100

Анонимен

преди 12 години

На българите им е *** мамата след изборите.Но такива прости индивиди не вярват докато не им влезе ДЕБЕЛИЯ отзад.А после гледат тъпо и следва слабоумното питане:"Ама кво стана та не вечерахме?"

99

Анонимен

преди 12 години

Всички новопостроени черкви за доста грозни със стоманобетонни конструкци, като панелни блокове. По-добре да строят по-малко като бройка но по-красиви, няма смисъл да се бучка на всяко зелено петно по кварталите по една грозна черква, която стои затворена обикновено. Ако пък е толкова важно да са много да ги правят от гипсокартон, така ще е най-евтино и ще може да ги нацвъкат нагъсто та да се спъваме в тях.

98

До № 86

преди 12 години

Няма ад, ада са го измислили. Има нива, от първо до седмо, та оттам идва израза: "на седмото небе /ниво/ съм".

97

ОВЧАР

преди 12 години

АКО НЕ СА ЕВРО ФОНДОВЕТЕ ОТ КЪДЕ ЩЕ СЕ НАЛИВАТ ПАРИ В БГ-ТО? ОТ БЮДЖЕТА??? МОЛЯЯЯЯ... Я СЕ ОСЪЗНАЙТЕ МАЛКО БЪЛГАРИ...НА МИНАЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ГИ СПРЯХА ЗАЩОТО ГЕПЕХА, СЕГА ЩЕ ВИДИМ...

96

Volen Siderov

преди 12 години

Скъсахте се да му правите реклама на Борисов-бгДнес

95

бай Ганьо

преди 12 години

Резервирах си билета за Англия, оправяйте се с този *** Борисов Българи....

94

Анонимен

преди 12 години

Моля ви, намерете и гледайте клипчето "Бизнесмени в расо". Църквата ни може сама да реставрира и поддържа всичките си имоти. Друго си е обаче да се харчат пари за скъпи автомобили, часовници и др. "необходими" вещи.

93

Анонимен

преди 12 години

Много грехове има на душата си и дарява за да се смили Бог над него.

92

бай Гроздан

преди 12 години

Чудя се до кога тиква като Бойко ще е президент? Няма да ти плащам данъци Бойче, а да те видя как ще оправяш България!

91

Анонимен

преди 12 години

Избирателите на Тикватвата са ПЪЛНИ ИЗТРЕЩЯЛНИЦИ!Ще гледам с кеф как тази зима ще пълзят от глад тези мръсни селски ***.

90

ОВЧАР

преди 12 години

КЪДЕ СА НАЙ-ЕВТИНИ ЗЕЛКИТЕ? МОЛЯ ДА МИ КАЖЕТЕ, А И ЕВЕНТУАЛНО ШИПКА ЛЮТА? БЛАГОДАРЯ...

89

Анонимен

преди 12 години

До 86Прав си. Само ще добавя, че описаната от теб щедрост става безгранична ако се демонстрира с държавни пари. :(

88

за 85

преди 12 години

Най-добре Бойко с фес!

87

ГЕРБавия

преди 12 години

Искаме си Бойко !!!! Както си искахме "царо".....Мутрите са си наши, мафиотите и червените трафиканти - СЪЩО !!!!! Народ без идеали и достойнство ТОВА избира !!!!!!Мутро-мафията, комунистите милионери и олигарси, както и ДС ченгетата са нашето "бъдеще"....... Светло, по-светло, в отвъдното.....

86

Памазанов

преди 12 години

Супер снимка, браво, поздравявам Ви! Истинско попадение...!

85

Анонимен

преди 12 години

Човек когато има много грехове а душата си е склонен да прави щедри дарения на Църквата, особено като поостарее и се усети, че краят му вече не е толкова далеч. С тези дарения се опитва да смили Бог да му опрости греховете поне малко, защото грешниците когато умрат отиват в ада. През вековете много грешници са се опитвали да изкупят греховете си с дарения към Църквата, особено хора с нечисто минало, разбойници и изобщо всички които имат от какво да се страхуват пред Бога.

84

анонимен

преди 12 години

По-добре Бойко с корона отколкото Доган с фес.

83

До 70

преди 12 години

Ъ?

82

ОВЧАР

преди 12 години

ЗДРАВЕЙТЕ, ТУК ЛИ СЕ ПУБЛИКУВАТ БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ?

81

123

преди 12 години

Вие от Днес бг. първо обиждате себе си като побликувате тази тенденциозна снимка и второ затвътждавате мнението, че сте поръчков и слугински сайт. Дерзаете за оскотяването на Българския народ. Нищо градивно не предлагате. Само новинки които да разделят нацията и да настройвате хората едни срещу други. Явно много ви "кефи" това.