72

Анонимен

преди 12 години

Бойко съвсен ни взе за боядисани врабчета-той бил спрял парите.Парите ги спряха от Брюксел защото програмата по която са отпуснати свършва 2011г,а в Сливен нищо не се прави вече 2 год.А парите бяха отпуснати през 2007 год.Лечков и изпълнителя не се разбраха как да си разделят 20-тина милиона и великия кмет отстрани фирмата през 2009 год.И така Сливен загуби 50 милиона европейски пари ,града е целия разкопан ,а Бойко ви разправя приказки за лека нощ,че и подкрепят Лечков пак

71

ГЕРБер

преди 12 години

"Каквото и да става ГЕЙберастията все за *** си мисли."Ами защото червените и сините комунисти са такива!Особено единия от лидерите с обратното си поведение ....Как му казваха - аналнозависим?;)

70

Анонимен

преди 12 години

Сега ми стана ясно.Сливен е грешен и ББ спира парите.Лечков /ГЕРБ/е безгрешен и застават зад него.

69

Гавра

преди 12 години

ГЕРБ - Гавра с европейците в Република България :)

68

Анонимен

преди 12 години

"Всичко трябва да се докаже,това е демокрацията,браво Бойко,пък и съдилищата не са от ГЕРБ ! "Я стига бе, съдилищата не са от Герб. Герб не си запълни квотата в ВСС, а я преотсъпи на независимите депутати защото явно държи съдиите по друг начин. А за съдия Янева няма нужда и да се споменава.

67

НЕучуден

преди 12 години

Бат Бойко,предупредих те,че залагаш на куц кон още преди 3 месеца,ама ти си знаеш твойта...

66

сссс

преди 12 години

Ако някой знае да каже.........Ако общинските съветници в СЛивен от БСП са мнозинство....за това е цялата работа......

65

От отвъдното

преди 12 години

Бойко - отмъщението на Тодор Живков :)

64

Анонимен

преди 12 години

Животът на Пол Динан се преобръща, когато решава да отвлече трима млади социалисти, за да спаси семейството си. Нещата се объркват, когато откачените му приятели решават, че могат да стрелят по всичко, което мърда, а пък жертвите от своя страна изненадват своите похитители със свой план.

63

до 29

преди 12 години

"Не ви ли притеснява факта, че силов министър, а именно шефа на МВР е шеф на предизборния щаб????? "Притеснява ме, разбира се, как няма да ме притеснява. Точно затова си имам панталон с два крачола.

62

clearly

преди 12 години

Достатъчно е човек да се поразрови малко в миналото на герберите и доста неща ще му станат ясни. Просто това е е поредната номенклатурно-милиционерска партия, която старата игра на добро и лошо ченге за пореден път успя да измами наивните.И какво всъщност очаквате от една мутра с партийна книжка на БКП в задния джоб!

61

Анонимен

преди 12 години

"Всяка отрязана лента от Бойко - шут в задните части на опозицията! ;)"Каквото и да става ГЕЙберастията все за *** си мисли.

60

"Това е разликата между нас и предишното правителство"ТОВА Е, ИСТИНАТА......ВСИЧКИ ПРЕДИ НАС КРАДЯХА!!!АМА НИЕ ГО ПРАВИМ И С ГЪ.ЗА СИ!!!

59

Анонимен

преди 12 години

АААААААААА Боко нещо зе да гледа на уплашено и малко като невменяем ... ко става ве пожарникар, май на изборите ша се фанете за хурката .............ха хаааааа..то само с крадене и милиционерщина не става бе Винетойко

58

gotin

преди 12 години

Лечето явно не се отчита към фирмите около ГЕРБ. Затова му секнаха парите. Пак шамарче за него. Принуждават го да включи схемите на ГЕРБ иначе духа супичката. Не му се иска, защото тези от ГЕРБ много прибират и за Лечето нищо няма да остане накрая. Лечето си е направил държава в държавата. Хората не разбират, че тези пари, които се източват са техните. Те изчезват от бюджета и затова няма увеличение на пенсии, заплати итн.

57

Анонимен

преди 12 години

"Не ви ли притеснява факта, че силов министър, а именно шефа на МВР е шеф на предизборния щаб????? За мен това е доста притеснително и ми е много странно защо този какзус някак остава без коментар..... "Прав си, че е притеснително, но от друга страна това предимство се компенсира от невероятната глупост на Цветанов. Никой освен Цецко не може да нанесе такъв удар по Плевнелиев. Както се казва "боже пази ме от приятели, от враговете си и сам ще се пазя"

56

ГЕРБер

преди 12 години

Всяка отрязана лента от Бойко - шут в задните части на опозицията!;)

55

ЛЕЧКОВ КРАДЕ, ДАВАШЕ МИ И НА МЕН МОЯ ДЯЛ...*** ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВЕН СТАНИШЕФ......И КОСТУФПЪРВИЯ ЧИ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ И ДОЙДОХ АЗ НА ВЛАСТ ДА КРАДА И С ГЪ.ЗА СИ!!!ВТОРИЯ, ЧЕ НЕ ОСТАНА ДЯСНО И АЗ УЛТРА ЛЕВИЯ КОМУНИСТ СТАНАХ ДЕСЕН!!!

54

до 46

преди 12 години

Я да ми обясниш какво се строи, че аз освен руини нищо не виждам. Квартала ми е блокиран и то с ремонт обявен от 20.06.2011 до 20.07 а сега 07 е откъртено и продължават разкопки може би археологически? Моста на интерпред ремонтиран? - ми я мини по ново асфалтирания път и по след това напукания да видиш има ли разлика, клати тропа и вилнее новия асфалт като след земетресение, ти на това ли викаш строене - това си е чисто крадене и промиване на кухи *** като теб, дет на всяка цена да има нещо та

53

Вече се отчита

преди 12 години

Нали Лечков беше престъпник ? Как така изведнъж ГЕРБ си смениха мнението ????