73

Анонимен

преди 13 години

турците под ножа *** ***

72

какво?

преди 13 години

Я, трябвало било разрешение да станем съпричастни към убийството на едно дете. Днес София беше преобразена. Нито един *** не се мярна. Дано са отишли в дън земя и да не се връщат там.

71

до 71

преди 13 години

ЕЙ *** В *** ЩЕ *** АКО ТЕ НАБАРАМ,*** МРЪСЕН ***,ЩЕ ТИ ОБЕСЯ *** ПРЕД ОЧИТЕ ТИ И ЩЕ ГИ ВЪРЖА НА КРЪСТ КОЙТО СЛЕД ТОВА ЩЕ ЗАПАЛЯ

70

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

преди 13 години

Итака до къде ще я докарат утре във Плевен други ден във Бургас,Благоевград и така нататак .Всички ли ще ни арестуват милиционерите . А изкуфелите гербери не си ли дават сметка че идват избори и наи малкото което може да направим е да не гласуваме . *** нека да избират заради нас . После да не се чудите защо ви презираме , национални предатели закрилници на УБИИЦИ И КРАДЦИ БЕЗЧИНСТВАТ КАТО БАШИБУЗУЦИ НАД СТРАНАТА И НАРОДА НИ И ПРЕЗ ТУРСКО НЕ Е БИЛО ТАКА СРАМ И ПОЗОР

69

Turkey

преди 13 години

Смърт за мангало- комунистите всичките с този цар ли е какъв е Доган, Станишев и там всякакви *** дето разделят народа в България, а те живеят мирно от векове за лични облаги в Сибир!!! Ако сега не успеете братя българи това е краят ви!

68

Анонимен

преди 13 години

На всякъде се говори за авто произшествие а не за брутално поръчково убийство

67

Анонимен

преди 13 години

до 53не бъркай криминално с етническо. убииството е станало на етническа основа....смотан ***

66

СС ТОТЕНКОПФ

преди 13 години

"..но тъй като нямали разрешение били върнати от полицията." А КОЙ Е ДАВАЛ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРОТЕСТ СРЕЩУ И,СЪОТВЕТНО,ПАДАНЕТО НА КОМУНИЗМА???? ТОВА Е НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО ПАДАНЕ И ПРОТЕСТИРАНЕ-НАВРЕМЕТО!! ДА СЕ ВЪРНЕ ОБРАТНО..ТАНКО..ТАНКОВЕТЕ ВИКАЙТЕ,***!! А АКО СЕ СТРУПАТ ТЪЛПИ И ВИАКТ "САМО БОЙКО..САМО ЖИВКОВ..САМО СЕДЕФЕНИЯ,СТАНИШКО И ДОИГАН И Т.Н.!" ДАЛИ ЩЕ ГИ РАЗГОНВАТ ЩОТО Е НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО ИЛИ..??? МАМКА ТИ И КЛОАКА ***!! САМО ПРЕДАТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ В ТАЯ БЪЛГАРИЯ БЕ!!!??

65

Българско Ром /малко

преди 13 години

Родната полиция нас пази а вас гази .

64

Анонимен

преди 13 години

Тези 13 арестувани да ги съдят по бързата процедура на по 5 години затвор и да видите как никой *** няма и през ум да му мине да се прави на бабаит!

63

Анонимен

преди 13 години

Герберите са толкова прости, че не могат да различат ПТП от умишлено убийство! Да е.. вашата майка проста!

62

Анонимен

преди 13 години

защо не отразяват новините тези *** от медиите!чета тук....и се опитвам да навържа нещата!Преди малко се наслушах на сирени, не една и две.....в Бургас съм!сега чета, че се бият по улиците!!..

61

kj

преди 13 години

От голямата толерантност на Българина,народа страда вече 22години.То не бяха политици/бизнесмени/,мутри и кой ли не,а сега и ***.Не могат да ни уморят с ГМО,с кредити от банки,с високи цени,с ниски заплати,а сега ще ни тровят с добив на шистов газ и за капак на всичко *** ни избиват за да е по-сигорна работата.Браво БГ политици,БРАВО

60

Анонимен

преди 13 години

Нашата полиция ни пази:) Така каза *** Киро!

59

До 2 анонимен

преди 13 години

Това е само една малка част от действията на тези животни,мразя тази ***,защото съм присъствал на брутално убийство на българин от *** с колове,бях сам и съжалявам много че не можех да помогна защото просто сега нямаше да бъда жив,затова съм молил бог хиляди пъти да ми прости.Сега виждам че мога да се реванширам,да не ми се мярка *** пред очите,ще го изкормя,озлобен съм и заради полицията която май не е полиция, а еничари,срамно е в Б-я да се преследват българи заради това,че са прави.

58

Анонимен

преди 13 години

Мачкайте ГЕРБ, тяхната ***..! Подчинените на Цвъцко гледаха как убиха българин *** и не си мръднаха пръста, подчинените на Цвъцко пазиха *** когато разграбиха мандрата!

57

85

преди 13 години

Всичко около ГЕРБ ВЕЧЕ ВОНИ

56

АШИМ

преди 13 години

браво на братята ***...

55

Анонимен

преди 13 години

Милицията пази....***! Това е положението! Ако искате друго - следва румънски вариант на революция, Борисов като Чаушеско и нещата ще се оправят!

54

tikvataa

преди 13 години

малее ми ся къде ще бягам,ми ко ще стане с апартаментите миабе чекай да си плюя на петите че си *** майката