244

До 239

преди 12 години

"ПРОМЯНА на статуквото"? С БСП? Какви ги пишеш? Колко пъти правихме промяна точно с тези? Кой ще се съгласи с теб? Виж, за Стефан Данаилов ми е жал. Хвърля се с гърди срещу амбразурата да защитава незащитимото. Почтен и истински вярващ в "идеята" човек! Достоен за уважение. Но една лястовичка пролет не прави. Колко безкористни и чисти като него има в БСП, някой може ли да ги назове?

243

до 231

преди 12 години

аз не пътувам по тия магистрали и ми е все тая

242

Анонимен

преди 12 години

На следващия дебат се очаква Данаилов да набие колегата си Калфин, щото тоя взе да се излага все повече, не стига, че е некомпетентен, ами отворил една уста - няма спиране, заради безмисления порой от думи, Данаилов не можа да се изкаже като хората и накрая не му издържаха нервите и след поредния гаф на Калфин направо го сиктердоса и директно му каза Мълчи си, не казвай нищо, че пак ще се изложиш! Е такова шоу не съм очаквал и сега чакам с нетърпение следващия дебат, май ще има кютек!

241

Една_от_БГ

преди 12 години

И да научат най-после, че народът не се интересува от "височайшото" европейско мнение на някой чичкис от Брюксел или зад Брюксел!Интересува ни нашето битие, тук и сега!Каква ми е ползата, че някой драскал сърца по салфетка и след това се е налюскал като за световно с манджи, платени от нашия джоб!Каква ми е ползата от магистрали, когато няма пари за билет в градския транспорт, за лекарства, за образование на децата!

240

Фактология

преди 12 години

Калфина е човек на Агента от ДС Гоце и той го добута с голям зор на предварителните избори в БСП за това кой ще бъде кандидат президент. Но с участието си, особено последното Калфин се представи много по-зле и от вицетата на останалите кандидати. Тоя човек просто не става за нищо, видя се върлата му некомпетентност по абсолютно всички теми. За разлика от него Плевнелиев се представи много по-убедително от първия път и с факти и цифри отново спечели всички възникнали спорове, а Маргарита Попова ги довърши окончателно с железни юридически аргументи. Кандидатите на Герб са с пъти по-добри и от Калфин и и от мадам Йес, която пък на 2 пъти жестоко излъга БГ народ, 1- спомогна за закриването на 4 реакора в Козлодуй, уж от ЕС са настоявали, оказа се черно на бяло, че такова искане не е имало, по този начин обслужи частни интереси, 2- другата й долна постъпка беше, когато се отказа, след като беше избрана от хората и отстъпи мястото си на Първанова и така заблуди хората, които гласуваха за нея, тая няма капчица морал, а взела да се кандидатира за президент нахалница!

239

4о4ко

преди 12 години

Сутринта съобщиха за проучване, според което 20 % от американците гладуват. Само че те протестират, а ние чакаме пак някой друг да ни спаси.

238

Една_от_БГ

преди 12 години

Аз не си обяснявам присъствието на Р.Пл. на дебата по бТВ.Просто стоеше там с вид на силно замислен, квази концентриран, но всъщност мястото му изобщо не е там и това показва, че той никак не е подходящ за позицията, към която го тикат. Нито познава международното/вътрешното/законното статукво, нито знае какво да каже, нито има осбствено мнение, просто висеше там като ***.И да престане с тези мухлясали лозунги за светлото бъдеще на Европа!ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА!Събуди се, Плевнелиев!

237

Анонимен

преди 12 години

На дебата по БТВ видяхме новия Отечествен фронт срещу България . Видяхме немощния старец Ламбо че не може да стои на краката си . Дали стреса или алкохола му бяха в повече не знам . Видяхме го как си забравя мисълта си и се питаме: Кои са тези които искат да ни управляват ? Този ли който направи заменките на брата на Станишко, този ли който скри психопата Филчев в Казахстан, този ли който направи външно министерство на явочна квартира на ДС ? Мадам Пръмовица изцяло влезе в портрета й, представен отлично в авторското предаване на Кошлуков Празна тенекия.

236

до 240

преди 12 години

Този под нас може да не става за нищо, но става за манипулатор: гледай го само как си цвъка " за" -та: типичен социалист.

235

Анонимен

преди 12 години

Много са разпарчатосани и ГЕРБ ще се възползва от това!

234

До 239

преди 12 години

Напротив, Плевнелиев и М. Попова спечелиха по много убедителен начин дебата с Калфин-Заменката и Пръмовица-АЕЦ нанай. Днес БТВ трябваше както обещаха да обявят резултата, но за поред път се оказа, че БТВ заедно с Дългото си недорузумение Славка Трифонова са едни обикновени *** на *** и са отметнаха от обещанието си, щели да покажат резултата вечерта на изборите - след дъжд качулка. Така че БСП си имат освен 36 социологически агенции и 10 ТВ медии - това е истината, а не плача на Калфин-Заменката за 37 агенции, работещи уж за Борисов. Калфата се уплаши, защото видя на междинното проучване че неговата фигура е далеч с по-слаб резултат от по-малката фигура, която ясно че беше на Плевнелиев.

233

до 230

преди 12 години

Кой свали социалистическото управление: социалистите. Кой взе парите на държавата: социалистите. Кой направи дълга на България: социалистите.Кой доведе мутрите: социалистите.Кой лъжеше, че е лошо да си богат: социалистите.Е, за тези никога няма да гласувам.

232

До 239

преди 12 години

След грандиозния скандал по време на дебата, когато след поредния гаф на бърборината Калфин-Заменката, другаря Данаилов направо го сиктердоса и му каза в прав текст пред целокупния БГ народ седнал да гледа дебатите, каза му Мълчи бе! Нищо повече не казвай, че пак ще се изложиш! Е те такова шоу аз много харесвам и ще очаквам с нетърпение следващия дебат, когото Ламбо най-после ще му се нахвърли! Най-новия български сериал Дебати продължава, гледайте го драги зрители!

231

2011

преди 12 години

Ивайло Калфин показа достойни позиции по време на дебатите , Кунева също ! Плевнелиев през фалшива усмивка, като че ли все още не знае какво му се случва , след като в последния момент ББ го информира , че именно той ще е кандидат на герб ! Гласувайте за ПРОМЯНА на статуквото,защото предполагам не само аз съм на мнение,че живеем в милиционерска държава с диктаторски наклонности ! Аз съм ЗА ПРОМЯНА !!!

230

до 229

преди 12 години

Ами застраховката плащана от работодателя ми даваше възможност да се лекувам по-евтино от колкото в бг и то при най-добрите специалисти в света: та затова искате народа да е ***, защото един *** човек никога няма да разбере неща, които никак не са ви приятни, та няма да можете да го управлявате.И още нещо: те пък всички милионери в бг са забогатели като мутрите: има единици, които не са, колкото и да не ти се вярва с твоето зам....ъгле...но съзнание.

229

Анонимен

преди 12 години

Хора, мислете! Какво направи БСП за всичките години след 89-та? Едно е сигурно: изнесоха от държавната хазна милиони в чужбина, продължават да ги управляват, посветената в тайните на властта върхушка забогатя така, както не можем дори да си представим, а грижата им за старите, бедните, болните се изразява в левчета. Вдигали ежегодно пенсиите? Да, след като техните доходи се вдигаха с милиони.

228

акуд

преди 12 години

!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!

227

do 228

преди 12 години

Ами лекувах се там: бе ми по евтино и освен това добър си, ама по фокусите. Ккато ти казах от толкова фокуси и лъжи си забравил да мислиш.

226

до 227

преди 12 години

Съгласен съм с тебе. И на Плевньо ме дадоха куфарче. Че той без това куфарче и една лопата не е могъл да си купи в Германия, нали е спал по пейките.

225

ехе

преди 12 години

"Вече се движите по нея със скорост 120 км/ч, посочи кандидатът за държавен глава. По думите му директно признание е получено и от Брюксел. Отново предизборно дойдоха Барозу, трима еврокомисари, председателят на Европарламента, подчерта Плевнелиев." Ами те си гледат интереса - нали евродепутатите на ГЕРБ ще трябва да гласуват за тяхните интереси.