19

MrTau

преди 12 години

На скоро седнах на една пейка да хапна баничка и познайте какво видях на иначе предизборно изкосената трева?! Това което по принцип е обичайна гледка за всички градинки, превърнали се в кучешки тоалетни... Ще ми се "зелените", които мнооого обичат пумиярите и ги хранят да започнат и да чистят малко кучешки ***, единствено тогава ще ги призная за истински природозащитници!

18

Анонимен

преди 12 години

Лъже мръсницата и се тъпче с луканка!

17

Хектор

преди 12 години

На срещата кметицата се размечта и поиска да види как столичани слизат от колите си и използват градския транспорт........Ние пък искаме ВИЕ да слезете от колите си и тогава ние ще ви последваме.

16

belalov

преди 12 години

Хубаво е да се мечтае, но са нужни и резултати! Общинската фирма за кучетата е глътнала милиони лв. през годините! За фирма Паркинги и гаражи да не говорим. Събрала е десетки милиони от софиянци и няма построен един паркинг. Дори тротоарите на които се таксува спирането не се ремонтират. Добре, че се строи метрото та да има няколко нови улици и тротоари, иначе само се кърпи, но това не може да продължи без край!

15

Бау бау

преди 12 години

Кастрирайте комунистите!

14

MrTau

преди 12 години

Много ми е интересно г-жа Фандъкова защо до сега не реши проблема с пумиярите в София!? Имаше достатъчно време, а сега да говори, че тепърва ще се справя с бездомните кучета поражда единствено възмущение в мен. В София е пълно с глутници пумияри, които освен, че понякога хапят, ПОСТОЯННО *** и пикаят навсякъде, а кучешката тения се разпространява с вятъра, с прахта от изсъхналите им изпражнения ... Затова сме на първо място в света по това тежко заболяване...

13

Центровка

преди 12 години

Добре че съм далече от вас хихихи но може и още по далече хихихи пфу

12

Анонимен

преди 12 години

Да ви *** *** майчина и Топлофикация и ВиК и Енерго и вси Български политици

11

Анонимен

преди 12 години

Днес с автобус 305 маршрут Младост - 3 до Лъвов мост пътувах 1 час и 42 минути (сутринта). По кръстовищата нямаше нито един МИЛИЦИОНЕР(Полицай- Регулировчик) явно защото им е студено.

10

$

преди 12 години

Мога да дам безплатен съвет: Докарайте стотина виетнамци. И кучетата ще станат дефицитни.

9

ДО 7

преди 12 години

Я па тоя , правиш глупости . Какъв футбол в Бг . Поне пиши че си стар ерген и играеш ТОТО.

8

Аз

преди 12 години

Йорданкеее, бездомните кучета трябва да се изловят и евтаназират и толкова !Недей да мечтаеш ами действувай.Кучешки приюти, кастрации, тинтири-минтири и пръскане на народна пара.

7

БГ

преди 12 години

Който от е срещу безхаберното управлвние на футбола в БГ да се запише в групата отдолу. когато сме повече да организираме протест, с конкретни искания за оставки, намаляване на А група до 10 отбора и конкретни предложения за развитие на детско-юношеския футбол : facebook/groups/bobiout/

6

ТАЗИ КУЧКА

преди 12 години

В нашия квартал имаме *** и никой не иска да я кастрира , тя ражда два пъти в годината .А в София се раждат много *** и кучета . Дори и Борисов беше Кмет на София .Не може да се поддържа популацията , станаха много Роднините - едни в кучкарника , други на Боровец , трети кандидати по села и градове . Страхувам се за тази популация след 2 години . А колко остава до изборите за Парламент ?

5

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова, пратих ти сигнал в началото на Август. От тогава седи в резолюция "проверка". Колко нощи още да не спя, че кръчма с разрешително до 22, работи до 2. Минаха повече от 60 дни. Да ти кажа ли колко коли се качурят денонощно по тротоара? Това са стотици хиляди за общината само от глоби. Пука ти на тебе. Важното е ленти да се режат. Накрая напук на всички вас ще гласувам за Каролев.

4

leonsio

преди 12 години

Данчеее, не гледа ли снощи? Не гледаш ли предшественикът ти всеки ден!? Не се води по тях- стига сте приказвали, колкото да приказвате! Трайте си- и без това сте смешни!

3

grajdanin

преди 12 години

ME4TAI CI.NO NQMA BADE6TE TVOQTA KANDIDATYRA.NIKOGA POVE4E F A N D A K O V A!!!!!!

2

...

преди 12 години

"Кметицата се размечта: малко коли, малко кучета... " и повече ***...

1

Анонимен

преди 12 години

МАФИЯ