48

До 45

преди 12 години

Кой ни е заробил че да ни освободят бе ***, то при турско не беше като сега гладно

47

обективен

преди 12 години

Какви 223 милиона бе *** са те погонили, руснаците са под 130 милиона (35 % са мюсюлмани- НЕРУСНАЦИ!!!) и НАМАЛЯВАТ, ако отвориме границите на EU, да е само за младите рускини ахахахаха другите на Китай

46

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ако Русия влезе... - ние излизаме!...

45

ТАНКИСТ

преди 12 години

РУСНАЦИТЕ СА НАШИ БРАТЯ И ТРЯБВА ДА СМЕ ИМ БЛАГОДАРНИ ЧЕ СА НА ОСВОБОДИЛИ ... КАДЕ БЯХА АНГЛИЯ , ГЕРМАНИЯ И ДРУГИТЕ ЕС ДЪРЖАВИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ НА РОБСТВО ?!

44

32

преди 12 години

До 36:) Виж, всички имаме своите добри и своите не до там добри коментари. Все пак е добре, че има място като този сайт където да се разтоварваме емоционално, че да не товарим близките си.:) Дано това да ни прави по-добри....:(((

43

Анонимен

преди 12 години

Е, да, поотделно всички са по-слаби от Русия, затова умните главои са измислили НАТО и ЕС. А ако Великобритания има сили да спре Русия, то какво става, когато към нея се присъединят Германия, Франция, Холандия, Италия, Румъния и... да продължавам ли? Добре, че Путин е умен и напада само по-слабички като Грузия.

42

ew

преди 12 години

Да си русофил и да обичаш Русия е същото като да си туркофил и да обичаш Турция. От гледна точка на етническите българи и двете неща са свръх уродливи деформации на мозъка.

41

обективен

преди 12 години

до 34 Ти не си нормален, ако вярваш на руски сайтове за "въоръженията" на руската "армия". EU и по численост и по въоръжение, да не говорим по подготовка на армията си ще завре русия в *** ***! русия никога не е посмяла да нападне европа без европейски велики сила да я подкрепят, ако го направи ще престане да съществува!

40

Анонимен

преди 12 години

Тези алкохолици много са си повярвали

39

Анонимен

преди 12 години

И тия русофили гласуват?? Плюят по своя народ защитават друг!?

38

до хектор

преди 12 години

русия си е 130 милиона,не подвеждай хората с неверно инфо. а за територията: 3/4 от русия е сибир ,в който живеят 15% от руснаците. почти 5% от тези 15% са затворници в близо 130 лагера, функциониращи днес на територията там. а за сравняването на френска АЕЦ и руска АЕЦ може да се направи аналогия като сравним един москвич и един ситроен.

37

Анонимен

преди 12 години

Бих бил точен -223 милиона,4 пъти по-голяма от америка и китай,а за военни технологий не говори,че ти се смеят хората.------------------- Къде са тия 223 милиона, че не се сещам?

36

до 32

преди 12 години

Ха ха мани го Странджата, понякога има интересни коментари, виж обективният е много зле.

35

за 34

преди 12 години

Предполагам главният аргумент на фините е, че Англия нали е най-далече и руснаците докато стигнат дотам ще са се изморили хахаа

34

Дойчев

преди 12 години

До 14Сърби ме да преведа един анализ на финландски военни експерти според които в Европа единствено Великобритания има некакви сили да спре Русия при евентуален конфликт

33

обективен

преди 12 години

Нищо, най- малко русия може да уплаши ЕС таварищи! Не се надценявайте хилядократно, защото винаги падате от високо, проектите за ядрени централи на Европа не са по- скъпи от руските, не лъжете! Обратното е на Бг. и излезе вече през носа "новата" Беле (НЕ)! Всички знаят за похарчените милиарди до сега и резултата е на ниво НУЛА! Всъщност и Слава Богу, че руснаците са некадърници и лапачи.

32

Анонимен

преди 12 години

До 20Странджа, на калпавата ракета или тройната коалиция или зимата и пречат! :) Ти поне сержантско училище не си ли завършил? :) Мислите ти текат като на *** .:)

31

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ако рублата стане световна валута... - то банките трябва да са силози...

30

Анонимен

преди 12 години

Ако изтрепем всички профашистки ***, расисти, радикални *** и друга такава *** в България няма да остане един русофоб.

29

421

преди 12 години

Ама той тоя руски съюз голяма работа беее, всички европейци са се затичали да емигрират в Казахстан, Украйна и Русия, много добре били живеели там, хахахаха, ей русофили вие сте болнии, болни.