разбираме се, че не е било кокаин, а нейн личен подарък за мене и че Гълъбчето ще си лежи присъдата в България! (2) Тука баба Марга Попова ще го помилва след 2 месеца и (3) ще му дадеме под наем за 200лв./месец новата спортна зала - за да обучава там новите ни кадри-мулета! Друго си е стрелян заек да ги обучава! Ако трябва ще ритна Дянков да даде още 200-300 милиона от резерва на здравната каса за една още по-нова и по-голяма спортна зала за обучение на ГЕРБ-контингента!"Това са ГЕРБ - дебеловрати мутри спортисти-силовици от тартора им и надолу, нагли третоешалонни меверистки *** от комунистическо време !

Не трябва да се допускат чрез комсомолската им марионетка да обсебят и президентската власт в държавата, та да я путинизират и мутризират докрай !ГЕРБ - банда от ченгета и разбойници.
Една от главите на ЧЕРВЕНАТА ХИДРА.
От която не можем да се отървем вече 22 години.ТОВА СА ГЕРБЕРИТЕ - НАРКОТРАФИКАНТИ!

158

da

преди 12 години

"Сао Паулу" ... екипа на Днес.бг има нужда от коректори. Вече изгубих броя на статиите им който съдържат правописни грешки на техния собствен майчин език!

157

Бивш Щангист

преди 12 години

Всеки сам си прави избора в живота днеска си на върха утре за 25 години на топло наистина беше голям ЩАНГИСТ но тази глава на раменете нее за да му тежи сега да си понесе отговорност!!!!

156

AZ

преди 12 години

Добре че го хванаха!

155

ЕКЗОРСИСТ

преди 12 години

Като спортист- беше добър, спор няма.Ама да използва детето си като параван- е това не мога да проумея.Иска ми се да чуя, как му обясняба, че ще продава отрова на българските деца, за да е по добре неговото.

154

до 112

преди 12 години

сляп *** си ти ,защо като е бивш гербер ще му осигуряват веднага защита.,А теб питам и отговор не искам .това е тяхната стока и тяхното муле а защитата е за да са сигурни че ще се малчи.***.не видяли колко пари струваше тази кампания откаде толкова кинти и при това праскани с лека рака.

153

robeen

преди 12 години

ДО 146 : АМИ САМИЯ БОЙКО ТВОЯ ГУРО Е ОТ "ДС пУмията на БСП ! НАЛИ ДРУГАРЮ 146 ЗНАЕШ, ЧЕ БОКО ТИКВАТА НЕ СИ ВЪРНА ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ НА БКП И СИ ГО ЗАПАЗИ.....ТОЙ Е С ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАШ ОРГИНАЛЕН ПАРТИЕН БИЛЕТ НА БКП ! ГЕРБ СИНОВЕ НА БКП ФУНКЦИОНЕРИ И МИЛИЦИОНЕРИ !

152

До 149

преди 12 години

Летя по 10 пъти годишно И?

151

Динко

преди 12 години

9кг и случайно са несъвместими :)

150

Анонимен

преди 12 години

А и не сме запознати с всичско. Възможно е и СРС-та да има и да са го прехванали като са подслушвали тези от които ги е купил.

149

Анонимен

преди 12 години

до 142 БОЛЕН МОЗЪК !!!!!

148

До 145

преди 12 години

Абе *** той се слага след чекиране. *** тъпия мухъл!

147

Анонимен

преди 12 години

до 142 Другарю,не ти ли овръзна да спамиш?

146

137

преди 12 години

До 143Не те питам дали някога си летял със самолет, защото то е очевидно, ама да те попитам защо си губиш времето с *** сериали?!:)

145

blqks

преди 12 години

poshtenskiq galab Galabin ebati tashaka

144

съдията Марковски

преди 12 години

ЕЕЕй,много съм натоварен ,....пак ли ,само аз ли съм в БГ ,не мога да огрея нвсякъде ,...а ми се иска !Сънът ми е на същото дередже!

143

До 142

преди 12 години

Ходи си изпии хапчетата ***! Бойко може да е всякакъв, но е в пъти по-свестен от ДС пумията БСП!

142

robeen

преди 12 години

ДО 134 : АЗ ЗНАМ, ЧЕ ГЕРБЕРИТЕ СА *** И ГЛУПАВИ, АМА ТИ ДРУГАРЮ ГЕРБЕР НОМЕР 134 СЧУПИ ГЛУПОМЕРА..., ДА НЕ СИ ПОЛИЦАЙ ???? ДА СЛАГА СЕ 20 ИЛИ 30гр, ама 9КГ ТАКА ЛИ СЕ СЛАГАТ, А ? АХАХАХАХАХАХАХА, АААА МНОГО СИ ***...9 КГ МУ СЛАГАТ И ТОЙ НЕ УСЕЩА, АХАХАХАХАХАХАХАХАХ

141

11

преди 12 години

"GORD SIM"4e sam sin na yuna6ko pleme.evala na bg.mnogo dobre zastitava narko trafikanti.