528

Анонимен

преди 12 години

цветко-млъкни *** гаден.....84 годишната ми баба беше заплашвана,защото отказала да "заеме" на *** 200 лв от мизерните си парици,кътани за погребение..след неколкократни редови жалби-намеса нямаше.За разлика от тебе-семейството ми реагира остро,срещу заемоискателя-познай за 50 лв дали го очистиха от бой...След като законът не ме пази,като редови данъкоплатец-започвам самоправораздаване-око за око....Заявих,че лично ще им драсна клечката-познай дали повече идват да "заемат"каквото и да е

527

Анонимен

преди 12 години

Ха! Харесва ми надписа по Канал 3 "какво видя канал 3 в катуница и пловдив? кой бе хванал брадвите?" На това да наблегнем. Кой държи брадвите? Нормално е млади хора, афектирани в деня на погребението да се съберат, да повикат, да си излеят гнева. Нямат оръжия. И изведнъж - хора с брадви се пазят. От какво?

526

Мнение

преди 12 години

Нов Чочоолу трябва.

525

Анонимен

преди 12 години

Абе вие България ли пазите или циганария питам. Що за безумни управници. Щяло да има жертви, ами жертви имааааа.Срепи ли сте, или от *** мръсни искате избори да правите. Нали и вашите деца са в България. Какво ще стане ако ваше дете е убито от ***. Този въпрос си задайте, а не се оправдавайде с безсилието си и безумни антибългарски пропаганди. Що за срам и мерзост е това.

524

Анонимен

преди 12 години

Нагъл гимнастик! А какво щеше да ти дойде до главата само, ако беше разпоредил да действат...но сега протрива доволно ръчички, защото на "царя" му се вдигна цената на чадъра , който му се предуставя от МВР и ГЕРБ...нали идват избори!

523

ти си агнеца!!

преди 12 години

"Ако бяхме реагирали остро, щеше да има жертви!"каза един лилипут с пъпешова глава и мозък.Временно-министерин,вечно,завинаги-ЛИЛИПУТЬО!Народът:"Ако реагираме както подобава СПРАВЕДЛИВО И ОСТРО,КАТЕГОРИЧНО И МНОГОБРОЙНО-ще има жертви-на първо място от управленската продажна ***-жертви във вид на лилипути в раирани пижами"!Да не забравим,и ограбената ЛИЧНО от тях пара-обратно на народа!Процесът на влизане в новата им решетеста обител трябва да е паралелен с този на претръскване на джобовете им!!

522

Павел

преди 12 години

Пуснете задържаните куки скапани .Убийците трябва да си получат заслуженото.-Вие българи ли сте или ***?-Бяха празнични дни, мамка им ***,смърт!-Хора,ако ще ни чупят като сухи клонки нека поне да пламнем!

521

РД

преди 12 години

Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещени конец... Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"

520

ал

преди 12 години

след Катуница България не е вече същата . Виновни са всички който са били на бласт. Всички избори са печелени с ***. Всички партии ги покровителстват. За сметка на данакоплатеца.

519

999

преди 12 години

Пишещите тук, опомнете се!!!! Политиците се опитват да ни отвлекат вниманието и ни обърнат един срещу друг. Не допускайте агресията да ви завладее. Не нападайте мирното населението, независимо от какъв етнос е. Нека накажем алчните политически маскари на изборите! Да живее България! Ние сме горди българи и трябва да го докажем!!!

518

Анонимен

преди 12 години

Как може да пее потния Веско докато две българчета още ги чакат и никой неможе да ги прежали.Как не ви е срам да се показвате изобщо?

517

Мартин

преди 12 години

От превъзбуда пиша погрещо ! ВДИГАЙТЕ СЕ БРАТЯ ......АЗ БЕ ЩА ЯРЕМ !

516

Анонимен

преди 12 години

Като спомена некой СОТ та ....държавата и МВР не закача *** за да бъдат принудени хората да си поставят СОТ..... Па СОТ се държат от разни групировки ..... Па тези групировки са на тези, които управляват МВР и държавата ... та така Цвърки ко ше каеш ? Печелиш ли добре ?

515

РД

преди 12 години

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога изамамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във *** кожи,

514

A.K

преди 12 години

И не само мутрите,тези, които им плащат- киро *** от Катуница

513

Анонимен

преди 12 години

държите се настрана защото и на вас са ви намазани задниците с лайнатози *** яко ви издъни и злепоставиот вчерашния репортаж някакъв човек показваше някакво разрешително от МВР на "царя"

512

Анонимен

преди 12 години

Най-отблъскващото е, че се опитва да се държи като милиционер у килия.Баси гнусната гледка.

511

РД

преди 12 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата.И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква затуй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,и вий него със трудът си!

510

Анонимен

преди 12 години

Мазни, нагли Гербаджии, вас не ви интересува нищо друго освен власт и пари.......

509

Анонимен

преди 12 години

А ако момчетата бяха реагирали по- остро в момента редица махали можеха да горят. Шанс цецо, шанс!